botex Rønne

Almindingsvej 15
3700 Rønne

Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 07.00-17.00
Lørdag: 09.30-12.30
Søndag: Lukket
botex_Frederiksberg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos Botex Rønne

Hos Botex Rønne på Bornholm kan du få råd og vejledning i alle typer af gardinløsninger lige fra stofgardiner, plisségardiner, Duette® og lamelgardiner. Derudover tilbyder Botex Rønne også udendørsløsninger som markiser og udvendige screens.

Du kan trygt booke en gardinbus hos Botex Rønne. Det er gratis, og sammen tager vi en dialog om dine ønsker og behov for en ny gardin- eller markiseløsning. Du kan vælge at booke en gratis gardinbus online, eller du kan ringe direkte til os. Udover Rønne kører vores gardinbus også rundt på hele Bornholm – dvs. lige fra Nexø til Sandvig og til kysten ved Svaneke og Gudhjem.

På gensyn hos Botex Rønne på Bornholm.

Gardiner til dit sommerhus på Bornholm

Hos Botex er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver glad og tilfreds med dine nye gardiner eller udendørs løsninger til f.eks. dit sommerhus på Bornholm. Vi ved, at det kan være lidt af jungle af finde rundt i, men vi står klar til at hjælpe dig hele vejen, så du får den bedst mulige gardinløsning – og her er det selvfølgelig dejligt, at vi ligger lokalt på Bornholm. 

Du er altid velkommen til at kigge ind i vores Botex-butik i Rønne. Her er der mulighed for at se de forskellige gardintyper, du kan vælge imellem, og få rådgivning om de fordele, som de forskellige gardintyper. Vi sælger også maling, hvis du står og skal forny eller renovere dit hus eller sommerhus på Bornholm. Når vi kommer hjem til dig til en gratis opmåling, har vi vareprøver med, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem i ro og mag.

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være en udfordring at finde de rigtige gardiner til dit hus eller sommerhus, og derfor står vi klar med vejledning og erfaring, så du får den bedst mulige gardinløsning. Der er mange muligheder, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til at træffe de gode valg omkring din gardinløsning. Vores gardinbus er gratis at bestille og tilbuddet er uforpligtende. Så kan du stille og roligt give dig god tid til at vælge det helt rigtige for dig og dit hjem. Køber du gardiner hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up