keyboard_arrow_down

Udvendig solafskærmning

Screens

Solafskærmning med udsyn

Er du ikke til en almindelig gardinløsning, men er generet af sollys, varme fra solen, indkik eller andet? Så kan screens være den rette løsning hjem til dig. 

Et godt indeklima med alternativ solafskærmning 

Screens yder en effektiv beskyttelse mod varme fra solen, lysreflekser og sikrer derved et rigtig godt indemiljø. De holder nemlig op til 85% af det direkte sollys ude, da screendugen reflekterer solstrålerne, før de når ind til glasset. Desuden kan screens både monteres indvendigt og udvendigt, alt efter hvad der passer til dig og dit hjem. 

Med screens holder du altså sollys og nysgerrige blikke ude, mens du stadig har fuldt udsyn fra dit vindue - hvis du vælger en af de transparente muligheder. 

Screens der kan modstå blæsten 

Når du køber screens kan de enten leveres som almindelige screens, eller med zip-kasette. Zip-kassetten har den fordel at den er vindstabil.
Det betyder at du også kan bruge den på solskinsdage hvor vinden blæser - uden at være bange for om den kan holde til vejret. Desuden fungere zip-kassette screens også som insektnet, da der ikke kan komme insekter ind under dugen, når den er rullet helt ned. 
 

Screens_inspiration_botex

Har du brug for hjælp? Book et gratis møde

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige solafskærmning hjem til dig? Så kig ind forbi din lokale botex, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til dine behov. Du kan også booke en af vores gardinbusser gratis og uforpligtende - så kommer vi hjem til dig med inspiration og vejledning. Vi måler også op ganske gratis, så du er sikker på at din nye solafskærmning passer perfekt.

 

Book bussen her

Screens_inspiration_botex

Screens_inspiration_botex

Screens_inspiration_botex

Screens_inspiration_botex

Hvad koster opmåling?

At få målt op til screens, er altid gratis og uforpligtende hos os. Det eneste du skal gøre er at booke en af vores gardinbusser - så kommer vi hjem til dig og sørger for for opmålingen. På den måde er du sikret, at dine nye screens passer perfekt til dit hjem.

Hvor lang er leveringstiden?

Når du bestiller screens til dit hjem, skal du forvente en leveringstid på cirka 2 uger, fra opmålingen har fundet sted hjemme hjemme hos dig. Leveringstiden kan dog variere alt efter den valgte produktype, samt om der er tale om specialløsninger.

Hvad koster montering?

Prisen for montering af dine nye screens, beregnes ud fra produkttypen og antal. Så kontakt os ang. dine ønsker - så giver vi dig en præcis pris på monteringen af dine nye screens. 

keyboard_arrow_up