pergola_brustor_botex
keyboard_arrow_down

Gør din terrasse til en ren oase

Pergola

Skræddersyet luksus til din have

Med en pergola kan du skabe et helt unikt uderum, der udover at have de samme fordele som en markise, bliver en mere integreret del af din bolig. En pergola er den ideelle løsning til store terrasser, og er derfor også et oplagt valg til butikker, restauranter og andre erhvervsmål. Nyd udelivet i skyggen af din pergola.

Eksempler på populære pergolamodeller

 

B-127 

B-127 pergola er et komplet pergolasystem til vægmontering med frontstøtte-stænger. Med en maksimal bredde på 6 meter og et udfald på 5 meter, skaber den et skyggeareal på op til 22 m2. Pergolaen leveres med motor og trådløs fjernbetjening som standard, så du nemt kan styre den efter behov og vejr.

Få mere glæde af din terrasse med denne pergola, som gør det muligt for dig at skabe den ønskede skygge i løbet af dagen samt læ for duggen på de sene sommeraftener.

B-128

Med B-128 modellen får du en minimalistisk solafskærmning med frontstøtte-stænger og stel i aluminium. Pergolaens dug er i permanent spænding, og sikrer dermed, at hver dråbe regn hurtigt render ned i den skjulte front-tagrende. B-128 leveres med motor og tilhørende trådløs fjernbetjening som standard, så du nemt og bekvemt kan styre den efter behov. 

Ønsker du at få endnu mere ud af de sene sommeraftener, kan du tilvælge at få integreret LED-lys i din nye pergola. Få meget mere ud af de dejlige sommerdage og forlæng sæsonen med denne stilrene pergola. 

Cabana

Skab dit nye yndlingsuderum med en Cabana pergola med praktisk skydetag.
Cabana modellen er en fritstående  pergola, der nemt kan placeres i hele haven alt efter, hvor du kan få mest glæde af den.
Det smarte skydetag er let at trække frem og tilbage, og giver dig muligheden for at sidde i læ for sol og regn. Dugen er vandtæt og nem at rengøre. Du kan desuden tilvælge et roofcover, som beskytter din dug mod snavs og skidt, når det er trukket til siden.

Skab et roligt fristed med den hvide Cabana pergola i din have, og nyd det dejlige sommervejr under perfekte forhold. 

Vil du vide mere? Vi rådgiver dig gratis

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige pergola hjem til dig? Kig ind forbi din lokale botex, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til din bolig og dine behov. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer vi hjem til dig med inspiration, vejledning og spændende vareprøver. Vi måler altid op gratis, så du er sikker på at din nye pergola passer perfekt.

 

Book bussen her

Hvad koster opmåling?

At få målt op til en ny pergola, er altid gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre er, at booke en af vores gardinbusser - så kommer vi hjem til dig og sørger for opmålingen. På den måde er du sikker på, at din nye pargola passer perfekt til dit hjem.

Hvor lang er leveringstiden?

Når du bestiller en ny pergola, bliver den altid skræddersyet og tilpasset til netop din bolig. Produktionen bliver sat i gang, så snart opmålingen har fundet sted hjemme ved dig. Leveringstiden kan variere alt efter produktype, samt om der er tale om specialløsninger. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering og opsætning af din nye pergola, beregnes ud fra produkttype og placering. Det er vigtigt at pergolaen er sikkert forankret i muren, eller hvor den skal placeres. De mange ubekendte forhold gør det svært at give en vejledende pris, du kan bruge til noget. Derfor tilbyder vi altid et gratis møde, hvor vi måler op og finder en god løsning til dit hus. Vi sørger for en professionel opsætning, og en samlet pris på pergola samt montering.

keyboard_arrow_up