botex Hillerød

Håndværkervænget 16
3400 Hillerød
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 16.30
Tirsdag: 10.00 - 16.30
Onsdag 10.00 - 16.30
Torsdag: 10.00 - 16.30
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag: Åbent efter aftale
Søndag: Lukket
botex_Hillerød_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Botex_trustpilot_hillerød

Book en gardinbus gratis hos Botex Hillerød 

Hos Botex i Hillerød tilbyder vi både den gode vejledning og professionelle service omkring gardiner og markiser. Vi står til rådighed hele vejen igennem processen, og du får en løsning, som du helt sikkert bliver glad for i mange år fremover – og den er selvfølgelig skræddersyet til præcis dine vinduer eller dit hus.

Vores gardinbus kører ud i Hillerød og byerne omkring som f.eks. Gørløse, Ullerød, Nødebo, Fredensborg, Hammersholt m.fl., Du er altid velkommen til at starte med et besøg i vores showroom, hvis du har mulighed for det. Her kan du se de mange forskellige gardintyper, du kan vælge imellem, ved at se prøver af varerne samt mærke kvaliteten af gardinstofferne.

Du er også altid velkommen til at ringe eller booke en gratis gardinbus online. Booker du vores gardinbus, aftaler vi en tid til et uforpligtende besøg hjemme hos dig. På den måde kan du se vareprøver i dit eget hjem. 

På gensyn hos Botex i Hillerød.

Solidt håndværk og montering af markiser

Når vi rykker ud, så mener vi det! Vi er specialister i markiseløsninger og hjælper hver dag både private og erhverv med opmåling samt montering af markiseløsninger. Vi lytter til dine behov og forstår, hvordan en markise skal monteres på lige netop dit hus. Er du på udkig efter en markise, er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi vores showroom, give os et kald eller booke en gratis gardinbus – for ja, det er nemlig den samme bus, der kører hjem til dig – uanset om du ønsker en gardin- eller markiseløsning.

 

Få besøg af vores gardinbus i Hillerød og resten af Nordsjælland

Det kan være svært at finde ud af hvilke gardiner, der passer lige præcis til din indretning. Derfor kommer vi altid gerne ud og besøger dig i HIllerød, Allerød eller i resten af Nordsjælland med vores gardinbus – det er altid fuldstændig gratis og uforpligtende. Vi tager en masse stofprøver med, så du kan få en fornemmelse af de forskellige kvaliteter og farver. Vores gardinspecialister rådgiver dig om hvilke gardintyper, der er de rigtige og hvilke farver, som passer bedst ind i dit hjem.

Med et besøg fra vores gardinbus får du en løsning, der er skræddersyet efter dine behov, og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up