Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

 

Det skønneste uderum

Boligtekstiler til terrassen

Træk hyggen med udenfor

Skab stemning på din terrasse med bløde tekstiler, og tag hyggen med udenfor. Brug f.eks. puder, plaider og duge til at danne rammen for et skønt uderum, og få endnu mere glæde af din terrasse. 

Forlæng sommeraftenerne

Med Plaider og puder

Forlæng de skønne sommeraftener med bløde puder og plaider, der giver lyst til at blive siddende. Vi har flere superfine plaider og puder i forskellige materialer – blandt andet de fine produkter fra Røros Tweed, som ses på billedet, der er lavet af 100% ny norsk uld. Tænd eventuelt et par lanterner, og lad hyggen sprede sig, når mørket falder på. 

Dæk et fint terrassebord

Med fine Dækkeservietter

Der findes ikke noget hyggeligere end at samles på terrassen til en lækker sommermiddag eller en lun midsommeraften. Du finder masser af fine dækkeservietter til at dække det perfekte bord på botex' webshop – f.eks. denne fine dækkeserviet fra Södahl.

Køb dækkeservietter

Siddehynder

til terrassen

Sid blødt og lækkert på terrassemøblerne med vores Match-serie af sidderhynder fra Södahl. Terrassehynderne er produceret i 100% bomuld. 

Køb siddehynder

Dit hjem – din stil

Uanset hvilken stilart du foretrækker, eller hvilken stemning du ønsker, så har vi noget til dig. Vi kommer gratis og uforpligtende hjem til dig og ser dit hjem med egne øjne for at forstå dine behov allerbedst. Vi hjælper dig gerne med inspiration og idéer til, hvordan du bedst indretter dit uderum, så du får den løsning, der passer til netop din stil. 

Book gardinbussen gratis

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 35 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Træk hyggen med udenfor

Skab stemning på din terrasse med bløde tekstiler, og træk hyggen med udenfor. Brug puder, plaider og duge til at danne rammen om et skønt uderum, og få endnu mere glæde af din terrasse. 

Skab hygge på terrassen med tekstiler

Vejret bliver lunere, haven bliver grøn og det er snart tid til at gøre terrassen sommerklar. På dejligt varme sommerdage bliver terrassen husets ekstra rum. Der er derfor al mulig grund til at føre indretningsstilen fra resten af din bolig med ud på terrassen og give den gas med lækre puder og hynder. En hyggelig terrasse giver mulighed for mange timer med grillhygge og eftermiddagskaffe. Gode hynder er derfor et must på terrassen, når der skal tilbringes mange timer dér i løbet af sommeren og foråret. Vælg gerne hynder, der er ekstra tykke for god komfort og match dem eventuelt til dit farve- eller tekstilvalg i terrassens tilstødende rum for en gennemført indretning.

Skøn aftenstemning

Vil du bruge din terrasse ud på de små timer, kan du forlænge sommeraftenerne ved at tilføje et par plaider i lækre lune materialer. Svøb dig ind i dem, når solen går ned, og nyd den danske sommernat under en fantastisk stjernehimmel. Gør sommeraftenerne intime ved at tænde op i fine lanterner og fakler rundt om på terrassen. Udover at give en skøn aftenbelysning er fakler og lanterner også dekorative i dagtimerne. De tilfører terrassen lidt ekstra sommerstemning uanset, om de er tændte eller ej. Ønsker du at give din terrasse et sidste pift, kan du indrette den med dejlige grønne planter i krukker. Vælg planter i forskellige sorter og størrelser for at skabe lidt liv og give terrassen et frisk naturligt look.  Stil planterne sammen for eksotisk junglestemning, eller placér en enkel plante eller to op ad husmuren for et simpelt udtryk. Uanset om du vil have skandinavisk hygge eller middelhavsstemning på terrassen, så finder du hos Botex tekstiler, der slår stemningen an.

keyboard_arrow_up