botex Vejle

Flegborg 2
7100 Vejle
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: Lukket
Tirsdag: 11.00 - 16.00
Onsdag 11.00 - 16.00
Torsdag: 11.00 - 16.00
Fredag: 11.00 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
botex_Vejle_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gratis gardinbus hos Botex Vejle

Hos Botex Vejle/Kims Gardiner står vi klar til at hjælpe dig med den bedste løsning inden for gardiner og solafskærmning. Vores kompetente personale har fingeren på pulsen og ved, hvilke muligheder netop dit hjem rummer for smarte og funktionelle gardiner. Vi har et tæt samarbejde med vores butikker i Vejen og Aarhus, og vores gardinbus kører hvorhen, du har behov for det – også i f.eks. Børkop, Egtved, Tørring og Stouby samt Hedensted. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver tilfreds med dine nye gardiner. Vi kigger forbi med et bredt udvalg fra vores gardinkollektion, så du kan finde netop den gardinløsning, som passer lige til din bolig, og som afspejler din personlighed.

Boligtekstiler og gardin-showroom

Botex Vejle er beliggende i en gammel, fredet ejendom i en hyggelig sidegade. Den lille butik er en kombineret tekstilbutik og gardin-showroom. I showroomet kan du gå på opdagelse i de mange forskellige gardinmuligheder samt et stort udvalg af gardinstoffer. Her kan du mærke kvaliteten og se de mange farvenuancer.

I Botex Vejle forhandles nogle af landets lækreste boligtekstiler, hvor funktionalitet og æstetik er i fokus. Vi sælger kvalitet i form af eksempelvis dyner, håndklæder, hovedpuder, lagner og sengetøj.

Botex Vejle har fast åbent tirsdag-fredag kl. 10-17, hvor vi står klar til at give dig den mest kompetente vejledning – om end du er på udkig efter en ny dyne, en markise eller nye gardiner.

Boligindretning med gardiner

Gardiner er ikke blot gardiner. Gardiner har mange funktioner i et hjem, på en arbejdsplads, i et showroom eller en butik. Gardiner er med til at skabe et æstetisk udtryk, men de kan også hjælpe med holde på varmen indenfor samt forbedre akustikken i et rum. I dag er mulighederne inden for gardiner og solafskærmning mange, og derfor vil vi med glæde vejlede dig og være med til at gøre dine gardindrømme til en realitet.

Har du allerede gardiner, som måske trænger til at blive vasket, tilbyder vi gerne vask af dine gardiner. Vi henter, vasker samt sætter gardinerne op for dig igen.

Stofgardiner_showroom_camilla_rudnicki_botex_erhverv_solafskærmning_Akustik

Stofgardiner_showroom_camilla_rudnicki_botex_erhverv_solafskærmning_Akustik

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilke gardiner eller hvilken markise man skal vælge. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med inspiration og rådgivning. Du kan få et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus i Botex Vejle (Flegborg 2), når det passer ind i din kalender. Vi tager en masse vareprøver  med, så du kan se de mange forskellige muligheder i samspil med dit hjem. På den måde kan vi sammen finde den gardinløsning, der passer bedst hjem til dig og til dine behov. Vi skræddersyer altid vores produkter efter dit hjem, så du altid er sikret et perfekt og personligt resultat, som med garanti holder i mange år. Du kan udfylde formularen via knappen nedenfor eller kontakte os telefonisk på 75 82 19 45. Sammen tager vi er en dialog om dine gardinønsker. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Vejle.


Kim Fallesen

Indehaver / Gardinspecialist

Kim Fallesen

Lene Fallesen

Indehaver / Bogholderi

Lene Fallesen

Mette D. Sørensen

Butiksmedarbejder

Mette D. Sørensen

keyboard_arrow_up