Hvilken baby- og juniordyne skal du vælge?

Babyer og yngre børn kan ikke på samme måde som ældre regulere deres kropstemepratur. Derfor er det vigtigt, at de hverken har det for koldt eller for varmt. På webshoppen finder du et udvalg af baby- og juniordyner fra Ringsted Dun, hvor vi har angivet, om de er beregnede til indendørs eller udendørs brug.

Babydyner og juniordyner tilbydes i to varianter – "TOG 4" velegnet til indendørs brug og "ekstra varm" designet til udendørs brug. Den seneste opdatering af EU's standarder for dyner til små børn har fastlagt, at en babydyne beregnet til indendørs brug ikke må have en såkaldt TOG-værdi højere end TOG 4.

Forkortelsen TOG står for Thermal Overall Grade og angiver dynens isoleringsevne. Jo højere TOG-værdi, desto bedre isolering og mindre varmeafgivelse fra dynen. Omvendt angiver en lavere TOG-værdi en mindre isolerende dyne, hvor varmen lettere slipper ud. TOG-værdien måler isoleringen fra dun/fjer, stof og andre lag i dynen og er afgørende for at vælge den rette dyne i henhold til barnets behov og omgivelserne, hvor den skal anvendes.

Babyer og yngre børn kan ikke på samme måde som ældre regulere deres kropstemperatur. Derfor er det vigtigt, at de hverken har det for koldt eller for varmt. På webshoppen finder du et udvalg af baby- og juniordyner fra Ringsted Dun, hvor vi har angivet, om de er beregnede til indendørs eller udendørs brug.

keyboard_arrow_up