Blog

Find inspiration på vores blog fyldt med spændende artikler, cases og tips om boligindretning med gardiner og boligtekstiler.

Trends

På besøg hos Livsnyderhaven

Vi har været forbi Livsnyderhaven i Aalborg, som har fået monteret Duette®-gardiner i køkkenet og stofgardiner i stuen og soveværelset. Se det smukke resultat, og bliv inspireret til din egen boligindretning.

 

Trends

På besøg hos badmintonstjernerne

"Vi var lykkelige før, men den har lige fået en tand op, så vi er ekstra gardinlykkelige nu." På besøg hos Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, der har fået smarte Top Down/Bottom Up plisségardiner. 

Nyheder

Sommer under markisen 

Gør ligesom Peter Ingemann og få mest muligt ud af sommeren med en skøn markise. Læs om vores besøg hos Ingemann, og familiens overvejelser i forbindelse med valg af både markise og nye gardiner.

Nyheder

Det hvide guld fra Norge

De lækre uldprodukter fra Røros Tweed er fremstillet af "norsk guld", og kommer fra en både bæredygtig og miljøvenlig produktion. Læs om historien bag her.

 

Tips

Sommer uden summen 

Bliv fri for summende insekter indendøre en gang for alle. Ved hjælp af et smart insektnet kan dette hverdagsproblem nemlig blive fortid, og du kan få din velfortjente søvn - hver dag.

Nyheder

Gardiner til den unge børnefamilie

Kom med indenfor og se hvilke valg familen tog da de skulle have nye gardiner til deres hyggelige rækkehus. Vi fulgte med i beslutningsprocessen fra start til slut og fik et stort indblik i parrets forskellige overvejelser.

Trends

Giv nybyggeri sjæl med elegant velour

Bryd med det traditionelle og skab masser af personlighed med varme farver og velour. Katarina og Søren fortæller om hvilken betydninger deres gardinvalg har haft for stemningen i deres nye hus.

Tips

Bedre nattesøvn som gravid

Søvnproblemer under graviditeten er et udbredt problem. Vi giver dig her vigtige tiltag med resultater, der kan forbedre din søvn - også hvis du ikke er gravid.

keyboard_arrow_up