keyboard_arrow_down

Fri for summen

Insektnet

insektnet_botex

Nyd sommeren uden summen

Sommeren betyder varmere nætter og for mange et øget behov for at lufte ud for en bedre nattesøvn. Bliv fri for flere insekter indendørs med et praktisk insektnet, der kan placeres både i døre og vinduer.

Vi skræddersyer selvfølgelig insektnettet, så det passer til netop din bolig, så du kan nyde sommeren uden summen.

insektnet_botex

Hvorfor vælge et insektnet?


Undgå de irriterende insekter om sommeren med et insektnet. De lune sommermåneder er fantastiske, og med et insektnet har du mulighed for at nyde den friske luft uden at få insekter indenfor. På den måde kan du f.eks. få en god nats søvn med den lette brise fra vinduet uden at skulle døje med summen om ørerne. Insektnettene fås i mange forskellige varianter og farver, så du altid kan finde et, der matcher netop din bolig og dine ønsker. 
 

Få en smart plissé-insektnetdør


Med denne smarte plissédør kan du slippe for de ubudne gæster i sommervarmen uden at gå på kompromis med at kunne lufte ud. Døren til terrassen kan nemlig stå åben, så du får al den friske luft ind, imens du har insektnetdøren trukket for. Herved slipper du for insekter inde i stuen og har stadig nem adgang til terrassen, da insektnetdøren er let at betjene.

Bedre indeklima

Med det smarte SuperNova Insektnet formet som et rullegardin kan du nyde den friske luft uden, at der kommer forstyrrende insekter, edderkopper eller pollen ind. Det finmaskede polltex-insektnet er tætsluttende, hvilket betyder, at selv mindre pollen partikler holdes ude.

Samtidig er Luxaflexs moderne insektnet diskret, så det ikke bliver et forstyrrende element i din indretning. Det er ikke nødvendigt at montere og afmontere insektnettet når årstiderne skifter. Rullegardinet kan nemlig nemt og diskret placeres bagved dine andre gardiner.

botex_highline_rullegardin

Insektnet tilpasset dit vindue

Det smarte SuperNova Insektnet placeres smart og diskret bag dit gardin. Således kan det nemt rulles ned, når der er behov for at lufte ud opstår. Insekt-rullegardinet produceres på mål, så det passer perfekt til dit vindue.

Book gardinbussen her 

botex_highline_rullegardin

Allergivenlige insektnet

Et insektnet med indbygget pollenfilter gør det nemmere at være allergiker. Poll-tex®-nettet stopper eksempelvis 97% birkepollen og 100% græspollen, så dit hjem næsten bliver pollenfrit. Det allergivenlige net kan monteres på faste rammer samt på skyde- og svingdøre.

Book gardinbussen gratis

Har du brug for råd og vejledning omkring insektnet eller anden type afskærmning, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Læs mere her

  • check Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye insektnet afhænger af, hvor mange du har brug for, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden på insektnet dog typisk være cirka 2 uger, fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

  • check Hvad koster opmåling?

Hos os er det er altid uforpligtende og gratis at få målt dine vinduer og døre. Når du bestiller en af vores gardinbusser, kommer vores konsulent ud, og  sørger for opmålingen af dine vinduer og døre. På den måde er du sikret, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

  • check Hvad koster montering?

Prisen for montering af insketnet afhænger meget af produkttypen, hvor mange insektnet der er tale om, samt hvor de skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

keyboard_arrow_up