botex Vejle

Flegborg 2
7100 Vejle
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
botex_Vejle_gardinbus_gardiner_solafskærmning

Book en gardinbus gratis hos botex Vejle

Hos botex i Vejle er vi klar til at hjælpe og vejlede dig med den bedste løsning inden for gardiner og solafskærmning. Vores kompetente personale har fingeren på pulsen, og ved hvilke muligheder netop dit hjem rummer for smarte og funktionelle gardiner. Vi har et tæt samarbejde med vores butik i Aarhus, Fredericia, og Vejen, og vores gardinbus kører hvorhen, du har behov for det også i Børkop, Egtved, Tørring og Stouby samt Hedensted.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og bliver tilfreds med dine nye gardiner og solafskærmning. Derfor vil vi vise dig et bredt udvalg fra vores gardinkollektion, så du kan finde netop de løsninger, som passer lige din bolig, og som afspejler din personlighed.

På gensyn i botex Vejle.

Få besøg af vores gardinbus

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilke gardiner, eller hvilken markise man skal vælge. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med inspiration og rådgivning. Du kan få et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus, når det passer ind i din kalender. Vi tager en masse vareprøver  med, så du kan se de mange forskellige muligheder i samspil med dit hjem. På den måde kan vi sammen finde den løsning der passer bedst hjem til dig og til dine behov. 

Vi skræddersyer altid vores produkter efter dit hjem, så du altid er sikret et perfekt og personligt resultat, som med garanti holder i mange år. 

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Vejle.


Kim Fallesen

Indehaver

Kim Fallesen

Lene Fallesen

Indehaver

Lene Fallesen

Mette Daugaard Sørensen

Butik

Mette Daugaard Sørensen

keyboard_arrow_up