botex Næstved

Erantisvej 37
4700 Næstved
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 18.00
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_næstved_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Næstved

Velkommen i vores spritnye botex butik i Næstved, hvor du finder branchens bedste løsninger indenfor gardiner og solafskærmning. Ud over masser af inspiration til boligen, finder du også et stort program i både malervarer og gulvløsninger i butikken, Vi kan således tilbyde dig en bred løsning, hvor stil og farver går op i en højere enhed.

Hvis du ikke lige har tid til at kigge ind i butikken til en snak om indretning, så kommer vores gardinkonsulent gerne hjem til dig med et sortiment af prøver på dine nye gardiner, så du kan se muligheder og farver i dine egne omgivelser. Besøg af vores gardinkonsulent er gratis – og vi giver selvfølgelig en fast pris på din nye gardinløsning.

Vores gardinbus kører i Næstved, Vordingborg og på Lolland Falster.

Få besøg af vores gardinbus

Du kan altid få et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus. uanset om det er en markise, gardiner eller noget andet du er på udkig efter. Når vi kommer forbi med bussen, har vi spændende vareprøver med, så du kan se de forskellige muligheder i hjemlige rammer. På den måde kan du også bedre fornemme, hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialister vejleder dig om hvilke gardintyper, der er de rigtige for dig og hvilke farver, der passer godt ind i dit hjem. Med et besøg fra vores gardin bus, er du sikret en skræddersyet løsning der givet et godt og personligt resultat. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up