Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

 

Lad kvalitet og personlighed gå hånd i hånd

Boligtekstiler og gardiner til køkkenet

Lad kvalitet og personlighed gå hånd i hånd

Sæt personlighed på dit hjem, og vælg lige præcis de boligtekstiler, der passer hjem til dig uden at gå på konpromis med kvaliteten. Vi har nøje udvalgt sæsonens fineste køkkentekstiler til vores butikker og vores webshop, så der er noget til enhver smag og pengepung. Er din stil minimalistisk, fyldt med faver eller er du mere til det naturlige look?

Gardiner til køkkenet

Der findes et hav af forskellige gardintyper, som egner sig særligt godt til køkkenet – hvad enten der er tale om gulv til loft eller små vinduer over køkkenbordet. F.eks. kan du med fordel vælge plisségardiner med top down bottom up-funktion eller persienner og sågar foldegardiner.

Du kan læse mere om alle de forskellige gardintyper, vi tilbyder, ved at klikke nedenfor.

Gå til gardintyper

Dæk op til venner og familie

En fin dug er kan sætte prikken over i'et, når venner og familie kommer til middag. Vi forhandler duge og andet tilbehør fra flere forskellige designbrands, så du nemt kan sætte rammen for en hyggelig aften. Har du et bord med specialmål, skræddersyer vi dugen efter dine mål for et perfekt resultat. Vores duge har også matchende stofservietter, som fulender din bordopdækning.

Til venstre: Compliments dug og stofservietter

Shop duge her

Grib viskestykket

Et viskestykke skal ikke kun være flot at have hængende, det skal også have en god sugeevne og helst holde sig fnugfrit. Hos botex har vi masser af viskestykker i alle regnbuens farver, som har en fantastisk sugeevne. Og så er mange af vores produkter endda også oeko-tex-certificerede.

Shop viskestykker her

Brødposer

Lækker sprødt brød en smuk søndag morgen – det er noget, de fleste af os nok er glade for. Og mens bageren står for brødet, så står botex for brødposen! VI har fine brødposer, som gør det bare lidt mere hyggeligt søndag morgen. Og faktisk kan, som vist på billedet, også bruge dem til frugter og andet grønt.

Shop brødposer her

Dæk bordet med dækkeservietter

Nogle er til smukke duge, mens andre er til det mere simple valg – nemlig dækkeservietter. Hos botex har vi masser af dækkeservietter i mange farver, materialer og mønstre, som alle giver forskellige udtryk til din bordopdækning. Så uanset om du er til det mere rustikke look eller den praktiske løsning, hvor madresterne blot kan tørres af med en våd karklud, så finder du det hos botex.

Kvalitet og design

Hos botex går kvalitet og design altid hånd i hånd. Vi forhandler et bredt udvalg af tekstiler til køkkenet – blandt lækre karklude, viskestykker og grillhandsker – så der med sikkerhed er noget, der passer til din stil. Vi sætter design og det flotte udtryk i højsædet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du handler hos os, er du altså garanteret produkter af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år. 

Shop til køkkenet her

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Indret med boligtekstiler i køkkenet

Nogle vil formentlig tænke: Hvad i alverden skal jeg med boligtekstiler i køkkenet? Men boligtekstiler er meget mere end tæpper og pyntepuder, som måske er det første, du tænker på, når du hører ordet. Det er også viskestykker, grydelapper, tevarmere, duge og stofservietter. Der er altså rig mulighed for at bruge tekstiler i køkkenet – de er både praktiske og er med til at give køkkenet masser af sjæl og personlighed.

Hos Botex har vi boligtekstiler til ethvert køkken i lækker kvalitet og design uanset, hvilken type køkken du har. Understreg stilen i det romantiske køkken ved at tilføre fine viskestykker med blomsterprint, eller tilføj farve og struktur til det minimalistiske køkken ved at vælge viskestykker med grafiske mønstre. Du kan også skabe sammenhæng i køkkenindretningen ved at matche dine karklude til dine viskestykker. Køkkentekstiler er uundværlige, da du bruger dem hver dag. Det kan derfor godt betale sig at investere i god kvalitet.

Er du vild med forandring, og må der også gerne ske noget nyt på indretningsfronten, så er tekstiler en hurtig og budgetvenlig måde at skabe nyt liv på. Bliver du træt af farve eller mønster, er det nemt at skifte til noget nyt. Et godt eksempel er, når der skal dækkes op til gæster; her kommer der ofte en fin dug på bordet. Med en dug kan du ændre hele udtrykket i et rum. Det kan du gøre ved eksempelvis at vælge en dug i en dejlig farve, det matcher dine eksisterende farver i stue og køkken eller ved at vælge en fed kontrastfarve. Vil du give dine gæster følelsen af et luksuriøst middagsbord, kan du tilføje fine stofservietter til borddækningen. Hos Botex er størstedelen af vores tekstiler Oeko-Tex certificerede, da vi går meget op i, at vores produkter laves med omtanke for miljøet. Ved at vælge stofservietter kan du altså sammen med os være med til at skåne miljøet.

keyboard_arrow_up