botex Vejen

Aadalen 5
6600 Vejen
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 16.00
Tirsdag: 10.00 - 16.00
Onsdag 10.00 - 16.00
Torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
botex_Vejen_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos Botex Vejen

Hos Botex Vejen er vores spidskompetencer gardiner og solafskærmning. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige gardinløsning til dit hjem. Vi har et tæt samarbejde med vores afdelinger i Aarhus og Vejle, og vores gardinbus kører hvorhen, du har behov for det. Book også en gratis gardinbus i Kolding, Haderslev, Vorbasse, Føvling og Lunderskov og andre nærliggende byer. 

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver tilfreds med dine nye gardiner og solafskærmning. Vores professionelle personale viser dig et udvalg af gardinkollektioner, hvorefter vi sammen kan se på forskellige løsninger, som passer lige din bolig, og ikke mindst afspejler, hvem du er som person. 

Gardiner i boligindretningen

Gardiner skaber rum. Hos Botex Vejen / Kims Gardiner er et gardin ikke bare et gardin, men derimod en væsentlig del af din boligindretning. Vi gør en dyd ud af at give dig en kompetent, personlig rådgivning, når det kommer til gardinløsninger. Vi vægter samarbejdet med dig højt igennem hele processen – lige fra opmåling til den færdigmonteret gardinløsning.

Book en gratis gardinbus hos os her

Gardindrømme

Går du med drømme om nye gardiner, vil vi med glæde gøre drømmen til en realitet – uanset om det er til erhverv eller hjem til dig. Du kan enten komme forbi vores showroom i Vejen (Ådalen 6) eller få besøg af en af vores gardinkonsulenter. Sammen kigger vi på forskellige muligheder og løsninger alt efter dine ønsker og behov. Vælger du Botex Vejen / Kims Gardiner, skal du ikke tænke på noget af det praktiske, da vi står for både opmåling samt montering af dine nye gardiner.

Trænger dine gardiner til et lille ansigtsløft, tilbyder vi gerne vask af dine gardiner. Vi henter, vasker samt sætter dem op for dig igen – nemt og bekvemt.

 

 

Få besøg af vores gardinbus

Har du brug for inspiration eller hjælp til at vælge de rigtige gardiner til dit hjem? Hos os kan du altid booke vores gardinbus gratis og uforpligtende – så kommer vi hjem til dig med vareprøver. Vi tror nemlig på, at man træffer de bedste valg i ro og mag i sit eget hjem. For at få besøg af en af vores konsulenter kan du enten ringe på 7536 2048 eller udfylde formularen via knappen nedenfor. Vælger du at booke online via formularen, ringer vi dig op, og sammen tager vi en dialog om dine ønsker og visioner.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale i Botex Vejen står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken.


Kim Fallesen

Indehaver/ Gardinspecialist

Kim Fallesen

Lene Fallesen

Indehaver/ Bogholderi

Lene Fallesen

Gitte Lund

Butiksmedarbejder

Gitte Lund

keyboard_arrow_up