Vi fuldender rum

Hos botex sælger vi mere end gardiner, afskærmning og boligudstyr. Vi sælger inspiration, trivsel og godt indeklima til private, professionelle og offentlige rum. botex er Danmarks største frivillige gardinkæde med 34 butikker fordelt rundt i landet og på Færøerne. Vores mere end 50 gardinbusser kører hver dag rundt i hele landet for at montere gardiner, solafskærmning hos private, virksomheder og i den offentlige sektor.

Manifest

Hos botex sælger vi mere end gardiner, afskærmning og boligudstyr. Vi sælger inspiration, trivsel og godt indeklima til private, professionelle og offentlige rum. Du kan regne med at få den klogeste og bedst designede løsning til netop dig, uanset om det er derhjemme eller på arbejdet.

Den løsning skaber vi sammen - du som eksperten på dine behov og os som specialister i at opfylde dem. Det er også stoltheden ved at skabe trivsel overalt, hvor man samles, arbejder, hygger sig, slapper af i Danmark, der motiverer os til altid at yde vores ypperste og være de bedste inden for vores fag.

34

butikker

55+

gardinbusser

150+

Medarbejdere

Få inspiration i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up