gardinstænger_gardinskinner_gardintilbehør_botex
keyboard_arrow_down

Gardintilbehør

Gardinstænger og -skinner

Fuldend din gardinløsning

Når du vælger et stofgardin, har du mulighed for at skabe din helt egen løsning gennem valget af tilbehør. Det betyder, at du får en gardinløsning, der både er personlig og gennemført ned til mindste detalje. Vores gardintilbehør findes i mange farver og faconer – så uanset om du er til det prangende eller diskrete, så er der helt sikkert noget, der falder i din smag!

Gardinstænger og -skinner til stofgardiner

Drømmer du om flotte, majestætiske stofgardiner, er der mange muligheder, når det kommer til det tilbehør, der hører med til stofgardiner. Stofgardiner kan nemlig både monteres på gardinstænger og gardinskinner. Dette afhænger både af gardintypen – dvs. hvor tungt gardinet er – og hvilken stil, du går efter til dit hjem. Det er funktionaliteten i samspil med æstetik som er i fokus.

Gardinskinner

Når det kommer til gardinskinner, findes der en masse tilbehør, som kan vælges til eller fra alt efter, hvordan opsætningen og udtrykket ønskes. Derudover kan du også få gardinskinner, der er buede, som passer særdeles godt til hjørner eller andre runde konstruktioner. 

 

Gardinstænger_gardintilbehør_gardinskinner_inspiration_botex

Gardinstænger_gardintilbehør_gardinskinner_inspiration_botex

Tilpassede gardinskinner

efter Jotuns farvekort

Gardinskinner kan tilpasses til resten af farverne i dit hjem. Vores leverandør Stilling – Aluproff – har lavet et samarbejde med Jotun, hvor du har mulighed for at få specialtilpassede gardinskinner, så skinnernes farver matcher f.eks. din nye stofgardiner, møbler eller andet interiør. Jotuns maling og lak til gardinskinnerne er uden tilsætningsstoffer.

 

Gardinskinner- og stænger til badeforhæng

Hvis en standard gardinstang ikke passer til dit badeværelse, kan du også få monteret en gardinskinne til dit badeforhæng. Disse findes med loftstøtte og kan både monteres på væggen og i loftet. Med en gardinskinne vil du let kunne trække dit badegardin for og fra også i buede konstruktioner. Både gardinstænger- og skinner laves i aluminium, hvilket giver den en god holdbarhed.

Når det kommer til gardinstænger til badeforhæng, findes der også mange muligheder, og hvorfor ikke få lavet en flot, tilpasset løsning til dit badeværelse og dit nye badeforhæng. Stillings (Aluproffs) gardinstænger er lavet af højkvalitet med stigende efterspørgsel. Gardinstænger monteres hovedsageligt på vægge, der løber parallelt med hinanden. 

 

 

 

Skræddersyet eller færdigsyet?

Talk-badeforhæng

Gardinstangen 'Stabilisatoren"

Når en gardinløsning med Duette® og plisségardiner med top down / bottom up når en vis størrelse, kan man risikere, at gardinstangen buer let på midten pga. vægten. Derfor indsættes ekstra indvendige snore for at sikre stabiliteten i løsningen. 

I botex Highline®-kollektionen tilbyder vi som de eneste på markedet Duette® og plisségardiner med up and down, der monteres på gardinstangen "Stabilisatoren" i op til 180 cm i bredden. Med vores patenterede system undgår du netop disse indvendige snore, og gardinstangen buer ikke ved de helt tunge gardiner til brede vinduer. 

Gardintilbehør

Når du skal vælge tilbehør til dine stofgardiner, er der et væld af muligheder. Derfor er det næsten umuligt at vise dem alle her. Vi anbefaler, at du altid tager en dialog med din lokale botex-konsulent, som kan rådgive dig bedst muligt om, hvilket tilbehør der passer bedst til din gardinløsning og dine ønsker.

Gardinstænger_gardintilbehør_gardinskinner_inspiration_botex

Gardinstænger_gardintilbehør_gardinskinner_inspiration_botex

Gardinstænger_gardintilbehør_gardinskinner_inspiration_botex

Gardinstænger_gardintilbehør_gardinskinner_inspiration_botex

Gratis rådgivning om gardintilbehør

Kig ind forbi din lokale botex, og lad os hjælpe med at finde det bedste tilbehør til din gardinløsning. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende. Så kommer en af vores konsulenter hjem til dig med vareprøver og svarer på de spørgsmål, du måtte have. Vi måler op ganske gratis hjemme hos dig, så du er sikker på, at dine nye gardiner passer perfekt.

Book gardinbussen

Find din nye gardinstang, der vil matche dit rum

Flotte gardinløsninger kommer i mange udgaver. Med en gardinstang fra botex kan du sætte dit helt unikke og personlige præg på gardinløsningerne i dit hjem. Vores gardinstænger kombinerer stil, elegance og individualitet på fineste vis.

En flot og æstetisk gardinstang kan gøre ethvert rum indbydende, hyggeligt og give et smukt præg til dine vinduespartier. Hos botex har vi mange forskellige former for gardinstænger. Hos os finder du blandt andet:

  • Gardinstænger i forskellige faconer, f.eks. en buet gardinstang
  • Gardinstænger i forskelligt materiale, f.eks. en gardinstang af træ  
  • Beslag til gardinstang 
  • Diskrete gardinstænger i lyse farver
  • Gardinstænger i mørke farver, der giver dit hjem kant

Så tøv ikke med at tage et kig i vores brede udvalg, og find den løsning inden for gardinstænger, der passer til netop din boligs stil. Du kan helt sikkert finde inspiration til, hvordan dine gardinløsninger kan blive endnu mere eksklusive og unikke. 

Køb gardinstænger hos botex og giv dit hjem et personligt præg

Forskellige rum kræver forskellige gardinløsninger. Derfor har vi hos botex også mange forskellige gardinstænger. Hos os finder du gardinstænger, der kan give værelset et afslappende, indbydende og romantisk præg. Det kan også være, at du søger en gardinstang, der skal fungere som et personligt og perfekt supplement til alrummets høje vinduer. Hvad enten du er på jagt efter noget diskret eller fremtrædende, så finder du det hos botex.   

Hos botex tilbyder vi helt igennem gennemtænkte og funktionelle løsninger, hvor design og æstetik er af højeste prioritet. Hos os er kvalitet ikke til diskussion; alle vores gardinstænger udmærker sig ved at være lavet af holdbare og lækre materialer i flot design. 

Hvis du søger en gardinstang, der matcher din boligs charmerende karnap, så kan du hos os finde gardinstænger i forskellige former og faconer, der er tilpasset lige dit behov. Vi ved at alle boliger, vinduer og gardinbehov er forskellige - derfor er vores gardinstænger det også.   

Gardinstænger og -skinner til ethvert behov

Uanset hvor synlig eller diskret du ønsker, at din gardinstang skal være, så har vi et hav af forskellige beslag til gardinstænger. Derfor kan vi helt sikkert matche din stil. 

Vores gardinstænger udmærker sig ved at kunne tilpasses til lige præcis din personlige stil. Om du ønsker en diskret gardinstang i træ, eller om du er på jagt efter en stilfuld og elegant gardinstang i mørkere farver, så finder du det hos botex. Gardinstænger tilpasset netop dit hjem kan give det helt rigtige, flotte og elegante modspil til rummet. Gå på jagt i vores store univers, og lad dit nye boligeventyr starte hos os. 
 

En gardinstang som en naturlig del af dit hjem

Hos botex forstår vi vigtigheden af, at alle boliger har forskellige behov. Derfor forstår vi også vigtigheden af, at en gardinstang skal matche alle tænkelige former for vinduer. Uanset om du søger gardinstænger til de brede vinduer i stuen, de små på badeværelset, eller en buet gardinstang, står vi klar til at hjælpe dig. 

Det er vores spidskompetence at hjælpe dig til at skabe et hyggeligt, indbydende og lækkert hjem. Udover lækre gardinløsninger har vi også et stort sortiment af sofapuder. De fås i et utal af farver og faconer, og de kan nemt og elegant give din stue et særegent præg. Lad dig inspirere af vores eksklusive sofapuder lavet af lækkert og holdbart materiale.   

Hvis du også søger lidt selvforkælelse udendørs, så lad dig forføre af en af vores lækre pergolaer, og skab en uimodståelig oase lige midt i haven. Store som små vil elske det, og familiens udendørs hyggekrog er sikret. 

Hos botex sætter vi en ære i at hjælpe dig med at skabe et indbydende, personligt og funktionelt hjem, hvor design er i top - dette gælder både ude og inde.  

Hos botex står vi klar til at hjælpe dig

Intet sikrer en unik bolig som mulighed for unik rådgivning. Derfor vil vi så gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål og overvejelser, du måtte have. Hvis du er i tvivl om, hvordan dit hjems nye gardinstænger skal se ud, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil elske at hjælpe dig, så du finder de helt perfekte gardinstænger til dit hjem.

Du kan også benytte dig af vores gardinbus, som du finder her. Så får du besøg af vores kyndige eksperter, der kan guide dig i, hvordan dine nye gardinstænger skal se ud. Det er gratis og uforpligtende.

keyboard_arrow_up