Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

12345

botex Haslev

Jernbanegade 34
4690 Haslev
Danmark
Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket
botex_Haslev_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Botex_haslev_trustpilot

Book en gratis gardinbus hos Botex Haslev

Med mere end 60 års erfaring er Botex Haslev kendt for at levere gardinløsninger af høj kvalitet. Botex Haslev er kendt for at levere gardiner og solafskærmning, ligesom du også finder et bredt sortiment af boligtekstiler.

Vores gardinbus kører over hele Stevns og en stor del af Sydsjælland og Lolland Falster. Vi leverer gardiner i mange byer i området, herunder bl.a. Køge, Næstved, Vordingborg, Store Heddinge og Faxe Ladeplads.

Så har du behov for nye gardiner, så ring til os eller book et gratis og uforpligtende møde online, og vi kommer hjem til dig med vores gardinbus fuld af materiale- og farveprøver. Under besøget måler vi op til din nye gardinløsning – en løsning, som vi i fællesskab taler igennem for at sikre, at den lever op til din krav og behov. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge ned i vores butik. Her finder du yderligere boliginspiration i form af fine boligtekstiler samt andet interiør.

På gensyn hos Botex i Haslev.

Vores gardinbus i Haslev og omegn

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige gardiner, den rigtige markise eller noget helt tredje? Så kommer vi gerne hjem til dig med vores gardinbus – gratis og uforpligtende. Vi tager en masse farveprøver med, så du bedre kan få en fornemmelse af de forskellige muligheder i dit hjemmemiljø. Vi ved nemlig, det kan være svært at vide, hvilke gardiner der passer lige præcis ind i dit hjem. Vores gardinspecialist vejleder dig i, hvilken løsning der er bedst, så du finder det, der passer til netop dit hjem. Hos Botex Haslev skræddersyer vi altid vores produkter efter præcis de mål, der passer hjemme hos dig, så du altid er sikret en perfekt gardinløsning. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Haslev.


Michael Ibsen

Indehaver / gardinspecialist

Michael Ibsen

Mette Ibsen

Indehaver / butiksmedarbejder

Mette Ibsen

keyboard_arrow_up