Trådgardiner_botex
keyboard_arrow_down

Skil dig ud fra mængden

Trådgardiner

Trådgardiner på mål

Mix og match selv dine trådgardiner, så de passer til både dig og din boligs personlighed – en fræk og anderledes afskærmning til dine vinduer, døre og vægge. Trådgardiner er en lidt anderledes gardinløsning, men ikke desto mindre bliver disse stadig skræddersyet efter mål.

Den røde tråd i dit hjem

Elegancen i de tidløse trådgardiner er imponerende, når de vises over store flader, hvor man virkelig kan se effekten af den banale enkelthed. 
Det fantastiske samspil mellem lys og kontraster i trådgardiner er noget man umiddelbart ikke opnår med noget andet stof og kan derfor være den røde tråd i dit hjem.

Trådgardiners alsidighed

Trådgardiner kan give en helt speciel belysning og lysindfald i hjemmet og kan bruges som både rumdelere, gardiner eller sågar som bruseforhæng. 
Trådgardinernes særlige udtryk kommer især til syne, når de f. eks. vises over store flader eller som en eksklusiv løsning til rumdeling i større lokaler. En anden fordel ved trådgardiner er, at du samtidig med solafskærmningen stadig har mulighed for at nyde udsigten.

Bliv inspireret i eget hjem

Ønsker du at blive inspireret i eget hjem, kan du booke et gratis, uforpligtende møde med os. Vores konsulent kommer hjem til dig med gardinbussen fuld af vareprøver, så du kan lade dig inspirere i ro og mag. 

Book gardinbussen

Trådgardiner_inspiration_botex

Trådgardiner_inspiration_botex

Trådgardiner_inspiration_botex

Trådgardiner_inspiration_botex

Lad dig forføre af trådgardiner på mål fra Botex

Gardiner kommer i mange forskellige afskygninger. Hos Botex finder du helt unikke trådgardiner, der giver dit hjem både stil, elegance og kant. Trådgardiner fra botex udmærker sig ved at være enkle, stilfulde og nemme at tilpasse din bolig og dit behov. Få din personlighed til at skinne igennem i din bolig med lækre og unikke trådgardiner fra Botex.  

Med trådgardiner fra Botex kan du give dit hjem et helt personligt præg og få det perfekte lysindfald på samme tid. Derudover har trådgardiner mange funktioner foruden at skærme for solens skarpe stråler. Med trådgardiner fra Botex kan du blandt andet:

  • Skabe et lækkert og indbydende lysindfald i hjemmet
  • Sikre dig personlighed i din bolig
  • Sikre dig en uimodståelig kontrast i hjemmet 

Mulighederne er mange, så tøv ikke med at lade dig inspirere i vores store univers af enestående trådgardiner. 

Træd ind i trådgardinernes fantastiske verden

Vi ved, at ikke alle hjem er ens. Derfor er vores trådgardiner tilpasset efter netop dette. Trådgardinernes funktion spænder bredt, og du kan derfor anvende dem til i flere sammenhænge.

Vi tilbyder et helt klassisk trådgardin, der kan skærme for solen og give dit hjem et lækkert lys. Hvis du er på jagt efter et trådgardin, der ikke skal bruges som solafskærmning, så finder du også trådgardiner, der kan fungere som rumdeler på børneværelset. Det vil uden tvivl sikre mange stunder med hygge og leg. 

Vores trådgardiner kommer i et hav af farver, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit trådgardin skal se ud. Du finder farvestrålende trådgardiner, der vil passe perfekt ind på børneværelset. Hvis du derimod søger trådgardiner, der indbyder til ro og velvære, så tilbyder vi også trådgardiner i mørkere farver, der kan komplimentere stemningen i soveværelset. 

Shop dit nye trådgardin i dag

Gå på jagt i vores store udvalg af trådgardiner, og giv dit hjem kant med trådgardiner fra Botex. Hvis du søger gardinløsninger, der skærmer fuldstændig for solens stråler, så tag et kig på vores mørklægningsgardiner, der sikrer dig en behagelig nattesøvn uden gener fra solens stråler. 

Hvis du søger løsninger til solafskærmning udenfor, tilbyder vi også markiser. Med en markise fra Botex kan du få det optimale ud af din terrasse. Den beskytter både mod sommerens skarpe stråler og fungerer samtidig som en lækker forlængelse af din bolig.    

Book vores gardinbus og få kyndig vejledning 

Hos Botex mener vi, at god og personlig service går hånd i hånd med glade og tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi dig et gratis og uforpligtende besøg af vores dygtige gardineksperter, der kan guide dig i jagten på dine nye trådgardiner. Du finder vores gardinbus her. 

Vi vil elske at hjælpe dig og svare på alle de spørgsmål, du nu engang måtte have. En unik og personlig bolig kræver unik og personlig rådgivning. Kontakt botex i dag, og lad dit nye boligeventyr begynde hos os. 

keyboard_arrow_up