botex Ringsted

Køgevej 2-4
4100 Ringsted
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag:09.30 - 17.30
Tirsdag:09.30 - 17.30
Onsdag09.30 - 17.30
Torsdag:09.30 - 17.30
Fredag:09.30 - 17.30
Lørdag:09.30 - 13.00
Søndag:Lukket
botex Ringsted

Køb dine gardiner i Ringsted
hos botex

Vi holder til i den gamle brandstation i Ringsted, hvor vi har indrettet en stor butik med både gardiner, solafskærmning og boligtekstiler i bred forstand. Her kan du blive inspireret til nye drømme indenfor boligindretning og gardiner. Vi har desuden malervarer i vores butik, så vi kan tilbyde dig en rigtig bred løsning, hvor vi får farver og stil til at gå op i en højere enhed.

Du er selvfølgelig også velkommen til at få besøg af vores gardinkonsulent, som kommer hjem til dig med gardinbussen og stort sortiment af prøver på dine nye gardiner. Du får samtidig vejledning omkring stil og farver – og det første besøg er selvfølgelig gratis. Resten er alle pengene værd.

Vores gardinbus kører i Ringsted, Sorø, Glumsø, Næsted og mange andre byer i vores nærområde.

På gensyn hos botex i Ringsted.

Få besøg af vores gardinbus

Du kan altid få et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus. uanset om det er en markise, gardiner eller noget andet du er på udkig efter. Når vi kommer forbi med bussen, har vi spændende vareprøver med, så du ka se de forskellige muligheder i hjemlige rammer. På den måde kan du også bedre fornemme, hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud. Vores gardinspecialister vejleder dig om hvilke gardintyper, der er de rigtige for dig og hvilke farver, der passer godt ind i dit hjem. Med et besøg fra vores gardin bus, er du sikret en skræddersyet løsning der givet et godt og personligt resultat. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Ringsted.

keyboard_arrow_up