Mørklægning_inspiration_botex
keyboard_arrow_down

En god nattesøvn

Mørklægningsgardiner

Få din skønhedssøvn  

En god nattesøvn er helt essentiel for os alle, og hos botex hjælper vi dig med at sikre din skønhedssøvn med mørklægningsgardiner. Uanset om det er gadelyset eller morgen- eller aftensolen, der forstyrrer din søvn, så kan det løses med gardiner. Med de rette gardiner sikrer du dig, at du får den søvn, som din krop har brug for, så du kan fungere optimalt i dine vågne timer. 

Mørklægningsgardiner er desuden også en oplagt løsning til børneværelset.

 

Mørklægningsgardiner af høj kvalitet 

Når man vælger mørklægningsgardiner, ligger der ofte et praktisk ønske bag beslutningen. Trods gardinets praktiske funktion, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med udseendet. Hos botex forhandler vi et stort udvalg af mørklægningsgardiner, uanset om du er til rullegardiner, plisségardiner eller noget helt tredje. Alle vores produkter er af høj kvalitet, og du er derfor altid sikret gardiner med lang holdbarhed, der samtidig ikke falmer så hurtigt som andre brands på markedet. 

Vores mange forskellige muligheder indenfor mørklægning, betyder at vi kan finde den løsning, der passer præcis hjem til dig og din bolig. 

Book gardinbussen gratis

Mangler du råd og vejledning til mørklægningsgardiner, kan du booke en gratis gardinbus hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af fine vareprøver, så du nemmere kan træffe det rette valg.

Læs mere her

  • check Hvad koster opmåling?

Hos botex er det er altid gratis og uforpligtende at få målt sine vinduer. Når du bestiller en af vores gardinbusser, sørger vores konsulent for opmålingen af dine vinduer. På den måde kan du være helt sikker på, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

  • check Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af hvor mange gardiner, du har brug for, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden dog typisk være cirka 2 uger, fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

  • check Hvad koster montering?

Prisen for monteringen af dine nye gardiner afhænger meget af produkttypen, hvor mange gardiner, der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres henne i din bolig. Få en præcis pris for montering hjemme hos dig, ved vores indledende møde.

keyboard_arrow_up