gardinstænger_botex
keyboard_arrow_down

Sæt fokus på detaljen

Gardinstænger

Gardinstænger_inspiration_botex

Gardinstænger_inspiration_botex

Gardinstænger_inspiration_botex

Gardinstænger_inspiration_botex

Gardinstænger 

Gardiner er ikke bare gardiner! De rigtige gardiner kan være med til at sætte rammen for godt miljø i din bolig. 
Drømmer du om flotte, majestætiske stofgardiner, er der mange muligheder når det kommer til tilbehør.  En gardinstang kan f.eks. være skjult, men kan modsat også skabe blikfang. Tilbehør til dine gardiner, som bl.a. andet dækker over gardinstænger, kvaster, rynkebånd og meget mere, sikrer dig et gennemført resultat. 

boliginspiration_botex

En gennemført og personlig løsning

Når du vælger et stofgardin, har du mulighed for at skabe din helt egen løsning gennem valget af tilbehør. Det betyder, at du får en gardinløsning, der både er personlig og gennemført ned til mindste detalje. Vores gardintilbehør findes i mange farver og faconer - så uanset om du er til det pragende eller diskrete, så er der helt sikkert noget der falder i din smag!
 

Gardinstænger_inspiration_botex

Har du brug for hjælp? Vi rådgiver og vejleder dig gratis

Kig ind forbi din lokale botex gardinspecialist, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning hjem til dig. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer en af vores konsulenter hjem til dig med spændende prøver og vejledning. Vi måler op ganske gratis hjemme hos dig, så du er sikker på at dine nye gardiner passer perfekt.

 

Book bussen her

keyboard_arrow_up