Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

Få inspiration til din

Solafskærmning

Hvorfor skærme af for solen?

Der er en hårfin grænse mellem, hvornår vi synes, der er for lidt sollys, og hvornår vi føler os generet af det. Derfor er det vigtigt, at kunne styre lysindfaldet og få mest ud af både dagslyset og din solafskærmning. 

Solafskærmning kan være et gardin – f.eks. persienner eller lamelgardiner – men det kan også være en markise. Udover at give karakter til dit hjem er der flere fordele forbundet med solafskærmning. Du kan f.eks. forhindre dine møbler i at falme samt opnå et bedre indeklima.

solafskærmning_botex

Beskyt dit interiør mod solens stråler

Det er ingen hemmelighed, at solens skarpe stråler får tekstiler og andre materialer til at falme og tørre ud. Med den rette gardinløsning kan du eksempelvis undgå, at sollyset får dine møbler til at falme eller udtørrer skindet på din lædersofa. 

Solafskærmning kan udover at beskytte møbler, også beskytte eventuelle malerier, du har hængende i din bolig, samt trægulve og tæpper.

 

solafskærmning_botex

Brug for hjælp? Book gardinbussen gratis

Har du brug for råd og vejledning, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Læs mere her

Isolering

En indendørs solafskærmning kan også have en isolerende effekt, da den holder varmen inde og kulden ude. Effekten er bedst, når gardinet slutter tæt til væggen og har en afstand til vinduet på cirka 3 cm. Med den rigtige løsning kan du spare penge på din energiregning. 

Et dobbelt plisségardin er et godt eksempel på en yderst isolerende solafskærmning. Dobbeltvævet skærmer nemlig for kulden om vinteren og holder varmen ude om sommeren.

Overophedning

Mange boliger har i dag store glaspartier, hvilket øger risikoen for overophedning indenfor om sommeren. Uden den rette solafskærmning kan solens stråler gøre det ubehageligt at opholde sig indenfor.

Der findes masser af indendørs løsninger, som skærmer af for solen, men ofte er det også en god idé med udvendig solafskærmning. Man kan f.eks. bruge en markise eller vælge udvendige persienner. Ved at afskærme udvendig, sikrer du at varmestålerne bliver blokeret, før de når glasset, og varmen fra strålerne kan derfor ikke trænge ind i boligen. 

Privatlivets fred

Den rigtig gardinløsning kan hjælpe med at give privatliv i din bolig. Med lyse, transparente gardiner kan du skærme af uden at lukke alt lyset ude.

Blænding

Når solen står lavt, kan det blænde indendøre og genere, når du f.eks. ser TV. Vores forskellige muligheder for betjening af solafskærming, giver dig mulighed for at vælge den løsning, der fungerer bedst for dig til at regulere lysindfaldet. 

solafskærmning_inspiration_botex

Solafskærmning

Med solafskærmning fra botex er du klar til at tackle solen alle årets dage. Solen er dejlig, varm og uundværlig - i hvert fald for det meste. Dog kan solens skarpe og insisterende stråler nogle gange blive for meget af det gode, og derfor kan du have brug for optimal solafskærmning. Med skræddersyet solafskærmning til dit hjem, kan du selv regulere lysindfaldet i din bolig, så det passer til dig og din families behov.

Det kan være ganske lidt sol, der gør, at du bliver generet af det. Men når du først har levet i et hjem med en perfekt tilpasset solafskærmning, så får du svært ved at forstå, hvordan du nogensinde har kunnet leve uden. Solafskærmning fra botex kommer i et hav af forskellige løsninger. Vi tilbyder blandt andet:

  • Plisségardiner 
  • Markiser
  • Udvendige persienner 
  • Stofgardiner

Et hjem med solafskærmning er et hjem med overskud

Med en gennemtænkt løsning inden for solafskærmning kan du få det optimale ud af alle døgnets timer. Hvis du sidder på hjemmekontoret og arbejder ved computeren, kan for meget sollys genere dine øjne og give dig hovedpine. Med en diskret solafskærmning fra botex kan du sikre et behageligt arbejdsklima samtidig med, at du kan nyde effektive arbejdstimer uden gener fra solen. 

Vi ved, at mange nyder et stort og lækkert køkken-alrum med flotte vinduer fra gulv til loft, der giver rummet et uimodståeligt dejligt lysindfald. Vi ved også, at det til tider kan være nødvendigt at regulere lysindfaldet i disse rum, så det fortsat er indbydende og behageligt, selv når solens stråler er skarpest. Hos botex er vi eksperter i at finde den solafskærmning, der matcher dit hjem og dine behov bedst.

Vores løsninger inden for solafskærmning spænder bredt, og du kan helt sikkert finde noget, der passer til netop dig og din families behov. Hos botex ynder vi, at vores løsninger skal være nemme, funktionelle og smarte, så alle familiens medlemmer kan få glæde af solafskærmningen. Om du søger en manuel løsning, eller om du søger en gardinløsning med el-styring, så kan vores sortiment helt sikkert matche dit behov.

Hvad enten du søger solafskærmning, der skal være diskret og indgå som en integreret del af din boligs vinduer, eller du søger stilfulde og elegante gardiner, så finder du det hos os. Alle vores løsninger er kendetegnet ved at kombinere design, æstetik og funktionalitet, så du får en helt unik og gennemtænkt løsning.  

En optimal solafskærmning sikrer et optimalt indeklima

Store vinduer betyder meget lys, og meget lys betyder varme hjem. Solafskærmning fra botex sikrer dig ikke kun et helt perfekt lysindfald. Solafskærmning giver dig samtidig et uimodståeligt og behageligt indeklima, idet det sikrer dig og din bolig imod overophedning indendørs.  

Hvis du vil optimere din boligs indeklima i endnu højere grad, så tag et kig på en af vores mange løsninger inden for insektnet. Et godt insektnet kan både sikre din bolig mod uønskede firbenede gæster samtidig med, at det kan reducere antallet af pollenpartikler indendørs. 

Et behageligt indeklima er alfa og omega for dit ve og vel. Med en gennemtænkt og tilpasset solafskærmning fra botex er du godt på vej til at skabe det perfekte indeklima. Hvis du vil forkæle dig selv og dine sanser endnu mere, så tag et kig på vores brede udvalg af forførende sengesæt, og gør din tid i drømmeland til ren nydelse. 

Solafskærmning; både dine møbler og dit tøj vil takke dig

Udover at skabe et behageligt rum med perfekt lysindfald, medvirker en gennemtænkt solafskærmning også til at beskytte dine møbler og dit tøj mod at falme. Solens UV-stråler trænger nemlig ind i materialerne i både tøj og møbler, hvilket på sigt kan få det til at falme. Med gennemtænkt solafskærmning fra botex kan du dog komme problemet til livs. Dine møbler og dit tøj vil takke dig år efter år og bevare deres glød.

Solafskærmning fra botex har altså mange fordele, som hele husstanden kan nyde godt af. Hyggelige og behagelige timer i hjemmet er uundværlige, og hos botex vil vi gerne hjælpe dig med at få det optimale ud af det. Hvis du også søger at forkæle både store og små udendørs, så tag et kig på vores store udvalg af parasoller. Så kan du forvandle terrassen til en lille oase, hvor hele familien kan samles.   

Mange spørgsmål? Fortvivl ikke

Mulighederne inden for løsninger til solafskærmning spænder bredt. Så vi forstår godt, hvis du har spørgsmål. Der er helt sikkert mange løsninger inden for solafskærmning, der passer til lige præcis dit hjem, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde den helt perfekte.

Du kan gratis og uforpligtende booke vores gardinbus, hvor en af vores kyndige eksperter kommer hjem til dig. Her kan du få vejledning, se vareprøver og blive inspireret til, hvordan din nye solafskærmning skal se ud.

keyboard_arrow_up