botex Hillerød

Håndværkervænget 16
3400 Hillerød
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 16.30
Tirsdag: 10.00 - 16.30
Onsdag 10.00 - 16.30
Torsdag: 10.00 - 16.30
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket
botex_Hillerød_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Hillerød 

Hos botex i Hillerød tilbyder vi både den gode vejledning og professionelle service omkring gardiner, markiser og boligindretning. Vi står til rådighed hele vejen igennem processen og du får en løsning, som du helt sikkert bliver glad for i mange år fremover - og den er selvfølgelig skræddersyet til præcis dine vinduer.

Vores gardinbus kommer i Hillerød og byerne omkring: Gørløse, Ullerød, Nødebo, Fredensborg, Hammersholt m.fl., du er altid velkommen til, at starte med et besøg i vores butik, hvis du har mulighed for det. Her kan vi vise dig de mange forskellige gardintyper du kan vælge imellem, og du kan opleve løsningerne hos os.

På gensyn
hos botex i Hillerød.

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være svært at finde ud af hvilke gardiner, der passer lige præcis til din indretning. Derfor kommer vi altid gerne ud og besøger dig med vores gardinbus - det er altid fuldstændig gratis og uforpligtende.
Vi tager en masse spændende vareprøver med, så du kan få en fornemmelse af de forskellige muligheder. Vores gardinspecialister rådgiver dig om hvilke gardintyper, der er de rigtige og hvilke farver, som passer bedst ind i dit hjem.

Med et besøg fra vores gardinbus får du en løsning, der er skræddersyet efter dine behov, og som med garanti holder i mange år.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Hillerød.


keyboard_arrow_up