keyboard_arrow_down

 

sæt selvforkælelse i højsædet

Badeværelse

Gør badeværelset til dit yndlingsrum 

Vi kender alle følelsen af at træde ind på et lækkert badeværelse, der oser af god stil. Med bløde håndklæder og andet skønt tilbehør kan du gøre dit badeværelse til dit yndlingsrum. Sæt selvforkælelsen i højsædet og skab stemning i dit badeværelse, eller find den perfekte gave til en du holder af.

SVÖB håndklæder

Vores lækre SVÖB håndklæder er fremstillet i 100% blød bomuld og er naturligvis OekoTex-Certificeret. Håndklæderne fås i 10 forskellige farver, så du nemt kan finde den farve der matcher dit hjem.
Tip: Læg håndklæderne stablet eller rullet på en hylde, eller placeret på en stige, så får du hurtigt spa-stemning i badeværelset.

Køb her

Pift rummet op med farver

Giv dit badeværelse personlighed med boligtekstiler og accessories i flotte farver. Hos botex har vi et stort udvalg af forskellige designs og farver, så du altid kan finde netop det, der passer til din stil. Vælg nogle produkter du bliver glad af at kigge på - og sæt farve på din hverdag.

Shop her

Hjemmehygge når det er bedst 

Findes der noget bedre end en dejlig blød og vamset morgenkåbe? Særligt i de kolde måneder er det skønt med en lækker morgenkåbe. Brug den når du lige er kommet ud af badet eller kravlet ud af den varme seng om morgenen. 

Shop morgenkåber her

Kvalitet og design

Hos botex går kvalitet og design altid hånd i hånd. Vi forhandler et bredt udvalg af boligtekstiler til badeværelset, så der med sikkerhed er noget, der passer til dig og din stil. Vi sætter design og det flotte udtryk i højsædet - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du handler hos os, er du altså garanteret produkter af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år - eller glæde en anden med.

Shop Christy her

Tips til badeværelset

Der skal ikke meget til, for at få oplevelsen af et helt nyt, lækkert badeværelse. Nye håndklæder, et nyt badeforhæng, en ny bademåtte eller sæbedispenser - så er du godt på vej! Dekorér evt. med planter og mix med noget mere råt som f.eks. træ eller beton. Det giver både personlighed og stemning. 

Shop her

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Gør dit badeværelse til dit yndlingsrum 

Vi kender alle følelsen af at træde ind på et lækkert badeværelse, der oser af god stil. Med bløde håndklæder og andet skønt tilbehør kan du gøre dit badeværelse til dit yndlingsrum. Sæt selvforkælelsen i højsædet og skab stemning og liv i dit badeværelse med grønne planter og naturmaterialer.  

Få luksus spastemning på badeværelset

Der skal ikke meget til, for at et træt badeværelse får nyt liv og emmer af velvære. Med små tricks kan du pifte dit badeværelse op og få lækker spastemning derhjemme.

Begynd med at skifte triste og forvaskede håndklæder ud med lækre, bløde Oeko-Tex Certificerede håndklæder fra Botex for et rent og luksuriøst udtryk. At udskifte badeforhænget kan også gøre en verden til forskel for helhedsindtrykket – vælg gerne ét, der matcher dine håndklæder for at skabe sammenhæng mellem de forskellige tekstiler. Når du har fået styr på tekstilerne, kan du gå videre til at udvælge fint nips, der fremhæver dit spa-tema. Find fine æsker i naturtræ eller flet til opbevaring af dine produkter for et roligt og ensformigt udtryk. Du kan med fordel udskifte din vasketøjskurv til en med låg (hvis du ikke allerede har gjort det), så vasketøjet ikke er det første, du lægger mærke til, når du skal forkæle dig selv med et lækkert, varmt bad.

Du kan skabe liv på badeværelset ved at lade grønne planter flytte ind. Har du småt med plads, kan du lave plantehængere, så du kan hænge planter ned fra loftet. Derved slipper du for, at værdifuld opbevaringsplads går tabt. Det er desuden ikke til at komme uden om, at levende lys er et must, når du skal skabe et lækkert spamiljø. Stil lysene i små klynger for et romantisk og afslappende flammehav. Husk at sørge for at lysene ikke står i nærheden af flyvske tekstiler. Når du går efter en følelse af velvære på badeværelset, må du ikke glemme, hvor vigtige dufte er for vores oplevelse af verden omkring os. Tænd duftlys eller brug æstetiske olier, der dufter af lavendel eller eucalyptus, når du laver dit bad. Duftene virker afslappende og giver den ultimative følelse af velvære og luksus – og en lækker hjemmespa er skabt.

 

keyboard_arrow_up