gardinstænger_botex
keyboard_arrow_down

Sæt fokus på detaljen

Gardinstænger

Gardinstænger_inspiration_botex

Gardinstænger_inspiration_botex

Gardinstænger_inspiration_botex

Gardinstænger_inspiration_botex

Gardinstænger 

Gardiner er ikke bare gardiner! De rigtige gardiner kan være med til at sætte rammen for godt miljø i din bolig. Drømmer du om flotte, majestætiske stofgardiner, er der mange muligheder, når det kommer til tilbehør. En gardinstang kan f.eks. være skjult, men kan modsat også skabe blikfang. Tilbehør til dine gardiner, som bl.a. dækker over gardinstænger, kvaster, rynkebånd og meget mere, sikrer dig et gennemført resultat. 

boliginspiration_botex

En gennemført og personlig løsning

Når du vælger et stofgardin, har du mulighed for at skabe din helt egen løsning gennem valget af tilbehør. Det betyder, at du får en gardinløsning, der både er personlig og gennemført ned til mindste detalje. Vores gardintilbehør findes i mange farver og faconer – så uanset om du er til det pragende eller diskrete, så er der helt sikkert noget, der falder i din smag!

Gardinstænger_inspiration_botex

Vi rådgiver og vejleder dig gratis

Kig ind forbi din lokale botex-gardinspecialist, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning hjem til dig. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende. Så kommer en af vores konsulenter hjem til dig med lækre vareprøver og giver vejledning. Vi måler op ganske gratis hjemme hos dig, så du er sikker på, at dine nye gardiner passer perfekt.

Book bussen her

Find din nye gardinstang, der vil matche dit rum

Flotte gardinløsninger kommer i mange udgaver. Med en gardinstang fra botex kan du sætte dit helt unikke og personlige præg på gardinløsningerne i dit hjem. Vores gardinstænger kombinerer stil, elegance og individualitet på fineste vis.

En flot og æstetisk gardinstang kan gøre ethvert rum indbydende, hyggeligt og give et smukt præg til dine vinduespartier. Hos botex har vi mange forskellige former for gardinstænger. Hos os finder du blandt andet:

  • Gardinstænger i forskellige faconer, for eksempel en buet gardinstang
  • Gardinstænger i forskelligt materiale, for eksempel en gardinstang af træ  
  • Beslag til gardinstang 
  • Diskrete gardinstænger i lyse farver
  • Gardinstænger i mørke farver, der giver dit hjem kant

Så tøv ikke med at tage et kig i vores brede udvalg, og find den løsning inden for gardinstænger, der passer til netop din boligs stil. Du kan helt sikkert finde inspiration til, hvordan dine gardinløsninger kan blive endnu mere eksklusive og unikke. 

Shop gardinstænger fra botex og giv dit hjem et personligt præg

Forskellige rum kræver forskellige gardinløsninger. Derfor har vi hos botex også mange forskellige gardinstænger. Hos os finder du gardinstænger, der kan give soveværelset et afslappende, indbydende og romantisk præg. Det kan også være, at du søger en gardinstang, der skal fungere som et personligt og perfekt supplement til alrummets høje vinduer. Hvad enten du er på jagt efter noget diskret eller fremtrædende, så finder du det hos botex.   

Hos botex tilbyder vi helt igennem gennemtænkte og funktionelle løsninger, hvor design og æstetik er af højeste prioritet. Hos os er kvalitet ikke til diskussion; alle vores gardinstænger udmærker sig ved at være lavet af holdbare og lækre materialer i flot design. 

Hvis du søger en gardinstang, der matcher din boligs charmerende karnap, så kan du hos os finde gardinstænger i forskellige former og faconer, der er tilpasset lige dit behov. Vi ved at alle boliger, vinduer og gardinbehov er forskellige - derfor er vores gardinstænger det også.   

Gardinstænger og -løsninger til ethvert behov

Uanset hvor synlig eller diskret du ønsker, at din gardinstang skal være, så har vi et hav af forskellige beslag til gardinstænger. Derfor kan vi helt sikkert matche din stil. 

Vores gardinstænger udmærker sig ved at kunne tilpasses til lige præcis din personlige stil. Om du ønsker en diskret gardinstang i træ, eller om du er på jagt efter en stilfuld og elegant gardinstang i mørkere farver, så finder du det hos botex. Gardinstænger tilpasset netop dit hjem kan give det helt rigtige, flotte og elegante modspil til rummet. Gå på jagt i vores store univers, og lad dit nye boligeventyr starte hos os. 

Hvis du søger en mere diskret gardinløsning til dit hjem, så lad dig inspirere i vores brede sortiment af plisségardiner. De kan integreres som en naturlig del af hjemmets vinduer og de giver det perfekte lysindfald. Tag også et kig på vores brede udvalg af insektnet, der sikrer dig et godt og lækkert indeklima året rundt.   

En gardinstang som en naturlig del af dit hjem

Hos botex forstår vi vigtigheden af, at alle boliger har forskellige behov. Derfor forstår vi også vigtigheden af, at en gardinstang skal matche alle tænkelige former for vinduer. Uanset om du søger gardinstænger til de brede vinduer i stuen, de små på badeværelset, eller en buet gardinstang, står vi klar til at hjælpe dig. 

Det er vores spidskompetence at hjælpe dig til at skabe et hyggeligt, indbydende og lækkert hjem. Udover lækre gardinløsninger har vi også et stort sortiment af sofapuder. De fås i et utal af farver og faconer, og de kan nemt og elegant give din stue et særegent præg. Lad dig inspirere af vores eksklusive sofapuder lavet af lækkert og holdbart materiale.   

Hvis du også søger lidt selvforkælelse udendørs, så lad dig forføre af en af vores lækre pergolaer, og skab en uimodståelig oase lige midt i haven. Store som små vil elske det, og familiens udendørs hyggekrog er sikret. 

Hos botex sætter vi en ære i at hjælpe dig med at skabe et indbydende, personligt og funktionelt hjem, hvor design er i top - dette gælder både ude og inde.  

Hos botex står vi klar til at hjælpe dig

Intet sikrer en unik bolig som mulighed for unik rådgivning. Derfor vil vi så gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser, du måtte have. Hvis du er i tvivl om, hvordan dit hjems nye gardinstænger skal se ud, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil elske at hjælpe dig, så du finder de helt perfekte gardinstænger til dit hjem.

Du kan også benytte dig af vores gardinbus, som du finder her. Så får du besøg af vores kyndige eksperter, der kan guide dig i, hvordan dine nye gardinstænger skal se ud. Det er gratis og uforpligtende.

keyboard_arrow_up