botex Kjellerup

Søndergade 7
8620 Kjellerup
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.30
Tirsdag: 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.30 - 13.00 (kun ulige uger)
Søndag: Lukket
botex_kjellerup_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Kjellerup

Når vi fra botex Kjellerup leverer gardiner i området omkring Kjellerup, Silkeborg, Ikast m.fl.,  så sætter vi en stor ære i at levere gardiner i en kvalitet, der lever op til de forventninger, du har som kunde hos os. Du kan vælge at starte med et kig i vores butik på Søndergade i Kjellerup, eller vi kan sende vores konsulent hjem til dig med gardinbussen. Uanset hvad, så kan du kan se de mange spændende løsninger, der i dag er mulighed for, når vi taler gardiner og solafskærmning.

botex gardinbussen fra Kjellerup leverer gardiner i det meste af Midtjylland, men er fokuseret omkring byerne Kjellerup, Silkeborg og Ikast.

Udover gardinløsninger kan du også finde andet spændende boligtilbehør i vores butik. Så kig ind forbi og se vores udvalg af sengesæt og lagner, dyner og puder, stof- og tekstilduge, håndklæder og badeværelsesudstyr, puder og plaider. Desuden hjælper vi også gerne med gardinvask, rens af tøj mv. 

På gensyn hos Gardin Laugesen botex i Kjellerup.

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være lidt af en jungle, at finde de rette gardiner der passer hjem til dig. Det kan også være, du overvejer at investere i en ny markise. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du booke gardinbussen gratis og uforpligtende. Så kommer vi på besøg hos dig med spændende vareprøver og rådgivning. Hos botex går vi nemlig op i, at du får de rigtige produkter med hjem og den bedste og mest kvalificerede service. 
Vi tror på, at den bedste beslutning tages i ro og mag i dit eget hjem.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Kjellerup.


Jesper Laugesen

Indehaver

Jesper Laugesen

Greta Laugesen

Butiksmedarbejder

Greta Laugesen

Conny Larsen

Butiksmedarbejder

Conny Larsen

keyboard_arrow_up