botex Holbæk

Rebslagervej 9
4300 Holbæk
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 13.00
Søndag: Lukket
botex_holbæk_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Holbæk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores store butik med gardiner, solafskærmning og masser af boligtekstiler samt tæpper og gulvbelægning. Der er god inspiration at hente, og vi er altid klar med professionel og personlig rådgivning, så vi finder den bedst mulige løsning til netop dit hjem.
Du kan også vælge at bestille vores gardinbus til et besøg. Så kommer vores konsulent hjem til dig med inspiration og forskellige idéer til løsninger, som du i ro og mag kan vælge mellem, i dine egne omgivelser.
Vi måler op og kommer med et uforpligtende tilbud, uden købetvang – og den del er helt gratis. Vælger du at købe noget, så garanterer vi dig, at det er alle pengene værd.

Vores gardinbus kører i det Nordsjællandske i byer som Holbæk, Kalundborg, Roskilde, Nykøbing Sjælland, Jyderup m.fl.

På gensyn hos botex i Holbæk.

Få besøg af vores gardinbus

Mangler du inspiration eller vejledning til at finde de rigtige gardiner hjem til dig? Vi kommer gerne ud og besøger dig i vores gardinbus gangske gratis og uforpligtende. Vi har altid en masse forskellige vareprøver med, så du bedre kan få en fornemmelse af de forskellig muligheder, og ikke mindst hvad der fungerer hjemme hos dig. Vores gardinspecialist vejleder dig i de forskellige gardintyper, farvemuligheder og hjælper dig med at finde ud af vad der passer godt til din bolig. Med et besøg af vores gardinbus får du altid en skræddersyet løsning, som passer til dine behov.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Holbæk.


Brian Aagesen

Indehaver

Brian Aagesen

Jette Bjerring

Ekspert i gardiner

Jette Bjerring

Per Petersen

Ekspert i gulvbelægning

Per Petersen

Bo Jakobsen

Gardinmontør / Ekspert i gardiner og solafskærmning

Bo Jakobsen

keyboard_arrow_up