botex Haslev

Jernbanegade 34
4690 Haslev
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket
Butikken holder ferie fra fredag d. 22. sep. til og med søndag d. 1. oktober
botex_Haslev_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Haslev

Hos botex Haslev er der en historisk tradition med at levere kvalitetsgardiner, idet butikken har eksisteret i mere end 60 år. I dag, som tidligere, er butikken kendt for at levere gardiner og solafskærmning i bedste kvalitet, ligesom du også finder et bredt sortiment af boligtekstiler.

Vores gardinbus kører over hele Stevns og en stor del af Sydsjælland og Lolland Falster. Vi leverer gardiner i mange byer i området, herunder bl.a. Næstved, Vordingborg, Store Heddinge og Faxe Ladeplads.

Så har du behov for nye gardiner, så ring til os og vi kommer hjem til dig, og måler op. Vi giver dig et bindende tilbud og så monterer vi naturligvis også dine nye gardiner, så de sidder som de skal. Den bedste kvalitet er vores varemærke.

På gensyn hos botex i Haslev.

Få besøg af vores gardinbus

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige gardiner, den rigtige markise eller noget helt tredje? Så kommer vi gerne hjem til dig med gardinbussen - det er altid gratis og uforpligtende. Vi tager en masse prøver med, så du bedre kan få en fornemmelse af de forskellige muligheder i dit hjemmemiljø. Det kan være svært at vide hvilke gardiner, der passer lige præcis ind i dit hjem. Derfor kommer vi gerne ud og besøger dig i vores gardinbus fuldstændig gratis og uforpligtende. Vores gardinspecialist vejleder dig i hvilken løsning der er bedst, så du finder det der passer til netop dit hjem. Hos botex skræddersyer vi altid vores produkter efter præcis de mål der passer hjemme hos dig, så du altid er sikret en perfekt løsning. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Haslev.


Michael Ibsen

Indehaver

Michael Ibsen

keyboard_arrow_up