keyboard_arrow_down

Fleksibelt og elegant

Panelgardiner

Hvad er panelgardiner?

Panelgardiner hænger som lodrette baner, der forskydes til siderne alt efter behov. Dermed giver panelgardinerne dig mulighed for at skærme de dele af vinduet af, hvor solen generer, mens du stadig har mulighed for at få dagslys ind.

 

Pasform

Panelgardiner består af brede stofbaner på forskudte skinner. Panelgardiner er perfekte til store vinduespartier og kan anvendes som både skydedøre, forhæng og rumdelere til eksempelvis en walk-in-garderobe.

Design

Du kan kombinere ensfarvede og mønstrede panelgardiner for at give kant og udtryk i dit hjem. Du kan også kombinere panelgardiner med andre gardintyper for et unikt look. Panelgardiner kan sammensættes på kryds og tværs af paneldesigns. Så uanset om du ønsker et ensfarvet panelgardin eller et miks af forskellige mønstre og farver, finder du det hos botex. 

Bliv inspireret i eget hjem

Ønsker du at blive inspireret i eget hjem kan du booke et gratis, uforpligtende møde med os. Vores konsulent kommer hjem til dig med Gardinbussen som er fuld af vareprøver, så du kan lade dig inspirere i ro og mag. 

Book Gardinbussen

Kvalitet

Vores panelgardiner bliver skræddersyet af de bedste materialer og fra de bedste brands på markedet, hvilket betyder at det gode håndværk i samspil med de stærke materialer, sikrer en god holdbarhed, og udstråler kvalitet.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af panelgardiner er nødvendigt, hvis du ønsker at holde dine nye gardiner pænei længere tid. Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder dine panelgardiner, er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale botex og forhøre dig.

Betjening af panelgardiner

Du kan vælge, at panelgardiner betjenes med stang eller snor som et sammenhængende gardin eller lade panelerne være opdelt, så du enkeltvis kan trække dem til side. En anden mulighed er at få el-styring til dine panelgardiner, så kan du styre dem via en fjernbetjening eller din smartphone.

Panelgardiner_betjening_stila

Bæredygtighed

Hos botex har vi allieret os med Luxaflex®, som tænker på miljøet og som forhandler miljøvenlige panelgardiner. De overvejer nøje deres materialer og benytter sig af genanvendelige materialer, så der spares på naturens egne ressourcer. Det betyder, at du kan købe panelgardiner med god samvittighed.

Panelgardiner_bæredygtighed_stila

Panelgardiner_showroom_ah

Bliv inspireret i vores showroom

Kig forbi din lokale botex-butik og bliv inspireret af vores flotte showrooms. 

Find butik

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Som udgangspunkt vil montering af panelgardiner i et helt hus ligge på en pris omkring 1500 kr. Prisen afhænger dog meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Derfor vil vi altid gerne komme uforpligtende hjem til dig, og måle op til din nye gardinløsning.

keyboard_arrow_up