botex Herning

Bredgade 57
7400 Herning
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00 (kun ulige uger)
Søndag: Lukket
botex_Herning_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos Botex Herning

Hos Botex Herning – også kendt som Gardin Laugesen – sætter vi en stor ære i at levere kvalitet, uanset om det er gardiner, solafskærmning eller boligtekstiler, du har behov for. Vi fører en bred pallette af de bedste brands inden for gardiner, solafskærmning og boliginteriør.

Du vælger selv, om du vil starte med en inspirationstur i vores gardin- og boligtekstilbutik i Bredgade i Botex Herning, eller om du hellere vil have besøg af vores gardinbus. Ved et besøg kan du kan se de mange spændende løsninger hjemme hos dig selv.

Du er altid meget velkommen i vores butik og uanset hvad, så er du sikret kvalitetsgardiner og boligtekstiler som holder, og som giver dig stor glæde mange år fremover. Vores gardinbus leverer gardiner over det meste af Midtjylland i byerne, Herning, Ikast, Silkeborg, Brande og mange flere nærliggende.
Vi glæder os til at se dig.

På gensyn hos Botex i Herning (Gardin Laugesen)

Få besøg af vores gardinbus i Herning

Har du svært ved at finde ud af hvilke gardiner, der passer ind i dit hjem? Vi kommer gerne ud og besøger dig i vores gardinbus - det er altid fuldstændig gratis og uforpligtende. For at give dig en bedre fornemmelse af hvad der passer bedst til dit hjem, tager vi en masse spændende vareprøver med. Vores gardinkonsulent rådgiver dig om de forskellige gardintyper, farver og materialer så du er sikker på at du finder det der passer bedst ind i din bolig. Hos os får du altid en skræddersyet løsning, der med sikkerhed holder i mange år.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Herning.


Jesper Laugesen / Gardinspecialist

Indehaver

Jesper Laugesen / Gardinspecialist

Marlene Christensen

Butiksmedarbejder

Marlene Christensen

keyboard_arrow_up