Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

 

Skab stemning og hyggelige rammer

Boligtekstiler og gardiner til stuen

Stuens bløde tekstiler

Skab varme og hygge i den mørke tid 

Med boligtekstiler til stuen kan du skrue ekstra op for den hyggelige stemning og samtidig sætte et personligt præg på din indretning. Bliv inspireret på vores inspirationsside, og find dine favoritter blandt vores boligtekstiler på webshoppen.

Gardiner til stuen

Gardiner til stuen kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære og indrammet din bolig. Du kan vælge mellem et hav af forskellige gardintyper til din stue – blandt andet de populære stofgardiner, rullegardiner samt Duette®-gardiner.

Uanset hvad du er til kan du altid booke en gratis gardinbus hos os og se vores store udvalg af stofprøver og gardintyper. Du kan også læse mere om de forskellige gardintyper via linket nedenfor.

Gå til gardintyper

Sofapuder & pyntepuder

pift sofaen op

Med den nordiske og minimalistiske stil kan det være svært at få farver og mønstre ind i hjemmet. Men med sofapuder og andre boligtekstiler kan du nemt sætte farver på dit hjem og udskifte dem igen, når du trænger til forandring. At skifte pyntepuder er en lille ændring, som skaber stor forandring.

Køb sofapuder her

Duge 

Perfekt Til hverdag og fest

En dug er altid en god ide, når det kommer til den perfekte opdækning – uanset om det er til hverdag eller fest. Find din favorit damaskdug, og sæt rammen for de gode samtaler og gensynene med bekendtskaber hjemme hos dig. Har du et bord med specialmål, skræddersyer vi dugen til dig pr. anmodning.

Shop duge her

Stofservietter

Fuldend din opdækning

Der findes næsten ikke noget bedre end en flot bordopdækning. Og stofservietter sætter lige prikken over i'et ved ethvert bord. Vores stofservietter passer til vores duge, så opdækningen bliver gennemført.

Shop stofservietter her

Plaider

Lækre uldkvaliteter til hyggen på sofaen

Hos botex går kvalitet og design altid hånd i hånd. Vi forhandler et bredt udvalg af plaider til stuen, som du kan pakke dig ind i, når hyggen står for døren, og varmen og trygheden kalder. Vi sætter design i højsædet uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Shop plaider

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 35 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Fremhæv din stil med din indretning 

Vil du gerne sætte et mere personligt præg på din indretning, kan boligtekstiler være den rette løsning. Brug duge, puder og plaider til at få stuen til at emme af stil og personlighed. Anvend bløde tekstiler til at skabe den perfekte ramme for hygge og afslapning, og få ekstra glæde af din stue.

Skej ud med tekstiler i stuen

Stuen er et rent paradis for boligtekstiler. Tekstilerne kan gøre den indbydende og give en dejlig varm og afslappet atmosfære – og hvem har ikke lyst til at smide benene op efter en lang dag og lade sig synke ned mellem dejlige, bløde puder og tæpper? Lad puder og plaider flytte ind i din stue i forskellige teksturer og farver og oplev, hvordan du nemt forandrer stuens stemning og udtryk. Skab liv med tekstiler i dynamiske mønstre, eller skab ro med douchede farver.

Indret med tekstiler

I stuen er det ikke kun sofaen, der kan piftes op med boligtekstiler. Har din stue eksempelvis flere funktioner såsom spisestue og sofastue, kan du med fordel afgrænse sofazonen og spisezonen med eksempelvis et lækkert tæppe på gulvet. Det kan desuden være med til at give illusionen af et større rum, da stuens forskellige funktioner deles op. Du kan også skabe en rød tråd ved at lade nogle af de samme farver gå igen i vægkunst, friske blomster og tekstiler. Vil du give stuen liv, kan du tilføje et par grønne planter. Dette er en god og naturlig måde at få lidt farve med ind i indretningen, hvis du hovedsageligt er til den lyse skandinaviske stil eller bare ikke er vild med farvede tekstiler.

Hos Botex har vi et stort udvalg af boligtekstiler i alle vores butikker. Mangler du inspiration til at forny din stue, står vi klar til at hjælpe dig. Uanset om du skal have en ny sofapude eller et stort lækkert gulvtæppe, har vi noget for enhver smag. Med boligtekstiler kan du give din indretning ekstra personlighed og fremhæve din gode stil. Farver og materialevalg siger mere om dig, end du tror – derfor er størstedelen af vores produkter også Oeko Tex-certificerede, så du kan indrette med god samvittighed.

 

 

keyboard_arrow_up