pergola_brustor_botex
keyboard_arrow_down

terrasseoverdækning med en

Pergola

Pergola til terrassen

Med en pergolamarkise, som nogle vælger at kalde det, kan du skabe et helt unikt uderum, der udover at have de samme fordele som en markise med motor, bliver en mere integreret del af din bolig. En pergola er den idéelle løsning til store terrasser og er derfor også et oplagt valg til butikker, restauranter og andre erhvervsmål. Nyd udelivet i skyggen af din pergola.

Populære pergolamodeller

 

Pergola: B-127 

B-127-pergolaen er et komplet pergolasystem til vægmontering med frontstøtte-stænger. Med en maksimal bredde på 6 meter og et udfald på 5 meter skaber den et skyggeareal på op til 22 m2. Pergolaen leveres med motor og trådløs fjernbetjening som standard, så du nemt kan styre den efter behov og vejr.

Få mere glæde af din terrasse med denne pergolamarkise, som gør det muligt for dig at skabe den ønskede skygge i løbet af dagen samt læ for duggen på de sene sommeraftener.

Pergola: B-128

Med pergolamarkisen B-128 får du en minimalistisk solafskærmning med frontstøtte-stænger og stel i aluminium. Pergolaens dug er i permanent spænding og sikrer dermed, at hver dråbe regn hurtigt render ned i den skjulte front-tagrende. B-128 leveres med motor og tilhørende trådløs fjernbetjening som standard, så du nemt og bekvemt kan styre den efter behov. Ønsker du at få endnu mere ud af de sene sommeraftener, kan du tilvælge at få integreret LED-lys i din nye pergola. 

Cabana-pergola

Skab dit nye yndlingsuderum med en Cabana-pergola med praktisk skydetag. Cabana-modellen er en fritstående  pergola, der nemt kan placeres i hele haven alt efter, hvor du kan få mest glæde af den. Det smarte skydetag er let at trække frem og tilbage og giver dig muligheden for at sidde i læ for sol og regn. Dugen er vandtæt og nem at rengøre. Du kan desuden tilvælge et roofcover, som beskytter din dug mod snavs og skidt, når det er trukket til siden.

Skab et roligt fristed med den hvide Cabana-pergola i din have, og nyd det dejlige sommervejr under perfekte forhold. 

Ønsker du en pergola til terrassen?

Hos botex er vi specialister i markiser og pergolaer, og mangler du hjælp til at finde den helt rigtige pergola, kan du enten kigge forbi en af vores butikker, eller booke en gratis gardinbus. Dermed ringer butikken dig op, og I kan sammen tage en dialog om dine ønsker og behov. Vores pergolaspecialister måler altid op gratis, så du er sikker på at din nye pergola på mål passer perfekt.

Book bussen her

Pergola med motor

Når du bestiller en pergola hos botex, leveres den som standard med motor. Du betjener således din elektriske pergola med en fjernbetjening, men du kan forehøre dig hos en botex-forhandler efter eget valg om mulighederne for at betjene pergolamarkisen med din smarthpone. Vær dog opmærksom på, at dette muligvis kræver et tillæg i både installation og pris.

 

Pergola: Pris

Hvad koster en pergola? Det er nok et af de mest hyppige spørgsmål, vi får. Hos botex leverer vi pergolaer efter mål - dvs. skræddersyede pergolamarkiser - og det betyder, at det er svært for os at give en pris på forhånd. Prisen på en pergola afhænger nemlig af mange faktorer - blandt andet hvor stor pergolaen skal være, og hvilke valg man tager. Derfor er det nemmest at booke en gratis gardinbus hos os. Det er nemlig de samme specialister, som laver gardiner, der også leverer markiser og pergolaer. 

Booker du en gratis gardinbus, så får du nemlig en gratis opmåling og dermed et tilbud. Det tilbud er udforpligtende, men dermed får du en nøjagtig pris på en pergola til dit hus.

Få et tilbud på en pergola

 

Pergola med lameller

Oftest leverer vi pagolae med markisedug, men du kan faktisk også få em model, hvor pergolaen er udstyret med såkaldte lameller. Med pergolaer med lameller kan du dreje lamellerne efter behov på terrassen, så du kan få sol eller skygge, når du vil, uden at skulle køre hele pergolastoffet ind eller ud. Kontakt din botex-forhandler for at høre mere om denne mulighed.

 

Tilbehør til pergolaer

 Ved hver pergolamodel følger nogle specifikationer på, hvad der følger med som standard. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tilkøbe ekstratilbehør til din pergola. Nedenfor finder du nogle af de mest populære tilvalg, du kan tilkøbe til din pergola.

Vindsensor

Med en trådløs vindsesnsor kører din pergola tautomatisk ind og ud afhængigt af vindforholdene.

LED-belysning

Du kan få tilkoblet LED-lys i din pergolaløsning for optimal hygge på terrassen.

Terrassevarmer

Få monteret en elektrisk terrassevarmer til din pergola, og forlæng de gode stunder på terrassen.

Book gardinbussen for at købe en pergola

Skab en hyggelig oase på terrassen med en pergola i høj kvalitet ved at booke en gratis gardinbus. Vores specialister er nemlig både eksperter i gardiner og udendørsløsninger som markiser og pergolaer. De måler op til din nye elektriske pergola og du dermed en pris på løsningen, som er ganske uforpligtende. 

Book bussen her

En pergola giver din have mere end bare skygge

Der findes et hav af muligheder, der kan give dig skygge i din have. Pergolaen er løsningen, der forener skygge og afskærmning for dug med et hyggeligt uderum. Alt under samme tag så at sige. 

Med en pergola fra botex kan du udnytte din haves fulde potentiale og skabe den mest fortryllende og indbydende terrasse. Hos botex tilbyder vi både skræddersyede pergolaer til terrassen og fritstående pergolaer, der kan placeres, hvor du har mest gavn af den. 

Alle haver og terrasser er forskellige, så hvorfor skulle vores pergolaer ikke også være det? Her hos botex sætter vi en dyd i at levere den pergola, som passer helt perfekt ind i lige netop din haves stil. Fælles for vores pergolaer er, at de er elegante og gennemtænkte ned til mindste detalje. Så fuldend det æstetiske udtryk i din have med en pergola fra botex. 

Skab en ferieoase i din egen have med en pergola fra botex

I en travl hverdag, hvor gøremålene kun bliver flere, er det ekstra vigtigt at have muligheden for at trække sig tilbage og slappe helt af. De fleste af os kender garanteret følelsen af, at man slapper bedst af, når man er på ferie og ligger uforstyrret ved stranden eller poolen. Men med en pergola fra botex kan du skabe det helt perfekte rum for afslapning og velvære - lige midt i din have. 

Så forkæl dig selv, og lad dig forføre af vores brede sortiment af pergolaer. Din krop og dit sind vil takke dig sommer efter sommer. Vores pergolaer til terrasse og have kommer i mange forskellige udgaver. Vi tilbyder blandt andet løsninger som:

  • Fritstående pergola
  • Pergola til terrassen
  • Pergola med LED-lys

Vores pergola-markiser har en holdbar og robust dug, der skærmer for mere end skygge. De er nemlig nemlig vandtætte og lette at rengøre. Hvis du søger en pergola-markise, der ikke kun giver dig skygge på solrige sommerdage, tilbyder vi også pergolaer med integreret LED-lys. Så kan du nyde sommeraftenen udenfor, selv når solen synger på sidste vers. Lad ikke din sommeraften slutte, bare fordi mørket falder på. 

Hos os finder du pergolaer i mange farver. Drømmer du om at skabe et romantisk og hyggeligt afslapningshjørne, er vores hvide eller lyse pergolaer måske noget for dig. Ønsker du derimod at matche pergolaen med huset, har vi også et bredt sortiment af pergolaer med en mørkere dug. 

Pergola; én blandt mange løsninger

Hvis du søger andre skyggeløsninger, tilbyder vi også parasoller, der matcher store som små haver, altaner og terrasser. Hos botex ved vi, at der findes et hav af forskellige behov. Derfor har vi også et hav af forskellige løsninger. Hvis du vil kombinere dit afslappende skyggespot med ly, så tag et kig på vores brede udvalg af læsejl. Med afskærmning for både vind og skarp sol kan du for alvor mærke roen sænke sig i haven.

Hos botex mener vi, at æstetik, funktionalitet og kvalitet er afgørende, når det gælder vores bolig - såvel ude som inde. Udover at tilbyde elegante løsninger til din have kan vi også være behjælpelige med at forbedre dit hjem indendøre. Vi har eksempelvis et bredt sortiment indenfor både gardiner og insektnet, der holder sol og uønskede dyr ude. Vi forbedrer ikke bare din bolig, vi forbedrer også din livskvalitet.

Vores hjem er vores base, vores fristed; der hvor vi kobler af. Lad os hjælpe dig med at gøre det endnu nemmere at nyde din have på alle årets måneder. Med en elegant og funktionel pergola fra botex får du både skygge og hygge. Vores kombination af minimalistisk stil og gennemtænkte løsninger udgør den idéelle basis for en have, der ikke kun skal være pæn at se på. Den skal også indbyde til samvær og nærvær. 

Vores pergolaer kan anvendes og tilpasses af alle familiens medlemmer. Pergolaerne leveres enten med motor samt fjernbetening eller med et simpelt skydetag, der nemt kan trækkes frem og tilbage. Derfor er pergolaen løsningen, som hele familien har gavn af.

Hos botex kommer vi ikke sovende til tilfredse kunder

Hos botex ved vi, at det kan være en jungle at finde rundt i det utal af løsninger, der findes til både bolig og have. Derfor vil vi gerne hjælpe dig. Lige fra du tager de første spæde skridt i overvejelsesfasen, og indtil det endelige og skræddersyede resultat står monteret i din have.

Er du ikke helt sikker på, om du skal vælge en fritstående pergola, en pergola-markise eller noget helt andet, så fortvivl ikke. Hos botex tilbyder vi nemlig gratis og uforpligtende vejledning i både butik og i dit hjem. Book et besøg af vores gardinbus, og find den pergola, der passer til netop din have. Vi glæder os til at guide dig.

keyboard_arrow_up