Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

Let i udtrykket - let at tilpasse

Plisségardiner

Plisségardiner på mål

Plisségardiner er en smuk og fleksibel løsning, som kan tilpasses ethvert vindue. De stilrene linjer og det lette udtryk passer godt til de fleste hjem, og gardinernes fine, bløde folder giver et dejligt lysindfald. Hos Botex skræddersyer vi dine plisségardiner efter mål, så de passer perfekt til dine vinduer. Book en gratis opmåling allerede i dag, hvis du ønsker plisségardiner på mål.

Book vores gardinbus her

 

Plisségardiners pasform

Plisségardiner kan tilpasses enhver vindueskonstruktion – uanset hvilken form dit vindue har, og hvor det er placeret. Et plisségardin er derfor velegnet til store vinduer, trekantede vinduer eller ovale. Designet på plisségardinet sikrer dig samtidig også en perfekt pasform, så det ikke er i vejen for vinduets vippe-/drejefunktion.

Plisségardiner: Design

Du kan få lavet specielle tilpasninger til plisségardiner, som matcher dit hjem. Du kan f.eks. få metal top- og bundlister eller trælister, der matcher det væv, du har valgt. Ønsker du plisségardiner i transparent, semi-transparent, tæt eller mørklægninggardiner, kan du også få det.

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette plisségardiner til dit hjem. Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book gardinbussen

Plisségardiner: Funktioner

Der findes forskellige løsninger, når det kommer til betjeningen af plisségardiner. Blandt de mest populære finder du Top Down/Bottom Up, LiteRise® og SmartCord®-funktionen. Du kan få lige præcis den løsning, du finder bedst, hvad enten de er praktiske eller æstetiske. 

Top Down / Bottom Up

Du kan vælge en Top Down/Bottom Up-løsning til dine plisségardiner, som gør det muligt at betjene gardinet ovenfra eller nedefra. Herved kan du tilpasse lysindfaldet efter behov, hvilket sikrer en perfekt balance mellem naturligt lysindfald og privatliv. 

Plissegardiner_upanddown_gardinbus_botex

SmartCord®

Med et SmartCord®-plisségardin får du en kort betjeningssnor, som forbliver kort, uanset om gardinet er trukket op eller ned. Herved undgår du lange, forstyrrende snore og kæder som også giver en børnesikker løsning. Samtidig sænker SmartCord®-funktionen gardinet til den ønskede placering blot med ét enkelt træk i snoren.

Plissegardiner_smartcord_garidnbus_botex

LiteRise®

Ønsker du plisségardiner, hvor der er tænkt på både æstetik, funktionalitet og børnesikring? Et LiteRise®-system hæver og sænker plisségardinet med et lille greb på listen. Du styrer selv hvor meget lys og indkig der skal være ved at trække det op eller ned og undgår dermed snore og kæder.

Plissegardiner_literise_botex_gardinbus

botex_plissegardiner_gardiner_gardinbus_elektriske_automatiske

botex_plissegardiner_gardiner_gardinbus_elektriske_automatiske

botex_plissegardiner_gardiner_gardinbus_elektriske_automatiske

Elektriske plisségardiner

Du har også mulighed for at betjene dine plisségardiner via eksempelvis en fjernbetjening eller din smartphone. Vi tilbyder forskellige løsninger, hvis du ønsker elektriske plisségardiner, eller måske de skal indgå i dit Smart Home. Vi tilbyder forskellige løsninger til automatiske plisségardiner.

Du kan læse mere om elektriske gardiner her, og eller anbefaler vi, at du booker en gratis gardinbus og får rådgivning og vejledning til en gardinløsning med el-plisségardiner.

Book et gratis møde her

Plisségardiner med print

I vores Botex Highline®-kollektion kan du få plisségardiner med print. Vi har et bredt udvalg af præ-definerede print, og du har også mulighed for selv at komme med et billede – f.eks. af kæledyr eller børn. Leveringstiden på disse er dog længere end ved de præ-definerede, og der stilles krav til billedkvaliteten, så du opnår det fineste resultat. Med gardiner med print har du mulighed for at personliggøre din hjem og få plisségardiner, på en hel unik måde.

Plisségardiner i RAL-farver

Botex Highline®-sortimentet giver dig mulighed for at tilpasse dine plisségardiner efter RAL-farver, så du nemt kan matche dine plisségardiner med andre farver i dit hjem f.eks. væggene eller farven på dine møbler – eller skabe et flot farvespil.

RAL-farverne

RAL-systemet består af 210 farver på nuværende tidspunkt, dog kan dette ændre sig. Hver farve har en unik farvekode, og dermed har du altid mulighed for at få nøjagtig den samme farve (igen). I Botex Highline®-sortimentet kan vi tilbyde lidt mere end 200 af farverne. Bemærk dog, at farverne, som de fremstår på billedet, er vejledende.

Når plisségardiner bliver farvet, bør du være opmærksom på, hvor transparent stoffet er. Er plisségardiner semi-transparent, vil dette have indflydelse på RAL-farvens densitet, og dermed kan farven virke lysere. 

 

Plisségardiner til erhverv

Book et gratis møde med vores erhvervskonsulent

Søger du gardiner eller solafskærmning til erhverv, kan du booke et møde med vores erhvervskonsulent. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og de krav, der muligvis stilles i din branche, når det gælder gardiner. 

Book et gratis møde

Vedligeholdelse af plisségardiner

Det er en god idé at vedligeholde dine gardiner for at forlænge holdbarheden. Ved hjælp af rengøring kan du holde dine plisségardiner pæne. Du kan f.eks. vaske dem med en vredet klud eller vælge at lade os tage os af det for dig.

 

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette plisségardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book gardinbussen

Plisségardiner og kvalitet

Når du handler plisségardiner hos os, er du sikker på, at det er af høj kvalitet. De stærke materialer i samspil med godt håndværk – ofte dansk – giver en solid holdbarhed. Vores brands producerer plisségardiner i sublime materialer, som desuden ikke falmer så hurtigt som andre brands på markedet.

 

Duette® – dobbelte plisségardiner

Plisségardiner fås også som Duette® og adskiller sig ved at være mere energivenlige. Duette®-plisségardiner består af dobbeltvæv, som har en yderst effektiv isoleringsevne. Med Duette® holder du på varmen indendørs om vinteren og lukker den ude i de varme sommermåneder. På den måde kan du spare på din energiregning. 

Læs mere om Duette® her

Find dine nye plisségardiner på mål her

At finde de rigtige gardiner til hjemmet er ikke så nemt, som man skulle tro. Der er nemlig flere aspekter, som skal gå op i en højere enhed, når man skal vælge sine gardiner. For det første er det selvfølgelig vigtigt, at et gardin kan skærme af for lyset både i løbet af dagen, men også om aftenen så man bedre kan falde i søvn. Samtidig må et gardin også gerne være lavet i et flot og stilrent design, som nemt vil kunne passe ind i de fleste hjem. Derfor kan det godt nogle gange virke som en uoverskuelig opgave at finde de helt rigtige gardiner. Hos Botex er det alfa og omega for os, at du nemt kan finde de helt rigtige gardiner til dit hjem. Derfor har vi mange forskellige gardinløsninger, så du nemt kan finde den, der passer bedst til din bolig. Her på siden har vi for eksempel samlet et lækkert udvalg af plisségardiner. Plisségardiner er en klassisk gardinløsning, som har vundet indpas i mange hjem. Kig dig omkring her på siden og lad dig inspirere af vores store udvalg af plisségardiner – også plisségardiner med motor.

Elektriske plisségardiner

Du har selvfølgelig også mulighed for at købe plisségardiner med motor. På den måde kan du nemt betjene dine nye plissegardiner via en fjernbetjening eller anden enhed. Kontakt vores butikker direkte for at høre mere om automatiske plisségardiner.

Få gratis opmåling af plisségardiner

Her på hjemmesiden finder du vores udbud af plisségardiner. Plisségardiner er en ideel løsning for mange, da du får en kombination af god funktionalitet i forhold til afskærmning af lys og samtidig får du et dekorativt gardin lavet i et tidløst og flot design. Derfor er plisségardinet også en utrolig populær gardinløsning i mange hjem, da de passer perfekt til den moderne indretning. Plisségardinet findes i et utal af farvemuligheder, så du har rig mulighed for at lege med forskellige farvekombinationer. Derved bliver det altså aldrig kedeligt at handle billige plisségardiner. Plisségardinet har ydermere den fordel, at det kan trækkes helt op i vinduet, så det ikke fylder noget. Derfor vil et plisségardin især egne sig godt til små eller smalle vinduer.

Hvis du er i tvivl omkring målene på dine vinduer, så fortvivl ej, for hos Botex tilbyder vi dig gratis opmåling af gardiner. Når du skal vælge dine nye gardiner, står vi nemlig klar med gardinbussen. Du kan altid booke en gardinbus til at komme hjem til dig – kvit og frit. På den måde kan du i ro og mag finde de rigtige plisségardiner efter mål og samtidig modtage råd og vejledning fra botex-konsulenten. Dette møde er helt gratis og uforpligtende. Du kan læse mere om gardinbussen her. Der findes mange løsninger, når det kommer til vores udvalg af plisségardiner, og uanset hvilken løsning, du vælger, er du garanteret et gardin i høj kvalitet og med god funktionalitet.

Hent boliginspiration med Botex

Botex monterer gardiner hjem til dig. Du kan altid hente ny inspiration hos os. Du kan blandt andet hente inspiration gennem vores katalog, som du kan finde i menuen øverst til højre. Hos Botex ønsker vi at gøre det nemt for dig at indrette dit hjem med fede boligtekstiler. Derfor har vi skabt en hjemmeside, som er overskueligt inddelt efter kategorier, så du nemt kan finde tekstiler både til badeværelset, køkkenet og soveværelset. 

keyboard_arrow_up