Hjem til dig

Når vi siger ’Hjem til dig’, så mener vi det helt bogstaveligt. Hos os får du inspiration og et væld af konkrete idéer – med udgangspunkt i netop dit hjem.

botex er en landsdækkende kæde af butikker, der har specialiseret sig i gardiner og boligudstyr. Når du skal have nye gardiner, kommer vi hjem til dig – både for at måle op og for at rådgive dig om farver, strukturer, faconer og funktioner. Vores gardiner skal nemlig ikke bare skærme for solen eller trækkes for, når mørket falder på. De skal være det personlige scenetæppe, der sætter stemningen i dit hjem. Den del af indretningen du ikke kan undvære, når først du har oplevet forskellen. Nogle har oven i købet indbygget tyverisikring, mens andre er særligt designet til at give store besparelser på elregningen, optimere akustikken og sikre et bedre indeklima. Der er meget at snakke om!

Vi tænker i helheder

Vi forstår dine ønsker og behov, fordi vi ser dit hjem med egne øjne. Og fordi vi tænker i helheder, kan vi vejlede dig til den bedste løsning. Vores mål er ikke at levere standard, men at skabe den stemning og stil, som er tilpasset dig. En løsning, som kan suppleres med andre af vores lækre boligtekstiler som f.eks. puder, tæpper, duge og sengetøj. Kig forbi én af vores mange spændende butikker og levendegør dine drømme!

Få inspiration i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

32

butikker

55

gardinbusser

148

Medarbejdere

keyboard_arrow_up