Mørklægning_inspiration_botex
keyboard_arrow_down

En god nattesøvn

Mørklægningsgardiner

Få din skønhedssøvn  

En god nattesøvn er helt essentiel for os alle, og hos botex hjælper vi dig med at sikre din skønhedssøvn med mørklægningsgardiner.
Uanset om det er gadelyset eller morgen- eller aftensolen der forstyrrer din søvn, så kan det løses med de rette gardiner. Med de rette gardiner sikrer du dig, at du får den søvn, som din krop har brug for, så du kan fungere optimalt i dine vågne timer. 

Mørklægningsgardiner er desuden også en oplagt løsning til børneværelset.

 

Mørklægningsgardiner af høj kvalitet 

Når man vælger mørklægningsgardiner, ligger der ofte et praktisk ønske bag beslutningen. Trods gardinets praktiske funktion, betyder det ikke at du skal gå på kompromis med udseendet. Hos botex forhandler vi et stort udvalg af mørklægningsgardiner, uanset om du er til rullegardiner, plisségardiner eller noget helt tredje. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og du er derfor altid sikret gardiner med lang holdbarhed, der samtidig ikke famler så hurtigt som andre brands på markedet. 

Vores mange forskellige muligheder indenfor mørklægning, betyder at vi kan finde den løsning der passer præcis hjem til dig og din bolig. 

Har du brug for hjælp? Book gardinbussen gratis

Mangler du råd og vejledning, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af spændende vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Læs mere her

  • check Hvad koster opmåling?

Hos botex er det er altid gratis og uforpligtende at få målt sine vinduer. Når du bestiller en af vores gardinbusser, sørger vores konsulent for opmålingen af dine vinduer. På den måde kan du være helt sikker på, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

  • check Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af hvor mange gardiner, du har brug for, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden dog typisk være cirka 2 uger, fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

  • check Hvad koster montering?

Prisen for monteringen af dine nye gardiner afhænger meget af produkttypen, hvor mange gardiner, der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres henne i din bolig. Få en præcis pris for montering hjemme hos dig, ved vores indledende møde.

Få en god nattesøvn med mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er helt essentiel for alle. Med en god nattesøvn, hvor man føler sig udhvilet, er man sikret en god dag med overskud. Og det behøver faktisk ikke være svært at sikre sig selv en god nattesøvn. Hos botex.dk hjælper vi gerne dig med at sikre din skønhedssøvn. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af mørklægningsgardiner. Mørklægningsgardiner sikrer dig en god og solid nattesøvn. Mørklægningsgardiner lukker lyset ude og hjælper herved til, at du får den søvn, du har brug for. Mennesket har fra naturens side lettere ved at falde i søvn, når det er mørkt, så her vil et mørklægningsgardin være oplagt – især i sommermånederne, hvor det ikke altid er blevet helt mørkt, når man går i seng. Kig dig omkring her på siden og lad dig friste af vores store udvalg af billige mørklægningsgardiner.

Mørklægning af høj kvalitet

Her på siden finder du et godt udvalg af mørklægningsgardiner. Uanset om du vil skærme af for gadelys eller morgen eller aftensol, så vil et mørklægningsgardin være et oplagt valg for dig. Et mørklægningsgardin er samtidig en nem løsning, hvis du ønsker at have nemmere ved at få din nattesøvn. Her på siden finder du flere forskellige bud på mørklægningsgardiner og fælles for alle er, at de er lavet af højeste kvalitet. Og bare fordi et mørklægningsrullegardin udgør en praktisk funktion, er det ikke ensbetydende med, at man skal gå på kompromis med udseendet. Her på siden finder du mørklægningsgardiner i forskelligt look og forskellige størrelser. På den måde kan du nemt finde det mørklægningsgardin, som vil passe bedst ind i dit soveværelse. Mens du kigger efter dine nye mørklægningsgardiner, kan du med fordel kigge efter både plisségardiner eller rullegardiner til boligen.

botex – alt I boligtekstiler til dig

Hos botex finder du meget mere end mørklægningsgardiner. Vi er en kæde, der sælger boligtekstiler og vi har alt inden for gardiner, puder, håndklæder og meget mere. Hos botex står vi altid klar til at hjælpe dig med at pryde dit hjem med berigende og praktiske boligtekstiler. Hvis du er i tvivl omkring valg af mørklægningsgardiner er du altid velkommen til at søge råd og vejledning gennem vores kundeservice. Du kan også booke botex-bussen hjem til dig. Med botex-bussen kan du booke et møde med botex-konsulenten helt gratis, blot ved at udfylde formularen her på siden. botex-bussen fungerer således, at konsulenten kommer direkte hjem til dig med gardin bussen, så du har mulighed for selv at kigge på udvalget af mørklægningsgardiner. Heraf kan du i ro og mag finde dine nye mørklægningsgardiner, som skal hjælpe dig med at få din nattesøvn. Husk at besøget af botex-bussen er helt gratis og uforpligtende. Ved bestilling af mørklægningsgardiner på botex.dk får du levering lige til døren og bestiller du for mere end 400 kr., får du fri fragt uden omdeling. Ydermere tilbyder vi dig 14 dages fuld returret ved køb i vores webshop.

Mangler du inspiration til nye boligtekstiler, så tag et kig i vores katalog, hvor du altid vil kunne hente inspiration til boligen. Hos botex.dk hjælper vi dig med at pryde din bolig og vi står altid til rådighed for at sikre dig det bedste af det bedste til din bolig. Vi har alt inden for boligtekstiler og vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du altid nemt kan finde lige det, du leder efter, om det er gardiner eller noget til badeværelset eller køkkenet. Samtidig er du altid garanteret god service og hurtig levering med botex.dk. Bestil dine mørklægningsgardiner allerede i dag og nyd godt af, hvordan lyset bliver holdt ude, så du på en naturlig måde kan få en god nattesøvn.

keyboard_arrow_up