keyboard_arrow_down

Optimér dit hjem

El-styring

El-styring_gardiner_botex

Gør hverdagen nemmere  

I dag kan du styre dine gardiner og markiser elektronisk, også når du ikke er hjemme - dét er nemt og bekvemt.
Hos botex kan du købe motoriserede gardiner og markiser, som du nemt kan koble sammen med andre motoriserede løsninger i dit hjem. Det betyder at du fra samme betjeningsværktøj f.eks. både kan styre dine gardiner, dit lys, din garageport osv. 
 

El-styring_markise_botex

El-styringen tilpasses dine behov 

El-styring kan tilpasses næsten alle typer af gardiner og markiser – uanset form og facon – og styres nemt og bekvemt via f.eks. din smartphone. 

Det kan være lidt af en "teknisk oplevelse" at skulle tage stilling til lige netop den motoriserede løsning, som passer til dig og dit hjem. Forhør dig i en af vores butikker – så hjælper vi dig både med at finde den rette løsning og med at få det op at køre hjemme hos dig. 

El-styring i hjemmet 

Med el-styring er det blevet lettere at styre boligens gardiner og markiser, så du får mest muligt ud af deres funktioner. Du kan f.eks. indstille dine gardiner til at rulle for eller fra på et bestemt tidspunkt eller hvis temperaturen i rummet ændrer sig.

Magien opstår ved blot et enkelt touch på din smartphone, tablet, Apple Watch eller fjernbetjening.

El-styring_sikkerhed_botex

Sikkerhed 

Du kan skabe mere sikkerhed i og omkring dit hjem ved hjælp af Somfys el-styring. Forprogrammér dine gardiner og markiser og simulér en tilstedeværelse, når du ikke er hjemme. På den måde at kan bruge el-styringen som tyverisikring, så du ikke behøver bekymre dig på ferien.

El-styring_energisparende_botex

Spar på energien 

Gardiner spiller en vigtig rolle for energiforbruget. Med el-styring kan du bevare varmen mere effektivt om natten ved at lukke solens varme ind om dagen.

 

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige løsning hjem til dig? Med et besøg af vores gardinbus får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning - altid gratis og uforpligtende. 

Book Gardinbussen

keyboard_arrow_up