Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

Mørklægning_inspiration_botex
keyboard_arrow_down

En god nattesøvn

Mørklægningsgardiner

Få din skønhedssøvn med mørklægning  

En god nattesøvn er helt essentiel for os alle, og hos Botex hjælper vi dig med at sikre din skønhedssøvn med mørklægningsgardiner. Uanset om det er gadelyset eller morgen- eller aftensolen, der forstyrrer din søvn, så kan det løses med gardiner. Med de rette gardiner sikrer du dig, at du får den søvn, som din krop har brug for, så du kan fungere optimalt i dine vågne timer. Mørklægningsgardiner er desuden også en oplagt løsning til børneværelset.

 

Mørklægningsgardiner af høj kvalitet 

Når man vælger mørklægningsgardiner, ligger der ofte et praktisk ønske bag beslutningen. Trods gardinets praktiske funktion, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med udseendet. Hos botex forhandler vi et stort udvalg af mørklægningsgardiner, uanset om du er til rullegardiner, plisségardiner eller noget helt tredje. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og du er derfor altid sikret gardiner med lang holdbarhed, der samtidig ikke falmer så hurtigt som andre brands på markedet. 

Vores mange forskellige muligheder indenfor mørklægning, betyder at vi kan finde den løsning, der passer præcis hjem til dig og din bolig. 

Book gardinbussen gratis

Mangler du råd og vejledning til mørklægningsgardiner, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af fine vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Læs mere her

Få en bedre søvn med mørklægningsgardiner 

Det er vigtigt med en god nattesøvn, da din søvn i høj grad har en indvirkning på din generelle sundhed og din evne til at præstere i hverdagen. Hos botex kan vi hjælpe dig med at finde nye mørklægningsgardiner til dit soveværelse, så lys udefra ikke forstyrrer din søvn. Du kan få de bedste forudsætninger for en lang, rolig og uforstyrret søvn, når du handler hos os.

Mørklægningsgardiner er utroligt praktiske, da de effektivt holder sollys eller skæret fra gadelamper ude af dine rum. Selvom gardiner med mørklægning er et praktisk og funktionelt valg, så betyder det ikke, at gardinerne nødvendigvis skal være ufikse eller kedelige at kigge på. 

Vi tilbyder gardiner med mørklægning i mange forskellige varianter, farver og materialer, så du kan få lige de gardiner, som matcher dit hjem og husets forskellige rum. Du kan blandt andet få gardiner med mørklægning i form af: 

  • Rullegardiner
  • Plisségardiner 
  • Stofgardiner

Uanset hvilke gardiner du vælger blandt vores mange produkter, så får du høj kvalitet. Du er sikret holdbare og funktionelle gardiner, som nemt kan tilpasses dine vinduer. Derudover er materialerne og farverne på vores gardiner utroligt modstandsdygtige overfor sol. Solens stråler kan blege dine gardiner en hel del, men vores produkter holder sin farve. Vi har flotte mørklægningsgardiner til alle husets rum hos botex. 
 

Brug mørklægningsgardiner på børneværelset

Vågner dit barn tidligt? Mørklægningsgardiner kan være en stor hjælp på dit barns værelse, da gardinerne netop holder størstedelen af lyset ude. På den måde kan barnet få en god og lang søvn uden at blive forstyrret af morgensolen, billygter eller gadelamper. 

Under søvnen lader dit barn op til en ny og spændende dag, hvor sjove og lærerige oplevelser venter. Når dit barn sover, så lagres de mange indtryk, som han eller hun har gjort sig i løbet af den pågældende dag men også i den forgangne uge. Derfor er det vigtigt, at dit barn sover i de mest optimale omgivelser, så han eller hun kan få en god nats søvn og blive klar til endnu en dag. Bonussen er, at du også kan slippe for at stå alt for tidligt op i weekenden, hvor mange af os ønsker at sove en smule længere. 

Find nye gardiner i samarbejde med gardinbussen 

Det kan være svært at vælge gardiner, da der er så mange forskellige designs, materialer og farver at tage stilling til. Det kan være ekstra svært, når du står i butikken og skal forestille dig produkterne i dit eget hjem. Her er gardinbussen en stor hjælp. 

Når du booker et møde med gardinbussen, så kommer en af vores kompetente konsulenter hjem til dig med en god håndfuld vareprøver. Vi sørger for, at du får et bredt udvalg, så du kan få en god fornemmelse for, hvilke gardiner der matcher dit hjem bedst. Vores konsulent laver en gratis opmåling hjemme hos dig, så du kan få et uforpligtende tilbud med det samme. 

Book gardinbussen i dag og se vores mange muligheder. Med gode råd og kompetent vejledning kan du finde de helt rigtige mørklægningsgardiner til dine rum. Vi glæder os til at hjælpe dig hos botex. 

keyboard_arrow_up