botex Østerbro

Nordre Frihavnsgade 32
2100 København Ø

Find vej


Åbningstider:

Mandag: 09.30 - 17.30
Tirsdag: 09.30 - 17.30
Onsdag 09.30 - 17.30
Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_Frederiksberg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Østerbro

Gardin Jensen på Østerbro er blevet en del af botex-kæden med sin veletablerede forretning på Nordre Frihavnsgade i det indre København. botex Østerbro hedder butikken, hvor du kan få råd og vejledning i alle typer gardinløsning lige fra stofgardiner, plisségardiner, Duette® og lamelgardiner. Derudover tilbyder botex Østerbro også et udvalg af boligtekstiler samt udendørsløsninger som markiser, og udvendige screens.

Du kan trygt booke en gardinbus hos botex Østerbro. Det er gratis, og sammen tager vi en dialog om dine ønsker og behov. Du får derefter en pris på gardin- eller markiseløsningen. Du kan enten booke online her eller via knappen forneden. Du kan selvfølgelig også altid ringe direkte til os.

Hos botex er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver glad og tilfreds med dine nye gardiner, boligtekstiler eller udendørs løsninger. Vi ved, at det kan være lidt af jungle af finde rundt i, men vi står klar til at hjælpe dig hele vejen, så du får den bedst mulige gardinløsning. Derfor vil vi gerne anbefale dig, at du starter med et besøg i vores butik, hvis du har lyst til at finde lidt inspiration først. Her er der mulighed for at se de forskellige gardintyper, du kan vælge imellem, og få en snak om de fordele som de forskellige typer har. Du kan også se – og mærke vores fine udvalg af boligtekstiler. Når vi kommer hjem til dig til en gratis opmåling har vi vareprøver med, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem i ro og mag. botex Østerbro monterer gardinerne professionelt, så du ikke selv behøver at tænke på det praktiske.

På gensyn hos botex Østerbro.

Portfolio

Gardinløsninger

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være en udfordring at finde de rigtige gardiner, derfor står vi klar med vejledning og erfaring, så du får den bedst mulige løsning. Der er mange muligheder, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til at træffe de gode valg omkring din gardinløsning. Vores gardinbus er gratis at bestille og tilbuddet er uforpligtende. Så kan du stille og roligt give dig god tid til at vælge det helt rigtige for dig og dit hjem. Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up