keyboard_arrow_down

Personlig og elegant solafskærmning

Stofgardiner

Det traditionelle stofgardin sætter stemningen

Stofgardiner er for alvor på vej tilbage i de danske hjem efter en årrække med andre foretrukne løsninger inden for solafskærming. Det forstår vi godt. Stofgardiner er med til at skabe en varm stemning og masser af personlighed i dit hjem.  

Lag-på-lag-gardiner

Skab hotelstemning med lag-på-lag-gardiner – den perfekte gardinløsning til at regulere lys og varme i løbet af dagen. Det lyse, lette gardin giver et blødt og indbydende lys, imens det kraftige stofgardin sørger for at skærme for solen, så rummet ikke bliver for varmt. Kombinationen af begge gardintyper giver den bedste solafskærmning, og så gør det jo ikke noget, at det ser fantastisk ud. 

Gode for akustikken

Stofgardiner er ikke kun pæne at se på, de gør også en stor forskel for akustikken i et rum. I dag er mange boliger desuden udstyret med gulve, vægge og lofter, der er både hårde og glatte. Her gør stofgardiner en kæmpe forskel for akustikken. 

Gardiner_isolering_varmeforbrug_stofgardiner_velourgardiner_botex_gardinbussen_pagunette

Gardiner_isolering_varmeforbrug_stofgardiner_velourgardiner_botex_gardinbussen_pagunette

Gardiner_isolering_varmeforbrug_stofgardiner_velourgardiner_botex_gardinbussen

Spar på energiforbruget med stofgardiner

Der kan være mange penge at spare ved at montere tykke stofgardiner i dit hjem. Især velourgardiner er populært i alle regnbuens farver og er yderst effektive, når det kommer til at isolere mod træk fra vinduet. Sørg dog for, at de lange stofgardiner ikke dækker for radiatorerne, når de er tændte, da varmen ikke kan varme rummet op, hvilket øger varmeforbruget. Bliv klogere på, hvordan gardiner kan bidrage til en billigere energiregning nedenfor.

Gardiner og energibesparelser

Se stofprøver i eget hjem

Det kan være svært at vælge de helt rigtige stofgardiner hjem til dig, derfor kan du med fordel booke en gratis gardinbus hos os. Så kigger vi forbi dit hjem med stofprøver efter aftale, så du i ro og mag bedre kan forestille dig gardinløsningen i dit hus eller din lejlighed. Book en gratis gardinbus i dag, og lad os rådgive dig i forhold til dine gardindrømme.

Book gardinbussen her 

Gulv-til-loft stofgardiner gør rummet større

Der er flere gode grunde til at vælge et stofgardin, der går helt fra gulv til loft. Udover at give dit hjem stil og personlighed er gulvlange stofgardiner nemlig med til at få rummet til at virke større. 

Stofgardiner til erhverv

Book et gratis møde med vores erhvervskonsulent

Søger du stofgardiner eller anden solafskærmning til erhverv, kan du booke et møde med vores erhvervskonsulent. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og de krav, der muligvis stilles i din branche, når det gælder gardiner. 

Book et gratis møde

Håndværk, nørderi og know-how

Vi mener det skam helt alvorligt, når vi siger at vi er entusiastiske fagfolk. Dimser, dippedutter, gardinstænger og flotte folder... Det gode "gamle" håndværk lever endnu og du kan få dine gardiner hængt op efter alle kunstens regler. Vi er eksperter i gardiner, så hos os er rådgivning og sparring en del af pakken. Vi deler gerne ud af vores erfaringer inden for gardinstoffer, farvevalg og alt det andet, du måske er i tvivl om. Og så sørger vi selvfølgelig for at dine nye gardiner er skræddersyet til netop dit hjem. 

Rynkebånd_stofgardiner

Rynkebånd_stofgardiner_gardiner_gardinbus_botex

Rynkebånd_stofgardiner_gardiner_gardinbus_botex

Rynkebånd_stofgardiner_gardiner_gardinbus_botex

Rynkebånd_stofgardiner_gardiner_gardinbus_botex

Rynkebånd_stofgardiner_gardiner_gardinbus_botex

Få inspiration til stofgardiner i din Botex

Med mere end 35 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en Botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste Botex-butik her

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

 

Book vores gardinbus

Har du brug for råd og vejledning, kan du booke en gardinbus gratis hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rigtige valg.

Book gardinbussen her 

Køb stofgardiner til enhver stil

Flotte stofgardiner kommer i mange udgaver. Hos botex garanterer vi, at du finder netop de stofgardiner, der passer til dit hjem og din unikke stil. Et gardin i stof er ikke blot uundværligt i forhold til at skærme for solens skarpe stråler. Stofgardiner kan også fungere som det sidste touch til den hyggelige stue eller som det romantiske finish til soveværelset. Vores stofgardiner er kendetegnet ved at kombinere funktionalitet, elegance og personlighed. Hos botex ved vi, at alle hjem er forskellige, og derfor er vores stofgardiner det selvfølgelig også. Om du søger et elegant og stilrent stofgardin til soveværelset, der går fra gulv til loft, eller om du søger et, der er diskret og funktionelt til stuen, så finder du det hos botex. 

Her hos botex finder du stofgardiner i alle farver og afskygninger. Vi tilbyder de mørke og stilrene stofgardiner, der indbyder til ro og afslapning i soveværelset. Hvis du derimod søger et stofgardin i lyse og forførende farver til familiens samlingssted i alrummet, så finder du også det. Hos botex tilbyder vi blandt andet:

  • Stofgardiner, der går fra gulv til loft 
  • Lette lag-på-lag stofgardiner 
  • Traditionelle stofgardiner til stuen
  • Stofgardiner med lyddæmpende kvaliteter

Mange udfordringer, samme løsning - stofgardiner fra botex

Et stofgardin fra botex udmærker sig ved ikke blot at skærme for solens skarpe stråler. Vores stofgardiner skaber nemlig også en fantastisk akustik i såvel store som små rum. Har du først oplevet et hjem med den perfekte akustik, så er det svært at vænne sig fra det igen. 

Mange mennesker nyder at samle familie og venner i et lækkert og indbydende køkken-alrum, hvor der er plads til fest, samvær og gode stunder. Med stofgardiner fra botex kan du gøre dit hjem endnu mere indbydende og hyggeligt. Vores stofgardiner er nemlig tilpasset, så de fungerer som de perfekte akustik gardiner, der absorberer overflødig og forstyrrende lyd. Vores gardinstof er, foruden at være den perfekte afskærmning for solen, en uundværlig lyddæmper, og den sikrer dig og din familie en masse timer med hygge og samvær. Gør dit hjem endnu mere indbydende med stofgardiner, der matcher dig og din families personlige stil.   

Shop dine nye stofgardiner hos os

Hos botex mener vi, at kvalitet, funktionalitet og stil går hånd i hånd. Derfor finder du hos os kun gardinstof lavet i lækre og holdbare materialer. Vi har både de lette stofgardiner til stuen, og vi har de tykkere og farvestrålende stofgardiner til børneværelset. Så tøv ikke med at lade dig inspirere i vores store univers. 

En unik bolig kræver en unik løsning

Hos botex ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at skabe lige præcis den bolig, som du ønsker. Hvis vores gardinstoffer ikke matcher dit behov for fuldstændig solafskærmning, så har vi løsningen, der passer til dig. Vores mørklægningsgardiner sikrer dig nemlig en rolig nattesøvn uden gene fra solens insisterende stråler. Mørklægningsgardiner fra botex kan både fås som rullegardiner, plisségardiner eller som en integreret del af vinduet. 

Hvis du søger at optimere din boligs indeklima på flere parametre, så tøv ikke med at lade dig friste af vores mange løsninger inden for insektnet. Med et insektnet fra botex kan du nyde den friske luft året rundt uden uønsket besøg fra flyvende gæster. 

Vi ved, at din bolig kræver løsninger, som er perfekt tilpasset til netop dit behov. Hos botex går vi ikke på kompromis med hverken stil eller funktionalitet.      

Usikker på den rigtige løsning - kontakt botex

Hos botex er vi specialister i at hjælpe dig med at finde de perfekte løsninger til din unikke bolig. Vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i de mange muligheder inden for gardinstoffer. Derfor har vi gjort det nemt og enkelt for dig at finde de helt perfekte stofgardiner. 

Book vores gardinbus i dag, og så sørger vi for, at du får besøg af en af vores dygtige eksperter, der kan guide dig og svare på alle dine spørgsmål om gardinløsninger. Sådan sikrer vi, at du får den helt rigtige løsning til din bolig. Det er gratis og uforpligtende, så tøv endelig ikke med at kontakte os.   

keyboard_arrow_up