keyboard_arrow_down

Hold husfreden

Insektnet

insektnet_botex

Nyd sommeren uden summen

Insekter hører sommeren til, men der kan blive behov for afskærming for at holde husfreden. Undgå at få insekterne indenfor med et insektnet, som kan placeres både i døre og vinduer. 

Vi skræddersyer dem selvfølgelig, så de passer til netop din bolig, så du kan nyde sommeren uden summen.  
 

insektnet_botex

Hvorfor vælge et insektnet?


Undgå de irriterende insekter om sommeren med et insektnet. De lune sommermåneder er fantastiske, og med et insektnet har du mulighed for at nyde den friske luft uden at få insekter indenfor. På den måde kan du f.eks. få en god nats søvn med den lette brise fra vinduet, uden at skulle døje med summen om ørerne. Insektnettene fås i mange forskellige varianter og farver, så du altid kan finde noget der matcher netop din bolig og dine ønsker. 
 

Allergivenlige insektnet

Et insektnet med indbygget pollenfilter gør det nemmere at være allergiker. Poll-tex® nettet stopper eksempelvis 97% birkepollen og 100% græspollen, så dit hjem bliver pollenfrit. Det allergivenlige net kan monteres på faste rammer samt på skyde- og svingdøre.

Brug for hjælp? Book gardinbussen gratis

Har du brug for råd og vejledning, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Læs mere her

  • check Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye insektnet afhænger af, hvor mange du har brug for, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden på insektnet dog typisk være cirka 2 uger, fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

  • check Hvad koster opmåling?

Hos os er det er altid uforpligtende og gratis at få målt dine vinduer og døre. Når du bestiller en af vores gardinbusser, kommer vores konsulent ud, og  sørger for opmålingen af dine vinduer og døre. På den måde er du sikret, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af insketnet afhænger meget af produkttypen, hvor mange insektnet der er tale om, samt hvor de skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

keyboard_arrow_up