Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

Fri for summen

Insektnet

insektnet_botex

Nyd sommeren uden summen

Sommeren betyder varmere nætter og for mange et øget behov for at lufte ud for en bedre nattesøvn. Bliv fri for flere insekter indendørs med et praktisk insektnet, der kan placeres både i døre og vinduer.

Vi skræddersyer selvfølgelig insektnettet, så det passer til netop din bolig, så du kan nyde sommeren uden summen.

insektnet_botex

Hvorfor vælge et insektnet?


Undgå de irriterende insekter om sommeren med et insektnet. De lune sommermåneder er fantastiske, og med et insektnet har du mulighed for at nyde den friske luft uden at få insekter indenfor. På den måde kan du f.eks. få en god nats søvn med den lette brise fra vinduet uden at skulle døje med summen om ørerne. Insektnettene fås i mange forskellige varianter og farver, så du altid kan finde et, der matcher netop din bolig og dine ønsker. 
 

Få en smart plissé-insektnetdør


Med denne smarte plissédør kan du slippe for de ubudne gæster i sommervarmen uden at gå på kompromis med at kunne lufte ud. Døren til terrassen kan nemlig stå åben, så du får al den friske luft ind, imens du har insektnetdøren trukket for. Herved slipper du for insekter inde i stuen og har stadig nem adgang til terrassen, da insektnetdøren er let at betjene.

Bedre indeklima

Med det smarte SuperNova Insektnet formet som et rullegardin kan du nyde den friske luft uden, at der kommer forstyrrende insekter, edderkopper eller pollen ind. Det finmaskede polltex-insektnet er tætsluttende, hvilket betyder, at selv mindre pollen partikler holdes ude.

Samtidig er Luxaflexs moderne insektnet diskret, så det ikke bliver et forstyrrende element i din indretning. Det er ikke nødvendigt at montere og afmontere insektnettet når årstiderne skifter. Rullegardinet kan nemlig nemt og diskret placeres bagved dine andre gardiner.

botex_highline_rullegardin

Insektnet tilpasset dit vindue

Det smarte SuperNova Insektnet placeres smart og diskret bag dit gardin. Således kan det nemt rulles ned, når der er behov for at lufte ud opstår. Insekt-rullegardinet produceres på mål, så det passer perfekt til dit vindue.

Book gardinbussen her 

botex_highline_rullegardin

Allergivenlige insektnet

Et insektnet med indbygget pollenfilter gør det nemmere at være allergiker. Poll-tex®-nettet stopper eksempelvis 97% birkepollen og 100% græspollen, så dit hjem næsten bliver pollenfrit. Det allergivenlige net kan monteres på faste rammer samt på skyde- og svingdøre.

Book gardinbussen gratis

Har du brug for råd og vejledning omkring insektnet eller anden type afskærmning, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Læs mere her

Insektnet og myggenet - til gavn for dig og dit hjem

Myggenet og insektnet kan holde myg og insekter ude. Har du først prøvet et hjem med integreret myggenet, så er det svært at leve uden igen. Hos botex kan du finde myggenet og insektnet i alle afskygninger. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at finde det myggenet, der passer til lige netop dit hjem.

Vores myggenet og insektnet bliver tilpasset din bolig helt ned til mindste detalje. Om du søger et insektnet, som er en integreret del af dit hjems gardiner, eller om du er på udkig efter et insektnet til døren, så finder du det her hos botex.

Den danske sommer betyder varme og lyse aftener på terrassen, bål og snobrød i haven og grillfester med venner under åben himmel. Men det betyder også små myg, insekter og andre firbenede kravl, der kæmper for at komme ind i vores hjem gennem alle åbne sprækker. Ved at købe et insektnet hos botex kan du blive kvit med forstyrrende og flyvende kryb, der invaderer huset i de lune måneder. 

Sommeren plejer at betyde ulideligt varme nætter - men ikke længere 

Vi kender alle de varme sommernætter, hvor dynen føles overflødig, og værelset mest af alt minder om en sauna, fordi vinduet er lukket, så insekterne ikke finder deres vej ind. Og det er til trods for, at du har luftet godt ud inden sengetid. Det giver både et dårligt indeklima, og det ødelægger din søvn. Men ikke længere. 

Hos botex finder du myggenet i metermål, der slutter tæt, så du kan sove med vinduet åbent. Så skal du ikke bekymre dig om ubudne flyvende gæster i soveværelset. Lad dig friste af vores brede sortiment. Vi tilbyder løsninger som:

  • Fluenet til dør
  • Myggenet til vinduer
  • Insektnet til dør
  • Insektnet til vinduer
  • Myggenet til dør
  • Insektgardin 
  • Insektnet til udhæng

Alle vores insektnet bliver tilpasset til din bolig. Vi tilbyder nemlig opmåling og montering, så resultatet bliver både diskret, smart og effektivt. Det eneste, du skal gøre, er at tage stilling til, hvor mange insektnet du har behov for til dit hjem.

Vi bruger utrolig mange timer af vores liv i vores soveværelse, og en god nattesøvn er alfa og omega for at have en sund og velfungerende krop og psyke. Hvis du vil forkæle dig selv og kræse lidt ekstra om den gode og uforstyrrede søvn, så lad dig inspirere af vores forførende sortiment af sengesæt, der blandt andet findes i unikt bomuldssatin.  

Vi kan derudover også friste med et hav af løsninger inden for mørklægningsgardiner, så din tid i drømmeland ikke bliver generet af forstyrrende gadelamper eller insisterende og skarp morgensol. 

Insektnet holder andet end myg og kryb ude 

For mange er forårs- og sommermånederne lig med allergisæson, løbende næser og røde øjne. Men med et insektnet fra botex kan du reducere antallet af pollenpartikler indendøre og derved give allerginæsen ro. Vores allergivenlige myggenet har et indbygget pollenfilter, der reducerer mængden af birkepollen med 97% og mængden af græspollen med 100% i hjemmet. Så sig nej tak til unødvendig pollen med myggenet fra botex.

Hvis du er på jagt efter et endnu bedre indeklima, så tilbyder vi også lyddæmpende gardiner, der sikrer den helt rigtige akustik og en behagelig atmosfære indendøre. Her hos botex har vi sans for detaljen, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre din bolig så funktionel og flot som overhovedet muligt. 

Her hos botex finder du de mest gennemtænkte løsninger inden for såvel insektnet som fluenet til dør. Myggenet og insektnet kan monteres på vinduer, døre, udhæng eller som en del af din gardinløsning . 

Det rigtige myggenet kræver den rigtige service 

Det kan være en jungle at finde hoved og hale i de mange forskellige tilbud, der findes indenfor myggenet og insektnet. Derfor sætter vi hos botex en ære i at vejlede dig, så du finder den løsning, der matcher dit behov bedst. 

Hos botex tilbyder vi skræddersyede løsninger. Vores kyndige konsulenter tilbyder gratis og uforpligtende opmåling af døre og vinduer i dit hjem, så du kan tage stilling til, hvad der bedst matcher dit behov. Hvis du booker gardinbussen i dag, kommer vi med vareprøver, så du kan vurdere, hvad der opfylder dine ønsker.

Vi er først tilfredse, når du har fået det helt rigtige insektnet, der på diskret vis er blevet en integreret del af dit hjem. Hvad end dit primære behov er, så finder du løsningen hos botex. Om du søger et pollenfilter i form af allergivenlige insektnet, eller om du søger myggenet, der sikrer dig en behagelig brise under nattesøvnen, så er vi leveringsdygtige i det hele. Vi ser frem til at rådgive dig, så du får mest mulig glæde og gavn ud af din bolig.

keyboard_arrow_up