keyboard_arrow_down

Udvendig solafskærmning

Screens

Solafskærmning med udsyn

Er du ikke til en almindelig gardinløsning, men er generet af sollys, varme fra solen, indkik eller andet? Så kan screens være den rette løsning hjem til dig. 

Et godt indeklima med alternativ solafskærmning 

Screens yder en effektiv beskyttelse mod varme fra solen, lysreflekser og sikrer derved et rigtig godt indemiljø. De holder nemlig op til 85% af det direkte sollys ude, da screendugen reflekterer solstrålerne, før de når ind til glasset. Desuden kan screens både monteres indvendigt og udvendigt, alt efter hvad der passer til dig og dit hjem. 

Med screens holder du altså sollys og nysgerrige blikke ude, mens du stadig har fuldt udsyn fra dit vindue - hvis du vælger en af de transparente muligheder. 

Screens der kan modstå blæsten 

Når du køber screens kan de enten leveres som almindelige screens, eller med zip-kasette. Zip-kassetten har den fordel at den er vindstabil.
Det betyder at du også kan bruge den på solskinsdage hvor vinden blæser - uden at være bange for om den kan holde til vejret. Desuden fungere zip-kassette screens også som insektnet, da der ikke kan komme insekter ind under dugen, når den er rullet helt ned. 
 

Screens_inspiration_botex

Har du brug for hjælp? Book et gratis møde

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige solafskærmning hjem til dig? Så kig ind forbi din lokale botex, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til dine behov. Du kan også booke en af vores gardinbusser gratis og uforpligtende - så kommer vi hjem til dig med inspiration og vejledning. Vi måler også op ganske gratis, så du er sikker på at din nye solafskærmning passer perfekt.

 

Book bussen her

Screens_inspiration_botex

Screens_inspiration_botex

Screens_inspiration_botex

Screens_inspiration_botex

Hvad koster opmåling?

At få målt op til screens, er altid gratis og uforpligtende hos os. Det eneste du skal gøre er at booke en af vores gardinbusser - så kommer vi hjem til dig og sørger for for opmålingen. På den måde er du sikret, at dine nye screens passer perfekt til dit hjem.

Hvor lang er leveringstiden?

Når du bestiller screens til dit hjem, skal du forvente en leveringstid på cirka 2 uger, fra opmålingen har fundet sted hjemme hjemme hos dig. Leveringstiden kan dog variere alt efter den valgte produktype, samt om der er tale om specialløsninger.

Hvad koster montering?

Prisen for montering af dine nye screens, beregnes ud fra produkttypen og antal. Så kontakt os ang. dine ønsker - så giver vi dig en præcis pris på monteringen af dine nye screens. 

Screens

Ønsker du ikke at fylde dit hjem med klassiske gardiner, så kan screens være løsningen til dit hjem. Hvis du er generet af sollys eller nysgerrige blikke, men ikke synes specielt godt om de forskellige klassiske gardinløsninger, så er screens en effektiv måde at skabe et godt indemiljø i din bolig.

Kort og godt så er screens en effektiv solafskærmning med udsyn. Screens er altså afskærmning, som holder op til 85% af solens stråler ude, idet screen-dugen reflekterer strålerne, inden de rammer vinduet. Med screens får du en nem og smart løsning til at opgradere dit indeklima. 

Med denne løsning holder du sollys ude samt værner om dit privatliv. Du har dog stadig fuldt udsyn fra dine vinduer, hvis du vælger en af de transparente valgmuligheder. Som oftest fungerer screens som udvendig solafskærmning, men din screen kan også monteres indvendigt, hvis du foretrækker det. 

Energibesparende fordele ved en udvendig screen 

Når du placerer dine screens udvendigt på dit hus, så bliver din solafskærmning langt mere effektiv. Fordi strålerne reflekteres før, de når glasset, så når en stor del af varmen ikke videre ind i din bolig. Det vil sige, at om sommeren bliver solens stråler frastødt, og dine udvendige screens vil holde din bolig kølig. Om vinteren vil dine screens i stedet holde på den varme, som kommer indefra huset. Denne type solafskærmning er derfor et yderst oplagt valg, hvis du ønsker at spare på dit energiforbrug.

Screens der kan modstå vind og vejr 

Hvis du køber screens hos botex, så kan du vælge mellem almindelige screens eller screens med zip-kassette. Screenduge med zip-kassette betyder, at der monteres sideskinner enten på vinduets karm eller på din husmur, så dugen kører på disse skinner. Dermed er dine screens fastsat ved siderne af vinduet og vil blandt andet kunne modstå det blæsende danske efterårsvejr. 

Udover at være vindstabile fungerer screens med zip-kassette også som insektnet, da insekter ikke kan komme ind under dugen, når den er rullet hele vejen ned. Screens med zip-kassette er altså både en smart løsning om sommeren og i de kolde efterårsmåneder. 

Hvis du mangler hjælp til at finde den helt rigtige screen til dit hjem, så kig forbi din lokale botex, eller book vores gardinbus til et gratis og uforpligtende møde hjemme hos dig. Måske du har prøvet at stå i en butik foran forskellige typer, materialer og designs, uden at kunne ikke forestille dig løsningerne hjemme hos dig. Når vi besøger dig, så har vi gardinbussen fyldt med vareprøver til inspiration, så du kan holde udvalget op mod dit hjem og finde den rette solafskærmning til dine behov.

keyboard_arrow_up