Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

12345

botex Varde

Borgpladsen 3
6800 Varde
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Man-Fre: 09.30 - 17.30
Lørdag: 09.30 - 13.00
Søndag: Lukket
botex_varde_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gratis gardinbus i Varde og Esbjerg

Uanset om du skal bruge nye gardiner til dit sommerhus, dit private hjem eller din virksomhed, så står vi klar med gode råd og vejledning til dit næste gardinprojekt.

Om du vil starte med et besøg i vores butik for at skabe dig et overblik over mulighederne eller have besøg af vores gardinbus hjemme hos dig – det er helt op til dig. Ved hjemmebesøg kommer vores gardinkonsulent hjem til dig og viser dig mulighederne, der passer til netop din drømmeløsning. Udover at sælge flotte gardinløsninger har vi også et stort udvalg i boligtekstiler og brugskunst. Og er dine gardiner ikke klar til udskiftning, så kan vi sørge for en professionel gardinvask. Vi henter gardinerne og hænger dem renvaskede op igen.

Mangler du gardiner til dit sommerhus i Vestjylland?

Vi levere og monterer selvfølgelig også gardiner til dit sommerhus. Nedenfor kan du se et lille glimt af en case, hvor vi har monteret foldegardiner i et skønt sommerhus for Content Creatoren Triner2 ved Blåvand. Du kan selvfølgelig vælge lige den gardintype, du synes, der passer til dit sommerhus. 

Udover Varde og Blåvand sælger vi også gardiner i Esbjerg, Tjæreborg, Bramming, Vejers, Nørre Nebel, Skjern, Tarm, Ringkøbing, Hvide Sande og en lang række andre byer i området.

På gensyn
Botex-teamet i Varde

 

 

botex_rullegardiner_solafskærmning_gardiner_gardinløsninger

botex_duette_luxaflex_gardinløsninger_solafskærmning_gardiner_duo_plissé

botex_sommerhus_gardiner_foldegardiner

Få besøg af vores gardinbus

Mangler du inspiration eller hjælp til at vælge de rigtige gardiner til din bolig? Du kan altid booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer vi på besøg hjemme hos dig. Vi tror nemlig på at man træffer de bedste valg i ro og mag i sit eget hjem. Vi tager en masse vareprøver med så du kan fornemme de forskellige produkttyper i samspil med din bolig. Vi rådgiver dig om produkterne, og kommer med forslag til løsninger og farver, som vil passe godt til dit hjem. Hos botex bliver løsningen altid skræddersyet til dine behov, så du får et personligt resultat der holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Varde.


Trine Clausen

Indehaver/Gardinkonsulent

Trine Clausen

Monique

Gardinkonsulent/-montør

Monique

Anita

Butiksmedarbejder

Anita

Susanne

Butiksmedarbejder

Susanne

keyboard_arrow_up