Byttefrist for julegaver er lørdag d. 13. jan. 2024

botex Slagelse

Kinavej 12
4200 Slagelse
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 07.00 - 17.30
Tirsdag: 07.00 - 17.30
Onsdag 07.00 - 17.30
Torsdag: 07.00 - 17.30
Fredag: 07.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket
botex_slagelse_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Slagelse

Velkommen i vores nye store butik i Slagelse, som tilbyder gardiner, solafskærmning og boligtekstiler i bred forstand. Hent masser af inspiration om nye gardiner og boligindretning hos os. Du finder også et stort program i malervarer i vores butik, så vi kan tilbyde dig en bred løsning, hvor stil og farver går op i en højere enhed.

Du kan også vælge at få besøg af vores gardinkonsulent, som kommer hjem til dig med et sortiment af prøver på dine nye gardiner, så du kan se muligheder og farver i dine egne omgivelser. Det er gratis at booke et besøg af vores gardinkonsulent, og vi giver selvfølgelig en fast pris på din nye gardinløsning.

Vores gardinbus kører i Slagelse, Korsør, Sorø, Kalundborg mange andre byer på Vestsjælland.

Få besøg af vores gardinbus

Vi ved, at det kan være svært at vide hvilke gardiner, der passer til dit hjem. Derfor kommer vi gerne hjem og besøger dig i vores gardinbus, ganske gratis og uforpligtende. Vi tager en masse forskellige vareprøver med, så du kan se de mange muligheder i samspil med din bolig. Vi tror nemlig på at den bedste beslutning tages i dit eget hjem. Vores gardinspecialist rådigver dig om de forskellige gardintyper, og kommer med forslag til hvad der passer bedst ind i din bolig. Med et besøg af gardinbussen får du altid en løsning, der er skræddersyet netop til dine behov. 

Book vores gardinbus

keyboard_arrow_up