Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

Book en gratis gardinbus i København og Storkøbenhavn hos Botex

Det kan være en udfordring at vælge de helt rigtige gardiner, der passer til dit hjem og til din indretningsstil. For at få inspiration kan du altid komme på besøg i et af vores showrooms i Københavnsområdet og få en idé om, hvordan du kan bruge gardiner som en del af din indretning.

Vi tilbyder desuden, at du kan få råd og vejledning gennem vores gardinkonsulenter, der kommer ud i en gardinbus i både indre og ydre København. Her får du muligheden for at forklare dine behov og ønsker og vise dit hjem til vores konsulenter, så du på baggrund af dette kan vurdere, hvilken type gardiner, markiser eller solafskærmning der vil matche din indretning. Botex' gardinbusser kører ud i hele landet – heriblandt også Storkøbenhavn og Indre København – så du kan få den nødvendige hjælp og vejledning.

Vi glæder os til at se dig i København!
 

Book en gardinbus i København

Stofgardiner_gardinbussen_københavn_botex_loungestemning_kbh_pagunette

Duette_plissegardiner_luxaflex_gardinbussen_københavn_botex_kbh

Kvalitetsgardiner på mål i København

Hos Botex får du kvalitetsgardiner og -håndværk! Vi tilbyder gardiner som eksempelvis Duette/plisségardiner, rullegardiner og stofgardiner i adskillige farver og mønstre fra de bedste brands på markedet. Køber du nye gardiner på mål til din lejlighed i København eller dit hus i Københavnsområdet gennem Botex, er du sikker på at få en løsning, der holder i mange år frem, og som du vil være glad for ligeså længe.

 

Få besøg af en gardinbus fra Botex i København

Ikke alle har nemt ved at indrette deres hjem, og mange ved ikke, hvad de ønsker at udtrykke gennem deres hjem. Har du det på samme måde, tilbyder vi at sende en af vores gardinbusser i København ud for at hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige gardin. På den måde kan de se dit hjem og dine øvrige rum og på den måde finde gardiner, der afspejler samme stil. Når du i samarbejde med vores gardinkonsulent har valgt en gardintype, bliver dine nye gardiner skræddersyede efter de præcise mål, der passer til dine vinduer eller døre. Således sørger vi for, at du får en løsning, der passer netop til din bolig, når du booker en gardinbus i København hos os.

Book en gardinbus hos Botex i København

keyboard_arrow_up