keyboard_arrow_down

Optimér dit hjem med el-styring

Elektriske gardiner

El-styring_gardiner_botex

Gør hverdagen nemmere  

I dag kan du styre dine gardiner og markiser elektronisk, også når du ikke er hjemme. Dét er nemt og bekvemt. Hos botex kan du købe motoriserede gardiner og markiser, som du nemt kan koble sammen med andre motoriserede løsninger i dit hjem. Det betyder, at du fra samme betjeningsværktøj både kan styre f.eks. dine gardiner, dit lys, din garageport osv. 

El-styring_markise_botex

Elstyringen tilpasses dine behov 

Elstyring kan tilpasses næsten alle typer af gardiner og markiser – uanset form og facon – og styres nemt og bekvemt via f.eks. din smartphone. 

Det kan være lidt af en "teknisk oplevelse" at skulle tage stilling til lige netop den motoriserede løsning, som passer til dig og dit hjem. Forhør dig endelig i en af vores butikker – så hjælper vi dig både med at finde den rette løsning og med at få det op at køre hjemme hos dig. 

Elstyring i hjemmet 

Med elstyring er det blevet lettere at styre boligens gardiner og markiser, så du får mest muligt ud af deres funktioner. Du kan f.eks. indstille dine gardiner til at rulle for eller fra på et bestemt tidspunkt, eller hvis temperaturen i rummet ændrer sig. Magien opstår ved blot et enkelt touch på din smartphone, tablet, Apple Watch eller fjernbetjening.

El-styring_sikkerhed_botex

Sikkerhed 

Du kan skabe mere sikkerhed i og omkring dit hjem ved hjælp af Somfys elstyring. Forprogrammér dine gardiner og markiser, og simulér en tilstedeværelse, når du ikke er hjemme. På den måde at kan bruge elstyringen som tyverisikring, så du ikke behøver bekymre dig, mens du f.eks. er på ferie.

El-styring_energisparende_botex

Spar på energien 

Gardiner spiller en vigtig rolle for energiforbruget. Med elstyring kan du bevare varmen mere effektivt om natten ved at lukke solens varme ind om dagen.

 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige løsning hjem til dig? Med et besøg af vores gardinbus får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning – altid gratis og uforpligtende. 

Book gardinbussen

Funktionelle og enkle elektriske rullegardiner

Der kan være forskellige behov, når det kommer til gardiner. Hos botex tilbyder vi smarte og stilfulde elektriske rullegardiner, der kan gavne hele familien. Med et elektrisk rullegardin kan du lynhurtigt og nemt regulere lysindfaldet i dit hjem, så det passer akkurat til dit behov. Hos botex sætter vi en ære i at matche stil, funktionalitet og dit personlige behov. Med nem el-styring fra botex kan hele familien regulere hjemmets solafskærmning uden besvær. Vi har et bredt sortiment, og vi tilbyder blandt andet:

  • Elektriske plisségardiner 
  • Elektriske rullegardiner 
  • Automatiske markiser   

Du kan stadig vælge netop det gardin, der passer ind i dit hjem. Hos botex tilbyder vi nemlig el-styring til stort set alle vores gardiner og markiser. Om du søger mørklægning til soveværelset eller lette gardiner til stuen, så kan vi helt sikkert finde en el-løsning, der passer til dig.   

Udnyt de mange muligheder med elektriske rullegardiner 

Spar dig selv for unødige bekymringer, og udnyt el-styringens mange funktioner. Du kan eksempelvis sikre, at dine elektriske rullegardiner ruller for eller fra på det samme tidspunkt hver dag. Du kan også indstille dem, så de ruller for, når der er en vis temperatur i rummet. 

Vores automatiske rullegardiner sikrer et lækkert og behageligt lysindfald i dit hjem hele året, døgnet rundt. Om det er forårssolens skarpe stråler, der spiller dig et puds, eller det er den rolige efterårssol, der generer, du bliver problemet kvit med elektriske rullegardiner fra botex. Lad de elektriske rullegardiner klare arbejdet, så du kan koncentrere dig om at nyde dit hjem med din familie. Udover solafskærmning er de elektriske rullegardiner også med til at beskytte dine møbler mod solens skarpe UV-stråler, der kan få dem til at falme. 

Shop elektriske rullegardiner fra botex 

Hos botex ved vi, at alle boliger er forskellige. Derfor finder du hos os også et utal af forskellige automatiske gardinløsninger. Vi kan tilbyde dig elektriske gardinløsninger i lyse farver, der kan skabe et afslappende og indbydende præg i stuen. Du finder også løsninger i mørkere farver, der kan give alrummet eller soveværelset stilfuld kant. Det vigtigste for os er, at dine nye elektriske rullegardiner matcher din stil. Hvis du søger skyggeløsninger til haven, så tag et kig på vores udvalg af parasoller. Hos botex finder du uden tvivl noget, der kan matche dit behov.

Hvis du ønsker at optimere din bolig endnu mere indenfor, så tag også et kig på vores luksuriøse og eksklusive tilbehør til stuen. Her finder du alt fra lækre og bløde plaider i uld til hyggelige og stilfulde sofapuder. De vil uden tvivl falde i god jord hos hele familien.

Glade kunder hænger sammen med god service

Om det er dit første eller dit tiende elektriske rullegardin, så kan du have mange spørgsmål om, hvordan dit nye elektriske rullegardin skal se ud. Hos botex står vi klar til at hjælpe dig. Book vores gardinbus her, og få et uforpligtende og gratis besøg af vores kyndige gardineksperter. 

 

keyboard_arrow_up