Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

12345

Botex Silkeborg

Bios Gård 4
8600 Silkeborg

Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: Åben efter aftale
Lørdag: Åben efter aftale
Søndag: Åben efter aftale
botex_Frederiksberg_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Botex_frederiksberg_trustpilot

Book en gratis gardinbus hos Botex Silkeborg

Moogio i Silkeborg er blevet til en Botex, og vi er glade for at kunne tilbyde vores gardinløsninger og markiser i Silkeborg-området. Showroomet ligger i den gamle biograf i Silkeborg, som i dag huser flere forretninger – nu også Botex Silkeborg. Selvom vi er placeret i hjertet af Silkeborg, kører vi gerne ud i nærliggende områder med vores gardinbus. Vi besøger gerne dig med vores gardinbus i Nørre Sende, Skanderborg, Brændstrup, Ikast og Hammel samt mange flere byer.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg igennem hele processen fra booking til opmåling til montering af dine nye markiser, screens og gardiner. Vi er eksperter i markiseløsninger samt gardiner, og vi ved, det kan være lidt af jungle af finde rundt i de mange mærker, kvaliteter og udvalget generelt. Derfor kigger forbi med vores gardinbus fyldt med stof- og farveprøver, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem i ro og mag – både når det gælder en markiseløsning eller nye gardiner. Vi måler op og kommer med forslag til den bedste løsning, der passer til dit hjem og dine ønsker og behov. 

På gensyn hos Botex Silkeborg eller hjemme hos dig.

stofgardiner_botex_frederiksberg_case_anders_hemmingsen

stofgardiner_botex_frederiksberg_case_anders_hemmingsen

stofgardiner_botex_frederiksberg_case_anders_hemmingsen

stofgardiner_botex_frederiksberg_case_anders_hemmingsen

Book vores gratis gardinbus i Silkeborg og omegn

Hos Botex Silkeborg leverer vi smukke, funktionelle gardinløsninger samt markiser og udevendige screens til både private og erhverv. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud – vi står klar ved telefonen og på e-mail vedr. alle typer henvendelser.

Vi forstår nemlig godt, at det kan være svært at finde de helt rigtige gardiner eller vælge, hvilke markise, der er den helt rigtige. Alle de farver, varianter og muligheder. Vores gardinbus er gratis at bestille og tilbuddet er uforpligtende – også når det kommer til markiser eller andre udendørsløninger. Så kan du stille og roligt give dig god tid til at vælge det helt rigtige for dig og dit hjem eller kontoret. Køber du gardiner eller en markise hos os, kan du være helt sikker på at få en skræddersyet løsning, der holder i mange år. 

Book en gratis gardinbus hos Botex Silkeborg

keyboard_arrow_up