Læsejl_botex
keyboard_arrow_down

fleksibel afskærmning

Læsejl

Læsejl som sidemarkise

Med et læsejl kan du selv vælge, hvornår du vil lukke terrassen af. Et læsejl giver dig, modsat et plankeværk, fleksibilitet til selv at vælge, hvornår du vil have udsigt, læ og privatliv.

Luk af for vinden

Med et læsejl kan du lukke helt af for vinden, så du kan få meget mere glæde af udendørslivet uden at blive generet af vinden. Du kan samtidig også bruge dit læsejl som en sidemarkise, hvis du ikke kun ønsker at lukke af for vinden, men også ønsker at skærme for solens stråler. 
Vores læsejl kan rulles ud som et rullegardin og er meget let at håndtere. Montering kan ske mellem to vægge eller mellem en væg og en base forankret i jorden. Selve markisedugen fås i både almindeligt stof og akryl. Fordelen ved en akryldug er, at denne type er vandafvisende.

Læsejl_design_botex

Design

Læsejlet monteres lodret, og når dugen ikke er i brug, ligger den beskyttet i en kassette. Stellet i vores standardmodel leveres i farven hvid, men det er muligt at vælge andre farver.

Læsejl_brugervenlighed_botex

Brugervenlighed

Vores læsejl er udstyret med et støttehjul, der gør det nemmere for dig når du skal trække den for eller tilbage. Alle vores læsejl er meget brugervenlige, så du nemt kan håndtere dit læsejl uden besvær.

Har du brug for råd og vejledning? Vi hjælper dig gratis

Mangler du hjælp til at finde det rigtige læsejl hjem til dig? Så tag ind forbi din lokale botex-butik, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning hjem til din bolig. Du kan også booke vores gardinbus uforpligtende og gratis - så kommer en af vores konsulenter hjem til dig med vejledning og en masse spændende prøver. 

 

Book bussen her

Hvad koster opmåling?

Hos os er det altid uforpligtende og gratis, at få målt op til sit nye læsejl. Du skal blot bestille vores gardinbus, og så kommer en af vores konsulenter ud og måler op, og vejleder. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dit nye læsejl afhænger meget af hvilken type du har valgt, samt om der er tale om en skræddersyet løsning. Som udgangspunkt vil leveringstiden cirka være 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

Hvad koster montering?

Prisen afhænger af produkttypen, om der er tale om flere læsejl, samt hvor de skal monteres hjemme hos dig. Da der kan være stor forskel på, hvordan læsejlet bliver forankret i muren e.a. er det svært at give en vejledende pris. Derfor vil vi altid gerne komme på besøg og give dig et uforpligtende tilbud på opsætning inkl. læsejl til din terrasse.

Køb dit nye læsejl og få den perfekte terrasse

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan gøre din terrasse indbydende og lækker. Et læsejl er et helt uundværligt element, når du skal sikre dig et behageligt spot i haven, hvor der er terapeutisk fred og ro. 

Et læsejl til terrassen giver dig hjemlig hygge under åben himmel hele sommeren. Et læsejl fra botex garanterer dig derudover funktionel og effektiv afskærmning for vinden, så du kan nyde solens stråler udenfor - selv på de blæsende dage.   

Alle terrasser, haver og behov er forskellige. Derfor finder du også vores læsejl i et hav af forskellige farver. Vi tilbyder blandt andet det klassiske, hvide læsejl, der skaber en romantisk oase i forlængelse af huset. Vi har også læsejl i mørkere farver, der kan give huset og terrassen et stilfuldt præg med lidt kant.  

Gør din terrasse klar til alle årstiderne med et læsejl

Hos botex lægger vi stor vægt på, at vores produkter skal kombinere design, funktionalitet og kvalitet. Sådan sikrer vi dig det ultimative læsejl, det matcher netop dine behov. Vores løsninger inden for læsejl spænder bredt, og vi tilbyder blandt andet:

  • Læsejl til terrassen
  • Læsejl med udtræk
  • Læsejl som sidemarkise
  • Læsejl som solafskærmning 
  • Læsejl som rullegardin 

De danske årstider kommer i mange afskygninger og med skiftende temperaturer. Hos botex mener vi ikke, at ustadigt vejr skal stå i vejen for, at du får det maksimale ud af din bolig og terrasse. Med et læsejl, der skærmer for vind og blæst, kan du nyde sommeren udendørs i ro og mag. 

Hvis du er på jagt efter løsningen, der også skærmer for sol, så tag et kig på vores brede udvalg af parasoller. Med en lækker og stilfuld parasol fra botex kan du nyde den danske sommer på terrassen i ly for solens skarpe stråler. Hvis du foretrækker skyggeløsningen, der fungerer som en integreret del af dit hjem, så lad dig inspirere af vores pergolaer eller markiser, der helt sikkert vil kunne matche dit behov. 

Et læsejl fra botex; den funktionelle og fleksible løsning til din have

Et læsejl fra botex er ikke kun en løsning, der sikrer en stilfuld terrasse, som emmer af kvalitet og hygge. Det er også en nem og fleksibel løsning, som alle familiens medlemmer kan gøre brug af. Alle vore læsejl kommer nemlig med støttehjul, der gør, at læsejlet nemt kan indstilles og trækkes frem og tilbage efter behov.   

Et læsejl fra botex kan både skærme for unødig og ubehagelig vind på morgenterrassen samtidig med, at det medvirker til at give en fornemmelse af at have et hyggeligt uderum. Et læsejl med udtræk kan også forlænge sommeraftenen under åben himmel, så familie og venner kan nyde de sene timer i ly for blæst på terrassen. 

Hvis behovet for at skærme af for vind og blæst er større i sommerhuset end på terrassen derhjemme, så tilbyder vi også løsninger, der egner sig dertil. Med et læsejl til terrassen kan du få det optimale ud af din bolig og terrasse året rundt.

Alle vores læsejl er udstyret med et dug, som er lavet af holdbart og slidstærkt stof. Vælger du vores dug i akryl, er fordelen, at det også er vandafvisende. I kombination med vores gennemtænkte og nemme løsninger inden for montering og brugervenlighed, er vores læsejl perfekte til alle i husstanden. 

Få afslapning, nærvær og samvær

Udnyt din haves fulde potentiale, og få mange flere fantastiske stunder med familie og venner udenfor. Vores læsejl kan fungere som en naturlig forlængelse af din bolig, idet det er vores fornemmeste opgave at tilpasse den til lige netop din have og stil. 

Vores læsejl fungerer ikke kun som afskærmning mod blæst og vind. Det fungerer også som den perfekte og diskrete løsning, hvis du søger en privat krog i haven. 

Et læsejl fra botex indbyder til nærvær, afslapning og velvære midt på terrassen. Lad dig forføre af vores mange løsninger, og byd sommeren velkommen. Du vil ikke fortryde at investere i et slidstærkt, funktionelt og stilfuldt læsejl fra botex.  

Det perfekte læsejl kræver den perfekte vejledning

Brugervenlighed er vigtigt for os hos botex - og det gælder ikke kun ved anvendelsen og monteringen af vores læsejl. Vi ved, at spørgsmålene og overvejelserne kan være mange, når man er på jagt efter de ideelle løsninger til haven og terrassen.

Vi er ikke tilfredse, før du har fået det perfekte læsejl, der matcher din bolig og dit behov. Om det skal være et læsejl med udtræk eller et læsejl til terrassen, så guider vi dig i hele processen. For at gøre det så nemt som muligt for dig, så tilbyder vi uforpligtende og gratis opmåling hjemme hos dig. Book vores gardinbus her, og få en god snak med en af vores dygtige konsulenter, der kan svare på alle dine spørgsmål.

keyboard_arrow_up