Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

træpersienner_persienner_træ_bambus_gardiner_botex
keyboard_arrow_down

Persienner i træ eller bambus

Træpersienner

Boligtrenden, der forener natur og minimalisme i nordiske hjem

Træpersienner har altid være en populær gardinløsning. Persienner i træ matcher nemlig perfekt med den nordiske stil og minimalistiske indretning. Disse gardinløsninger, der emmer af naturlig skønhed og organiske elementer, bringer naturen ind i hjemmet på en smuk og harmonisk måde.

Træpersienner på mål: Skræddersyet løsning til dit hjem

Ønsker du træpersienner, der passer perfekt til dine vinduer? Hos Botex tilbyder vi skræddersyede træpersienner på mål, der opfylder dine behov og passer til dine vinduer.

Når du vælger træpersienner på mål fra os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vi anvender kun de bedste materialer og yder det bedste håndværk for at sikre holdbarheden og funktionaliteten. Vores træpersienner kan tilpasses til forskellige typer vinduer – herunder skrå vinduer – så du kan nyde alle fordelene ved persienner, uanset vinduets placering.

Betjening af træpersienner

Der findes selvfølgelig ligeså mange muligheder, når det gælder betjening af træpersienner, som ved andre gardinløsninger. Det betyder, at du kan vælge f.eks. kæde- eller snoretræk eller sågar en elektrisk løsning. Vælger du elektriske træpersienner, følger der som standard en fjernbetjening med, men du har også mulighed for at styre gardinerne via en app. 

Læs mere om elektriske gardiner

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Går du med tanker om træpersienner til dit hjem? Book en gratis gardinbus hos os, og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige farve og stil. 

Book gardinbussen

Træpersienner med unikke detaljer

træpersienner_persienner_træ_bambus_gardiner_botex

Bambus-persienner

Bambus-persienner er særligt populære og tilføjer en eksotisk atmosfære og beroligende belysning, der skaber en oase af ro. Persienner lavet er bambus er et populært valg grundet det bløde lysindfald, der er med til at skabe et fredfyldt miljø.

træpersienner_persienner_træ_bambus_gardiner_botex

Sorte træpersienner

Søger du et elegant og moderne udtryk er sorte persienner det oplagte valg. Disse persienner tilføjer en sofistikeret look, der passer perfekt til den minimalistiske indretning og skaber et stilfuldt visuelt udtryk. Du kan sagtens få træpersienner i sort eller mørkbrunt træ.

træpersienner_persienner_træ_bambus_gardiner_botex

Brede eller smalle træpersienner

Træpersienner handler ikke kun om æstetik – men også funktionalitet. Du kan få træpersienner, som både er smalle og brede i lamellerne – alt efter dine ønsker og behov. Begge løsninger giver et smukt lysindfald. 

keyboard_arrow_up