botex Ringsted

Industriparken 4
4100 Ringsted
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 09.30 - 17.30
Lørdag: 09.30 - 13.00
Søndag: Lukket
botex_ringsted_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gratis gardinbus hos Botex Ringsted

I vores fine Botex-butik i Ringsted tilbyder vi alt inden for gardiner, solafskærmning, markiser og maling. Her kan du blive inspireret til nye drømme inden for boligindretning og gardinløsninger. Vi har desuden malervarer i vores butik, så vi kan tilbyde dig en rigtig bred løsning, hvor vi får farver og stil til at gå op i en højere enhed.

Du er selvfølgelig også velkommen til at få besøg af vores gardinkonsulent, som kommer hjem til dig med vores gardinbus gratis med et stort sortiment af stofprøver på dine nye gardiner. Du får samtidig vejledning omkring stil og farver – og det første besøg er selvfølgelig gratis. 

Vores gardinbus kører i Ringsted, Sorø, Glumsø, Næsted og mange andre byer i vores nærområde.

På gensyn hos Botex i Ringsted.

Få besøg af vores gardinbus i Ringsted og omegn

Du kan altid få et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus, uanset om det er en markise, gardiner eller noget tredje du er på udkig efter. Når vi kommer forbi med vores gardinbus, har vi fine stofprøver med, så du kan se de forskellige muligheder i hjemlige rammer. På den måde kan du også bedre fornemme, hvordan det færdige resultat bliver. Vores gardinspecialister vejleder dig, om hvilke gardintyper der er de rigtige for dig, og hvilke farver der passer godt ind i dit hjem. 

Book vores gardinbus

 

keyboard_arrow_up