Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

Gardiner til specielle vinduesformer

Gardiner trekantede vinduer

Gardinløsninger til trekantede og spidse vinduer

Mangler du gardiner til dine trekantede eller spidse vinduer? Læs mere om, hvilke gardintyper der passer særdeles godt til trekantede vinduer, og hvad dine muligheder er for gardinløsninger til specielle vinduesformer.

gardiner_solafskærmning_plissegardiner_duette_spidse_trekantede_vinduer

Kan man få gardiner til trekantede og spidse vinduer?

Ja, man kan sagtens få gardiner til trekantede og spidse vinduer. Specielle vinduesformer kræver som oftest en skræddersyet gardinløsning. Hos botex er vi eksperter i gardiner og solafskærmning til trekantede og spidse vinduer.

Book en gardinbus gennem os, og lad vores gardinspecialist hjælpe dig med at finde den helt rigtige gardinløsning.

Book gardinbussen

Hvilke typer gardiner passer til trekantede vinduer?

Plisségardiner og Duette® er i særdeleshed en populær gardinløsning til trekantede og spidse vinduesformer. Disse gardintyper er nemlig yderst fleksible, hvor designet sikrer en perfekt pasform. Du kan også få skræddersyede lamelgardiner til spidse vinduer, hvor du herefter kan vende lamellerne alt efter behov, eller stofgardiner, som tilpasses dine trekantede vinduer, og som giver et mere romantisk udtryk i rummet. 

Hvad koster gardiner til trekantede vinduer?

Hos botex skræddersyer vi gardinerne til dit trekantede eller spidse vinduer. Det betyder også, at prisen varierer alt efter materiale, gardintype og mål med mere. Derfor kan vi ikke på forhånd give en nøjagtig pris. Du kan dog med fordel booke en gratis gardinbus gennem os. Så kigger vores gardinspecialist forbi dig, og foretager en opmåling af dine specielle vinduesformer, hvorefter du får et tilbud på gardinløsningen.

Få hjælp til gardiner til trekantede og spidse vinduer

Gardinverdenen kan være lidt af en jungle – især når der er tale om gardiner og solafskærmning til et trekantet eller spidst vindue. Det er der heldigvis råd for. Booker du en gardinbus gennem os, får du ikke blot en gratis opmåling og et tilbud på en gardinløsning. Du får rådgivning og vejledning i gardiner, så du bedre kan træffe det helt rigtige valg for dig.

Book en gardinbus her

keyboard_arrow_up