botex_plissegardiner
keyboard_arrow_down

Få et børnesikret hjem

Børnesikring

Har du børn i hjemmet?

Hvis du har børn i hjemmet, er det vigtigt at gennemgå dine gardinløsninger, så snore og kæder ikke er til fare for hjemmets små guldklumper. Forhør dig altid hos en fagmand, når det gælder gardinløsninger til hjem med børn. Så er du og dine børn sikret på bedste vis.

Du bør altid følge disse retningslinjer

Placér senge, vugger og andre møbler, så de ikke kan bruges til at komme tæt på gardinerne. Bind ikke snorene sammen, og sørg for, at de ikke blive viklet sammen, så de kan danne en løkke.

Vælg en sikker løsning

Vil du gerne slippe for at skulle tage forbehold og være nervøs for de farer, som frithængende snore og kæder kan udgøre for små børn? Så har vi løsningen! Hos botex er vi eksperter i at finde den gardinløsning, der passer bedst hjem til dig – også når det gælder om at skabe trygge rammer for et hjem med børn. Du kan f.eks. vælge SmartCord®- eller LiteRise®-betjening af dine gardiner for at få en problemfri løsning helt uden løse snore.

LiteRise®

Ønsker du en gardinløsning, hvor der er tænkt på både æstetik, funktionalitet og børnesikring, så tilbyder vi LiteRise®. LiteRise® hæver og sænker gardinet med et lille greb på listen. Du styrer selv hvor meget lys og indkig, der skal være, blot ved at tage fat i gardinet og trække op eller ned. Du undgår dermed helt snore og kæder.

Børnesikring_literise_botex

SmartCord®

Med SmartCord® får du en kort betjeningssnor, som forbliver kort, uanset om gardinet er trukket op eller ned. Derfor undgår du lange, forstyrrende snore og kæder, der både ødelægger det flotte udtryk og skaber fare for hjemmets små. Med SmartCord® er du altså udover det smukke og stilrene look også sikret en børnesikker løsning. 

Børnesikring_smartcord_luxaflex

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan du børnesikrer dit hjem mht. gardiner, eller mangler du hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning? Så book vores gardinbus gratis og uforpligtende – så kommer vi hjem til dig med vejledning og inspiration. 

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up