Læsejl_botex
keyboard_arrow_down

fleksibel afskærmning

Læsejl

Læsejl som sidemarkise

Med et læsejl kan du selv vælge, hvornår du vil lukke terrassen af. Et læsejl giver dig, modsat et plankeværk, fleksibilitet til selv at vælge, hvornår du vil have udsigt, læ og privatliv.

Luk af for vinden

Med et læsejl kan du lukke helt af for vinden, så du kan få meget mere glæde af udendørslivet uden at blive generet af vinden. Du kan samtidig også bruge dit læsejl som en sidemarkise, hvis du ikke kun ønsker at lukke af for vinden, men også ønsker at skærme for solens stråler. 
Vores læsejl kan rulles ud som et rullegardin og er meget let at håndtere. Montering kan ske mellem to vægge eller mellem en væg og en base forankret i jorden. Selve markisedugen fås i både almindeligt stof og akryl. Fordelen ved en akryldug er, at denne type er vandafvisende.

Læsejl_design_botex

Design

Læsejlet monteres lodret, og når dugen ikke er i brug, ligger den beskyttet i en kassette. Stellet i vores standardmodel leveres i farven hvid, men det er muligt at vælge andre farver.

Læsejl_brugervenlighed_botex

Brugervenlighed

Vores læsejl er udstyret med et støttehjul, der gør det nemmere for dig når du skal trække den for eller tilbage. Alle vores læsejl er meget brugervenlige, så du nemt kan håndtere dit læsejl uden besvær.

Har du brug for råd og vejledning? Vi hjælper dig gratis

Mangler du hjælp til at finde det rigtige læsejl hjem til dig? Så tag ind forbi din lokale botex-butik, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning hjem til din bolig. Du kan også booke vores gardinbus uforpligtende og gratis - så kommer en af vores konsulenter hjem til dig med vejledning og en masse spændende prøver. 

 

Book bussen her

Hvad koster opmåling?

Hos os er det altid uforpligtende og gratis, at få målt op til sit nye læsejl. Du skal blot bestille vores gardinbus, og så kommer en af vores konsulenter ud og måler op, og vejleder. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dit nye læsejl afhænger meget af hvilken type du har valgt, samt om der er tale om en skræddersyet løsning. Som udgangspunkt vil leveringstiden cirka være 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

Hvad koster montering?

Prisen afhænger af produkttypen, om der er tale om flere læsejl, samt hvor de skal monteres hjemme hos dig. Da der kan være stor forskel på, hvordan læsejlet bliver forankret i muren e.a. er det svært at give en vejledende pris. Derfor vil vi altid gerne komme på besøg og give dig et uforpligtende tilbud på opsætning inkl. læsejl til din terrasse.

keyboard_arrow_up