Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

 

sæt gang i fantasien

Boligtekstiler og gardiner til børneværelset

Leg og tryghed

Sæt rammen for leg og tryghed i børneværelset med skønne tekstiler. Fyld legehjørnet med sjove pyntepuder, og sæt fantasien i gang hos de små i bløde rammer. Vælg et skønt børne-sengesæt – der udover at være Oeko-tex-certificeret også indbyder til en god nattesøvn samt pynter på børneværelset. 

boligindretning_børneværelse_botex

Gardiner til børneværelset

Gardiner kan gøre en stor forskel både visuelt og praktisk – også på børneværelset. Vælg fine børnegardiner, der passer til barnets interesser og farvepræferencer, blandt vores store udvalg af både fine mønstre og farver. Vi er altid behjælpelige med at matche netop jeres behov for solafskærmning til børneværelset. Book gardinbussen

Sjov mørklægning

Vi sover alle bedst, når det er mørkt. Det kan derfor være en god idé at anskaffe mørklægningsgardiner til børneværelset, så du kan styre, hvornår det er nat og dag. Vælg et gardin med et sjovt motiv – for hvem siger, gardiner skal være kedelige? 

boligindretning_børneværelse_botex

Kun det bedste er godt nok

Når der skal vælges tekstilprodukter til de små – om det er nyt sengetøj, nye gardiner eller en ny dyne – er kun det bedste godt nok. Med lækre boligtekstiler fra botex kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet til de små.

Allergivenligt sengetøj

Har dit barn allergi eller sensitiv hud? Så er vores økologiske Pure-sengetøj fra Høie i krepp-vævning et godt valg. Sengesættet er fremstillet mekanisk ved hjælp af en avanceret væveteknik – uden kemiske tilsætningsstoffer. Krepp-vævningen er kendetegnet ved de karakteristiske luftlag i stoffet, der danner luftlag mellem huden og tekstilet for optimal komfort.

Høies naturkrepp-tekstiler er særligt velegnet til allergikere og anbefales af Norges Astma- og Allergiforbund.

Forkæl de små med lækre sengesæt

Få de yngste medlemmer i familien til at juble over nye, skønne sengesæt. Vælg den udgave din guldklump allerhelst vil sove i, og gør sengetiden sjovere. Vi har nøje udvalgt vores børnesengetøj, så dit barn kan vælge blandt flere favoritter, der både skaber ro og sjov – lige fra yndlingsfarven til favorit-tegneseriefiguren.

Vores børneudvalg består udelukkende af økologiske sengesæt, så du kan trygt vælge lige præcis det sæt sengetøj, dit barn synes er sjovest. Vælg mellem sengesæt til både junior og baby.

Til højre: Magic Forest-sengesæt fra Södahl. FIND DET HER

Køb sengesæt her

Frøya-sengesæt fra Høie. FIND DET HER

Raindrops-sengesæt fra Södahl. FIND DET HER

Kalle-sengesæt fra Høie. FIND DET HER

De smås yndlingsfigurer

Hos botex finder du fine sengesæt med børns yndlingsfigurer såsom Rasmus Klump, Gurli Gris og Paw Patrol. Lad de små tage deres yndlingsfigurer med til drømmeland med disse skønne sengesæt til børn, og sæt gang i fantasien.

Pandekagedrømme med Rasmus Klump

Lad de søde drømme komme til børn med dette fine sengesæt med Rasmus Klump-tema. Et fint turkis sengetøj i 100% økologisk bomuld, som er GOTS-certificeret og passer til både drenge og piger.

Køb sengesættet her

Magiske drømme med My Little Pony

Slip fantasien løs hos de kære små med dette sjove sengesæt med My Little Pony-tema. Sengetøjet er lavet af 100% økologisk bomuld og samtidig også Oeko-Tex-certificeret. Dermed er My Little Pony-sengesættet testet og fri for blandt andet skadelige stoffer. 

Køb sengesættet her

Dyner til babyer og børn

Giv dit barn de bedste vilkår for en behagelig søvn med en lækker kvalitetsdyne og bløde lagner. Netop de inderste lag, som huden er i kontakt med, er værd at udvælge med omhu, så du trygt kan lade den lille falde til ro om aftenen. Vi har både dyner, puder og lagener til de helt små og de lidt større.

Allergivenlig dyne og pude

Vores Kiddy baby- og juniordyne fra Ringsted Dun sørger for, at dit barn eller din baby får en sund søvn hele natten igennem. Kiddy-serien består af dyner og puder, som er allergivenlige med fyld af bløde, lette moskus- og/eller andedyn. En række certificeringer (Oeko-Tex, NOMITE Allergivenlig og Downafresh Greenline) sikrer, at dynerne/puderne er fri for skadelig kemi, gennemtestet og godkendt til spædbørn.

Vælg mellem baby- og juniorstørrelse. Dynesættet er indpakket i en fin bamserygsæk, der er perfekt til legetøj og andre sager.

Køb børnepuder- og dyner her

Boxlagen til baby eller junior fra Night&Day. FIND DET HER

Vådliggerlagen til junior fra Night&Day. FIND DET HER

Madrassette-rullemadras. Baby (60x120 cm), barnevogn (36x90 cm), junior (70x140 cm). FIND DET HER

Gør badet til en leg

Gør badet sjovere med bløde og fantasifulde tekstiler til de små. Har du set vores søde, farverige babyhåndklæder?

Håndklæderne er praktisk udstyret med hætte påsat søde ører, mund og øjne, der gør det lidt ekstra sjovt og hyggeligt, når det er badetid. Brug det i baderutinen til hverdag eller tag det med på stranden eller i svømmehallen.

Køb babyhåndklæder her

Gå glad i bad

Med en sød vaskehandske kan badet hurtigt blive til en hyggelig leg. Vores lækre vaskehandsker i 100% økologisk bomuldsfrotté fra Södahl fås i tre sjove dyremotiver. Badehandskerne er både GOTS- og Oeko-Tex certificeret og fås i et matchende babyhåndklæde med hætte.

Køb vaskehandsker her

Magic Forest-håndklæder med hætte

Pak de små ind i disse skønne håndklæder med hætte lavet af 100% økologisk bomuldsfrotté. Serien findes i tre forskellige farver og med tilhørende tre forskellige dyr og er GOTS- samt Oeko-Tex-certificeret.

Køb dem her

Til børn i alle aldre

Vi ved, hvor vigtigt det er at følge med, når børnene vokser – især når det kommer til indretningen af værelset. Opgradér værelset f.eks. med nogle nye gardiner og et nyt sengesæt, når alderen sætter nye krav. Hos botex har vi noget til alle aldre og hjælper dig gerne med indretningsidéer, når det er tid til forandring.

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration til børneværelset samt resten af huset, og se de mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Få inspiration til børneværelset

Er du løbet tør for idéer til indretningen af børneværelset? Så har vi muligvis et tip eller to, så du kan komme i gang med makeoveren af børneværelset. Hos botex er vi enige om, at børneværelsets vigtigste kunnen skal være at indbyde til både leg og afslapning. Derfor kommer vi med vores bedste idéer til, hvordan du skaber et inspirerende børneværelse, der samtidigt emmer af hygge og god stemning. Læs med her, hvis du kunne bruge inspiration til børneværelset.

Børneværelset er mindernes værelse

De fleste af os husker nok børneværelset som et rum fyldt med minder og et sted, der dannede rammerne for alverdens sjove lege med søskende eller venner. Måske husker du også, at dit børneværelse var fyldt til randen med Lego, og hvordan Lego pludselig blev udskiftet med plakater af heste eller dit helt store teenageidol. Børneværelset er således det sted, der i højeste grad afspejler barnets personlighed og interesser. Derfor er det også utroligt vigtigt, at dit barn bliver inddraget i indretningen af sit eget værelse – såfremt at barnet er gammel nok selvfølgelig. Når barnet får lov til at deltage i indretningen af sit eget værelse, kommer værelset samtidigt til at fremstå mere hjemligt og inspirerende for gode lege med vennerne. Derudover kan dit barn lære noget om sig selv ved at udtrykke sig gennem indretningen – enten ved at vælge farver, sengetøj eller noget helt tredje. Børn elsker at have indflydelse og blive hørt, selv hvis det blot drejer sig om små beslutninger.

Børneværelset der opfordrer til leg

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at børneværelset frem for alt skal være praktisk og funktionelt, da børn ikke ligefrem har den største disciplin, når der bliver sagt oprydning. Derfor er vores måske vigtigste tip at gå efter møbler, der rummer opbevaring, nemt kan flyttes rundt eller har flere funktioner. På den måde kan du gøre det nemt for dig selv, når gulvet pludselig er fyldt med legetøj. Derudover er det vigtigt, at der bliver efterladt god gulvplads, så barnet har mulighed for at udfolde sine lege og fantasier på bedste vis.

Skab et hyggeligt børneværelse med tekstiler

Tæpper, puder, madrasser eller sækkepuder er alle fantastiske tilføjelser til et hyggeligt børneværelse. De bløde og lækre tekstiler er perfekte, når dit barn leger og tumler rundt på gulvet, da de er med til at skabe behagelige rammer om enhver leg. Derudover er tæpper og puder også fantastiske som byggesten til små og fine huler. Med en masse fine puder og tæpper får barnet mulighed for at slippe kreativiteten løs og skabe en fin hule til sig selv og vennerne. Derudover kan fine gardiner også være med til at skabe hygge på børneværelset, da de bidrager med en masse farver eller måske endda et fint motiv.

Køb tekstiler til børneværelset

Hos botex tilbyder vi gardiner, dyner og sengesæt til børn, så I sammen kan skabe et hyggeligt børneværelse. Når du bestiller tilbehør til børneværelset her, kan du forvente at modtage din bestilling i løbet af én til tre dage. Du er også meget velkommen til at besøge os i din lokale botex-butik.

 

keyboard_arrow_up