botex Vejen

Aadalen 5
6600 Vejen
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 16.00
Tirsdag: 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
botex_Vejen_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Vejen

Hos botex Vejen kan du drage nytte af vores spidskompetencer inden for gardiner og solafskærmninger, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Vi har et tæt samarbejde med vores butik i Aarhus, Fredericia, og Vejle, og vores gardinbus kører hvorhen, du har behov for det. Også i Kolding, Vorbasse, Føvling og Lunderskov og andre nærliggende byer. 

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver tilfreds med dine nye gardiner og solafskærmning. Vores profesionelle personale viser dig et udvalg af gardinkollektioner, hvorefter vi sammen kan se på forskellige løsninger, som passer lige din bolig, og ikke mindst afspejler hvem du er som person. 

På gensyn fra botex i Vejen.

Få besøg af vores gardinbus

Har du brug for inspiration eller hjælp til at vælge de rigtige gardiner til dit hjem? Hos os kan du altid booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer vi på hjem til dig med vejledning og spændende vareprøver. Vi tror nemlig på at man træffer de bedste valg i ro og mag i sit eget hjem. Vi vejleder dig om de forskellige produkter, og kommer med forslag  på løsninger der passer godt til dit hjem. Når du har besluttet dig for hvad du har behov for, skræddersyer vi løsningen til dig, så du får et helt personligt resultat.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Vejen.


Kim Fallesen

Indehaver

Kim Fallesen

Lene Fallesen

Indehaver

Lene Fallesen

Butiksmedarbejder

keyboard_arrow_up