LED-lys_botex
keyboard_arrow_down

Skab varme og hygge

LED-lys

Skru op for lys og hygge 

Med LED-lys i gardinskinnen får du også glæde af stoffet, selvom det er mørkt. Lyset falder mellem hver eneste bølge i gardinet og fremhæver derfor gardinets detajler og skaber stemning i rummet. F.eks. kan du med ensfarvede stofgardiner og LED-lys skabe en hyggelig loungestemning i dit hjem. På børneværelset kan LED-lys desuden også bruges som vågelys. Så skru op for lyset og hyggen, og få LED-lys til dine gardiner.

Lavenergi og ingen brandfare  

LED-lys er lavenergi og er derfor ikke særlig dyre at have tændt. Du kan derfor have lyset tændt som vågelys, eller når du ikke er hjemme, med god samvittighed. LED-lyset udvikler ikke varme, så du skal heller ikke frygte overophedning og brandfare. Du kan nemt styre lyset i gardinstangen med din smartphone eller tablet og f.eks. indstille den til at tænde om aftenen og slukke om natten.

 

Book gardinbussen gratis her

Mangler du hjælp til råd og vejledning, så book en af vores gardinbusser. Så kommer vi hjem til dig – gratis og uforpligtende. Vi pakker bussen med en masse spændende vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Læs mere her

LED-lys_inspiration_botex

botex-tip 

Ved at lade LED-lyset i dine gardiner brænde, kan du få huset til at se beboet ud, selv når du ikke er hjemme. Lyset i gardinstangen styrer du nemt med din smartphone eller tablet, så du f.eks. kan administrere det fra arbejdet, eller når du er på farten. Du kan indstille LED-lyset til at tænde og slukke hver dag på bestemte tidspunkter, hvis du ønsker at bruge lyset som tyverisikring, mens du er på ferie.

LED-lys_inspiration_botex

keyboard_arrow_up