keyboard_arrow_down

Fleksibelt og elegant

Panelgardiner

Panelgardiner på mål

Panelgardiner hænger som lodrette baner, der forskydes til siderne alt efter behov. Dermed giver panelgardinerne dig mulighed for at skærme ved de dele af vinduet, hvor solen generer, mens du stadig har mulighed for at få dagslys ind. Du kan få leveret og monteret panelgardiner på mål hos enhver Botex-forhandler. Book blot et besøg til en gratis opmåling.

 

Panelgardiner: Pasform

Panelgardiner består af brede stofbaner på forskudte skinner. Panelgardiner er perfekte til store vinduespartier og kan anvendes som både skydedøre, forhæng og rumdelere til eksempelvis en walk-in-garderobe.

Panelgardiner og design

Du kan kombinere ensfarvede og mønstrede panelgardiner for at give kant og udtryk i dit hjem. Du kan også kombinere panelgardiner med andre gardintyper for et unikt look. Panelgardiner kan sammensættes på kryds og tværs af paneldesigns. Så uanset om du ønsker et ensfarvet panelgardin eller et miks af forskellige mønstre og farver, finder du det hos Botex. 

Bliv inspireret i eget hjem

Ønsker du at blive inspireret i eget hjem, kan du booke et gratis, uforpligtende møde med os. Vores konsulent kommer hjem til dig med gardinbussen, som er fuld af vareprøver, så du kan lade dig inspirere i ro og mag. 

Book gardinbussen

Kvalitet

Vores panelgardiner bliver skræddersyet af de bedste materialer og fra de bedste brands på markedet, hvilket betyder, at det gode håndværk i samspil med de stærke materialer, sikrer en god holdbarhed og udstråler kvalitet.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af panelgardiner er nødvendigt, hvis du ønsker at holde dine nye gardiner pæne i længere tid. Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder dine panelgardiner, er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale botex og forhøre dig.

Panelgardiner_showroom_ah

Bliv inspireret i vores showroom

Kig forbi din lokale botex-butik og bliv inspireret af vores flotte showrooms. 

Find butik

Find dine nye panelgardiner på Botex.dk

Gardiner er nødvendigt i alle boliger, da de udgør en central praktisk funktion. Men bare fordi gardiner er en praktisk foranstaltning, behøver det ikke være kedeligt at shoppe efter nye gardiner. Der findes nemlig mange forskellige løsninger, når det kommer til gardiner, og hvilke gardiner der vil passe bedst til dit hjem, afhænger af, hvilken boligstil du har. Hos Botex synes vi, det er vigtigt, at et gardin er i stand til at skærme af for lyset, men samtidig må et gardin gerne passe ind i boligen og have et flot udseende. Derfor sørger vi altid for at have et stort udvalg, så du kan finde det gardin, der vil passe bedst til din bolig. Her på siden har vi samlet et lækkert udvalg af panelgardiner, som du kan lade dig friste af. Panelgardiner egner sig især til store vinduer, og de giver samtidig et spændende udtryk til vinduet.

Skab fleksible rum og flot vægdekoration

Her på siden finder du et stort udvalg af flotte panelgardiner. Panelgardiner er et oplagt valg for dig, som har høje, store vinduer i boligen. Med panelgardiner er du garanteret en fleksibel afskærmning samtidig med, at panelgardiner giver et spændende udtryk til dine vinduer. Panelgardiner består af brede stofbaner, og panelerne kan nemt trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden, så du nemt kan nøjes med kun at skærme af lige der, hvor lyset er skarpest. Panelgardiner kan heraf også bruges som fleksible rumdelere. Med panelgardiner er du sikret gardiner i højeste kvalitet, som samtidig ser smarte ud og vil pryde i dit hjem. Føler du dig fristet af vores udvalg af panelgardiner, men er usikker på om de passer til dine vinduer, så fortvivl ej, for hos botex giver vi dig mulighed for at booke gardinbussen hjem til dig. Gardinbussen fungerer på den måde, at du bestiller et gratis og uforpligtende møde med vores Botex-konsulent, som kommer hjem til dig. På den måde kan du i ro og mag finde de gardiner, der passer til din smag og samtidig sikre dig, at målene passer til dit vindue. Du kan læse meget mere om gardinbussen, og hvordan du booker her på siden. Kig dig omkring her på siden og find dine nye panelgardiner, som skal pryde i dit hjem.

Find ny inspiration med Botex

Hos Botex finder du meget mere end bare gardiner. Vi har alt i boligtekstiler til din bolig. Mens du handler nye panelgardiner, kan du med fordel kigge nærmere på vore udvalg af boligtekstiler til soveværelset, køkkenet, stuen eller børneværelset. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du altid nemt kan finde det, du leder efter. Er du interesseret i nogle af vores andre typer af gardiner, kan du finde en samlet oversigt over vores gardiner her. Det har aldrig været nemmere at handle gardiner end med botex.dk. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder kompetente medarbejdere klar til at give dig råd og vejledning. Mangler du inspiration til din bolig, kan du med fordel kigge i vores katalog. Her er altid ny inspiration at hente. Bestil dine panelgardiner allerede i dag og nyd godt af det flotte design med god funktionalitet og fede detaljer. 

keyboard_arrow_up