Duoroller_botex
keyboard_arrow_down

Innovativ styring af dit lysindfald

Duo Rollers

Duo Rollers på mål

Duo Rolleren, også kendt som Duo rullegardinet, Multishade eller Twist®, består af to lag stof, som kan bevæge sig i forhold til hinanden. Det unikke er, at vævene har striber, der henholdsvis er transparente og ikke-transparente. Ved indstilling af gardinet vil striberne overlappe hinanden, og du kan dermed regulere lysets indfaldet efter behov. Hos Botex finder du et bredt udvalg af gardinstoffer til Duo Rollers, som skræddersyes efter mål. Er du derfor på udkigt efter Duo Rollers på mål, kan du nemt booke et besøgt til en gratis opmåling.

Book et besøg af gardinbussen

Duoroller_inspiration_botex

Duoroller_inspiration_botex

Duoroller_inspiration_botex

Duoroller_inspiration_botex

Hvorfor vælge Duo Rollers? 

Duo Rollers er et innovativt gardin, der giver dig mulighed for at styre lysindfaldet på en helt ny måde. Med Duo Rollers får du det bedste fra persienner og rullegardiner samlet i ét gardin.


Gardinet kan reguleres i 3 forskellige positioner: åbent for fuldt lysindfald, halvåbent for delvist lysindfald samt lukket for maksimal solafskærmning. Duo Rollers giver dig mulighed for at afskærme for direkte sollys uden at lukke for lysindfaldet, hvilket blandt andet sikrer dine møbler fra at falme. 

Duo Rollers: Design

Hos Botex tænker vi altid i helheder for at forstå dine behov. Det betyder, at vores Duo Rollers fås i alle størrelser, så gardinet bliver skræddersyet og tilpasset dine ønsker. Vores Duo Rollers fås i et væld af design- og farvemuligheder for at give dig muligheden for at vælge den helt rette løsning til netop dit rum. 

Duoroller_kvalitet_botex

Duo Rollers og kvalitet

Når du køber Duo Rollers gennem os, er du altid sikret produkter af høj kvalitet. Hos vores leverandører er stærke materialer og godt håndværk i fokus for at skabe en solid holdbarhed på alle produkter. Valget af de sublime materialer sikrer blandt andet, at dine Duo Rollers ikke falmer så hurtigt som andre brands på markedet. 

Duoroller_vedligeholdelse_botex

Vedligeholdelse

For at forlænge holdbarheden er det en god idé at vedligeholde dine gardiner. Det kan du f.eks. gøre ved at rengøre dem med en fugtig klud. Ønsker du at give dine gardiner den helt store rengøring, kan du også vælge at få dem vasket hos profesionelle. Forhør dig eventuelt hos din nærmeste Botex-forhandler. 

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige Duo Roller hjem til dig? Med et besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning - altid gratis og uforpligtende. 

Book vores gardinbus

Få smukt lysindfald med Duo Rullegardiner

Du kender det almindelige gardin, som du ofte må trække til siden eller rulle helt op for at få lys ind i hjemmet. Sådan er det ikke med et Duo Rullegardin. Her kan du nemlig på elegant vis lukke lyset delvist ind og samtidig skærme en smule af. Det åbner muligheden for, at du kan styre lysindfaldet på en ny og moderne måde.

Helt præcist fungerer et Duo Rullegardin - også kendt som Duo Roller - ved, at gardinet har to vandrette striber, der skiftevis er transparente og ikke-transparente. Gardinet virker på samme måde som et almindeligt rullegardin. Forskellen er, at du her får dobbelt rullegardin, hvor der er to lag væv i samme gardin.

Med Duo Rullegardiner kan du altså for alvor lege med lyset gennem vinduerne. Hvilket design skal pryde din stue, dit soveværelse eller badeværelse? Er du i tvivl, så kan du altid få inspiration i din nærmeste Botex-forhandler. Kom forbi, og se dine mange valgmuligheder, hvor du kan få vejledning og gode råd.

Støt op om de rene linjer med et Duo Rullegardin

Hos Botex finder du et bredt udvalg af dekorative og fængende Duo Rullegardiner. Du kan blandt andet vælge stilrene farver som hvid, grå og sort - eller gå efter farverige kontraster til resten af møblerne i rummet. Hertil vælger du, om dine Duo Rullegardiner skal have eksempelvis et hvidt kædetræk eller et i stål.

I sidste ende bestemmer du selv. Og det samme gælder for lyset. Takket være muligheden for at forskyde placeringen af væv i forhold til hinanden kan du nemlig regulere mellem tre forskellige positioner: fuldt lysindfald, delvist lysindfald eller maksimal solafskærmning. 

Uanset hvad du vælger, så får du kant til din indretning og en anderledes justering af lysindfaldet. For med dine Duo Roller støtter du op om et behageligt hjem, der emmer af ro for øjet. Samtidig fungerer det tidløse rullegardin også rigtig godt til de mere hyggelige hjem med charme og farver.

Har du lyst til at få flere idéer og information om gardiner? Få inspiration i vores online kataloger, eller kig på vores mange populære brands, der hvert år kommer med nye designs.

Duo Rullegardin på mål hos Botex

Hos Botex bestemmer du selv udseende og materialevalg af dit Duo Rullegardin. Faktisk kan du få skræddersyede Duo Rullegardiner efter mål, som passer til lige præcis dine vinduer. Det gør, at du kan få dekorative og funktionelle gardiner, som du bedst kan lide dem.

Vil du have professionel hjælp og vide mere om de forskellige løsninger? Få en uforpligtende snak og et gratis møde hjemme hos dig af gardinbussen. Så kommer vi hjem til dig med en masse spændende prøver og vejledning. Book nemt vores gardinbus, hvor du kan også kan få et bud på prisen af dine gardiner.

Finder du ikke det ønskede design på siden eller under besøget? Så kan vi naturligvis også vise dig vores mange andre typer gardiner. Uanset om du foretrækker den skandinaviske minimalisme, det funktionelle eller den elegante romantiske stil. Hos botex har vi en god løsning til dit hjem.

keyboard_arrow_up