botex Varde

Borgpladsen 3
6800 Varde
Danmark
Find vej

Åbningstider:

Mandag: 09.30 - 17.30
Tirsdag: 09.30 - 17.30
Onsdag 09.30 - 17.30
Torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 17.30
Lørdag: 09.30 - 13.00
Søndag: Lukket
botex Varde

Køb dine gardiner i Varde
hos botex

Uanset om du skal bruge nye gardiner til dit sommerhus, dit private hjem eller din virksomhed, så står vi klar med gode råd og vejledning til dit næste gardinprojekt.

Om du vil starte med et besøg i vores butik for at skabe dig et overblik over mulighederne eller have besøg af vores gardinbus hjemme hos dig – det er helt op til dig. Ved hjemmebesøg kommer vores gardinkonsulent hjem til dig og viser dig mulighederne, der passer til netop din drømmeløsning. Udover at sælge flotte gardinløsninger har vi også et stort udvalg i boligtekstiler og brugskunst. Og er dine gardiner ikke klar til udskiftning, så kan vi sørge for en professionel gardinvask. Vi henter gardinerne og hænger dem renvaskede op igen.

Vi leverer selvfølgelig også gardiner i Esbjerg, Tjæreborg, Bramming, Blåvand, Vejers, Nørre Nebel, Skjern, Tarm, Ringkøbing, Hvide Sande og en lang række andre byer i området.

På gensyn.
botex-teamet i Varde

Få besøg af vores gardinbus

Mangler du inspiration eller hjælp til at vælge de rigtige gardiner til din bolig? Du kan altid booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer vi på besøg hjemme hos dig. Vi tror nemlig på at man træffer de bedste valg i ro og mag i sit eget hjem. Vi tager en masse vareprøver med så du kan fornemme de forskellige produkttyper i samspil med din bolig. Vi rådgiver dig om produkterne, og kommer med forslag til løsninger og farver, som vil passe godt til dit hjem. Hos botex bliver løsningen altid skrædersyet til dine behov, så du får et personligt resultat der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Varde.


Trine Clausen

Indehaver

Trine Clausen

Butiksmedarbejder

Butiksmedarbejder

keyboard_arrow_up