botex Saltangara

Heioavegur 23
600 Saltangara
FO
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 09.00 - 17.30
Tirsdag: 09.00 - 17.30
Onsdag 09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_Saltangara_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Saltangara

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores nye store butik, hvor du finder gardiner, solafskærmning, boligtekstiler og meget andet til hjemmet – herunder også maling og vores store sengeafdeling på 1. sal.

Med baggrund i vort brede sortiment, vil vi med glæde hjælpe dig med at få dine gardindrømme til at gå i opfyldelse.

Om du vil starte med en inspirationstur i butikken, eller hellere vil have gardinbussen hjem til dig, ja det er helt op til dig. Det er selvfølgelig gratis at få vores konsulent på besøg, med de nyeste prøver indenfor gardiner og solafskærmning.

På gensyn hos  botex i Saltangara

Få besøg af vores gardinbus

Med et besøg af vores gardinbus får du en af vores kompetente konsulenter hjem til dig, når det passer ind i din kalender. Konsulenten tager et bredt udvalg af vareprøver med, så du får en bedre fornemmelse af vores produkter i samspil med din bolig. Et besøg af gardinbussen er altid gratis og uforpligtende. Du får vejledning om de forskellige produkttyper og farver, og forslag til hvad der ville passe godt ind i dit hjem. Vi skræddersyer løsningen efter dine ønsker og din bolig, så du er garanteret et personligt og  perfekt resultat. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Saltangara.

keyboard_arrow_up