botex Slagelse

Holdbækvej 3
4200 Slagelse
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 09.00 - 17.00
Tirsdag: 09.00 - 17.00
Onsdag 09.00 - 17.00
Torsdag: 09.00 - 17.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag: 09.00 - 13.00
Søndag: Lukket
botex_slagelse_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gratis gardinbus hos Botex Slagelse

Velkommen i vores store Botex-forhandler i Slagelse, som tilbyder gardiner, solafskærmning og boligtekstiler. Hent masser af inspiration om nye gardiner og boligindretning hos os. Du finder også et stort program i malervarer i vores butik, så vi kan tilbyde dig en bred løsning, hvor stil og farver går op i en højere enhed i din boligindretning.

Du kan også vælge at få besøg af vores gardinkonsulent, som kommer hjem til dig med et sortiment af prøver på dine nye gardiner, så du kan se muligheder og farver i dine egne omgivelser. Det er gratis at booke et besøg af vores gardinkonsulent, og vi giver en fast pris på din nye gardinløsning. Alt, du skal gøre, er at booke en gratis gardinbus – så kommer vi susende forbi med farve- og stofprøver. På dén måde kan du nemmere træffe den helt rigtig beslutning for dig i dit eget hjem.

Vores gardinbus kører i Slagelse, Korsør, Sorø, Kalundborg, Nyborg, Ringsted mange andre byer på Vestsjælland.

Stofgardiner_botex_slagelse_velour

Rullegardiner_botex_slagelse

Stofgardiner_botex_slagelse_velour

Duette_botex_slagelse_dobbelte_plisségardiner

Få besøg af vores gardinbus i Slagelse og omegn

Vi ved, at det kan være svært at vide, hvilke gardiner der passer til dit hjem. Derfor kommer vi gerne hjem og besøger dig i vores gardinbus – ganske gratis og uforpligtende. Vi tager en masse forskellige vareprøver med, så du kan se de mange muligheder i samspil med din bolig. Vi tror nemlig på, at den bedste beslutning tages i dit eget hjem. Vores gardinspecialist rådigver dig om de forskellige gardintyper og kommer med forslag til, hvad der passer bedst ind i din bolig. Med et besøg af gardinbussen får du altid en løsning, der er skræddersyet netop til dine behov. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up