botex_plissegardiner
keyboard_arrow_down

sæt rammen for trivsel og velvære

Indeklima

Trivsel og velvære 

Et sundt indeklima har en positiv effekt på din bolig, og gavner samtidig dit helbred. I modsætning til et dårligt indeklima, som kan give hovedpine og generelt ubehag, sikrer et sundt indeklima trivsel og velvære.

Tips til et sundt indeklima

Vil du gerne have et godt indeklima i din bolig, kan det være en god idé at holde en jævn og passende temperatur i hele boligen. Med de rigtige gardiner kan du sikre dig imod overophedning og sørge for, at der er en behagelig og jævn temperatur i alle rum. Du kan endda styre temperaturen og lysindfaldet, selv når du ikke er hjemme ved hjælp af elstyring, som du f.eks. kan betjene via din smartphone. Sørg samtidig for at få luftet ud flere gange om dagen. 

Gardiner med isolerende effekt

Med et Duette®-gardin kan du både holde varmen ude om sommeren og holde varmen inde om vinteren. Duette®-gardinets isolerende effekt sørger for et sundt indeklima med en behagelig temperatur samtidig med, at du kan spare på varmeregningen.
Du kan læse mere om Duette® plissegardinet her

Få besøg af vores gardinbus – helt gratis

Har du brug for råd og vejledning, kan du booke gardinbussen gratis hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up