Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

Vi fuldender rum

Botex er Danmarks største frivillige gardinkæde med 41 butikker fordelt rundt i landet og på Færøerne. Vores mere end 60 gardinbusser kører hver dag rundt i hele landet for at montere gardiner, solafskærmning hos private, virksomheder og i den offentlige sektor.

Manifest

Hos Botex sælger vi mere end gardiner, afskærmning og boligtekstiler. Vi sælger inspiration, trivsel og godt indeklima til private og erhverv. Vi tror på, at du skal kunne mærke markant forskel efter, at vi har været hos dig. Du kan regne med at få den klogeste og bedste-designede løsning til netop dig, uanset om det er derhjemme eller på arbejdet. Den løsning skaber vi sammen –  du som eksperten på dine behov, og os som specialister i at opfylde dem.

Det er også stoltheden ved at skabe trivsel overalt, hvor man samles, arbejder, hygger sig, slapper i Danmark, der motiverer os til altid at yde det ypperste og være de bedste inden for vores fag.

41

butikker

65

gardinbusser

162

Medarbejdere

Find din nærmeste Botex

Med mere end 40 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en Botex-butik. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste Botex-butik her

keyboard_arrow_up