Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

12345

botex Skive

Frederiksgade 4
7800 Skive
Danmark
Find vej

Book vores gratis gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 10.00 - 17.30
Lørdag: 09.30 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_skive_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gratis gardinbus hos Botex Skive

Gardiner, markiser og boligtekstiler
 

Hos Botex i Skive fuldender vi dit hjem med smukke gardinløsninger, markiser samt interiør. Du kan altid booke en gratis gardinbus via knappen ovenfor, hvorefter vi tager en dialog om dine ønsker og behov. I butikken finder du – udover en stort udvalg af gardinstofprøver – et bredt udvalg af kvalitetsdyner og –puder samt andre boligtekstiler som f.eks. sengesæt, duge og håndklæder. Du kan altid være sikker på at få den rette vejledning, når du skal købe ny dyne og pude, have nye gardiner eller ønsker at udvide boligen med en praktisk markise. 

Kvalitetsdyner og -puder

fra Ringsted Dun

boligindretning_botex_gardiner_showroom_montering

boligindretning_gardiner_botex_montering

boligindretning_gardiner_botex_montering

I butikken finder du et bredt udvalg af kvalitetsdyner og –puder. Vi tilbyder både sommer- og vinterdyner samt helårsdyner. Hvornår du skifter mellem sommer- og vinterdyne afhænger af flere faktorer – bl.a. hvor varm ens kropstemperatur er, varmen i soveværelset samt temperaturen udenfor.

Vi anbefaler, at man skifter mellem en sommer og vinterdyne. Nogle er bedst tjent med en vinterdyne/helårsdyne det meste af året, hvor man dog i de allervarmeste måneder skifter til en let sommerdyne. Dette er dog meget individuelt, og kigger du ned i butikken, står vi klar til at finde den helt rigtige dyne til dig.

Der findes forskellige typer fyld til dyner – blandt andet dundyner, fiberdyner, silkedyner samt kapokdyner. Det er fyldet samt mængden af dette i dynen, der afgør, hvor varm dynen er. Alt dette skal vi nok hjælpe dig med. Kig ned i butikken, og lad os hjælpe dig med at opnå den mest optimale søvn med den helt rigtige dyne til dig.

Køb skræddersyede gardiner hos Botex i Skive

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores store Botex-butik i Skive med gardiner, solafskærmning, masser af boligtekstiler samt senge. Her kan du hente inspiration til din boligindretning. Vi er specialister i gardiner og markiser og står klar med kompetent og personlig rådgivning, så vi finder den bedst mulige løsning til netop dit hjem.

Du kan også vælge at bestille vores gardinbus til et gratis besøg via knappen nedenfor. Så kommer vores konsulent hjem til dig med inspiration og viser de forskellige muligheder inden for gardinverdenen, som du i ro og mag kan vælge imellem i egne omgivelser. Vi laver en gardinopmåling og kommer med uforpligtende tilbud  – og denne del er helt gratis. Vælger du at købe noget, så garanterer vi dig, at det er alle pengene værd.

Vores gardinbus kører udover i Skive i de midtjyske byer som Hem, Hindborg, Vester Lyby, Rønbjerg, Kjeldbjerg, Vridsted, Nykøbing Mors, Thisted, Stoholm m.fl..

Book vores gratis gardinbus

Portfolio

På besøg hos Ingemann

botex_gardinmontage

botex_gardinmontage

botex_markisemontage

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Skive.


Lars Gramberg

Indehaver & gardin- / markisespecialist

Lars Gramberg

Christian L. Frost

Gardin- / markisespecialist

Christian L. Frost

Steffani Jensen

Butiksmedarbejder

Steffani Jensen

Anja H. Iversen

Butiksmedarbejder

Anja H. Iversen

Emma S. Kristensen

Butiksmedarbejder

Emma S. Kristensen

keyboard_arrow_up