Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

12345 Ferielukket i uge 29

botex Sønderborg

Nørrekobbel 9
6400 Sønderborg
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 09.30 - 17.30
Lørdag: 09.30 - 13.00
Søndag: Lukket
Ferielukket i uge 29
botex_Sønderborg_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gratis gardinbus hos Botex Sønderborg

Hos Botex Sønderborg finder du vores 1350 m2 store butik, hvor du i ro og mag kan få rådgivning om alt fra gardiner og solafskærmning til markiser og gulve.​ Vi tilbyder også et stort sortiment af boligtekstiler – såsom sengetøj, dyner, puder, plaider og duge og mange flere lækkerier.  

Mangler du gardiner, solafskærmning eller markiser, kan du altid booke en gratis gardinbus hos os. Du kan booke en gardinbus online eller ved at ringe til os. Det er gratis og uforpligtende. Vi kører hver dag i Sønderjylland med vore gardinbusser, som kommer hjem til dig med gratis rådgivning om gardiner, solafskærmning, markiser. Vi kører hvor du har behov for det, også i b.la. Nordby, Oksbøl, Mommark, Kruså, Padborg, Tønder.

Er du på udkig efter gulve og tæpper, kan butikken også tilbyde dig disse varer. Dette er dog særpræget for Botex Sønderborg – også kaldet Sønderborg Andreas Carl. 

På gensyn hos Botex i Sønderborg /Sønderborg Andreas Carl.

Få besøg af vores gardinbus i Sønderborg og omegn

Det kan være svært at vælge, hvilke gardiner der passer lige ind i dit hjem. Derfor kommer vi gerne ud og besøger dig i vores gardinbus – gratis og uforpligtende. Vi tager en masse farve- og stofprøver med, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dine nye gardiner kommer til at se ud i dit hjem. Vi skræddersyer altid løsningen efter netop dine behov og dit hjem, så du er sikret et personligt resultat, du kan nyde i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Sønderborg.


Hans Christian Hansen

Gardinspecialist / Indehaver

Hans Christian Hansen

Henning Hansen

Gardinspecialist / Indehaver

Henning Hansen

Lone Madsen

Butiksmedarbejder

Lone Madsen

Kasper Wehner

Gardinmontør

Kasper Wehner

keyboard_arrow_up