keyboard_arrow_down

En smuk ramme for et sundt indeklima

Duette®

Duette®-gardiner på mål

Duette®-gardiner er en af de mest populære gardintyper, vi monterer på mål, og det er let at forstå hvorfor. Duette®-gardinets design gør, at det afhjælper mange af de problemstillinger i hjemmet, som vi ofte går og døjer med såsom dårligt indeklima og akustik samt træk ved vinduer. Derudover er Duette® en fleksibel og smuk gardinløsning, som fås i mange farver, mønstre samt med diverse ekstra funktioner og betjeningsmuligheder. Book en gratis gardinbus hos Botex, hvis du ønsker Duette®-gardiner på mål til dine vinduer.

Book vores gardinbus i dag

Hvad er det Duette®-gardin?

Et Duette®-gardin er en videreudvikling af plisségardinet. Duette®-gardinet består af dobbeltvæv, som skaber en celle med luft imellem for- og bagside. Dette luftlag gør, at Duette® har en yderst effektiv isoleringsevne – både når det kommer til akustik og kulde-/varme-isolering. Der findes tre forskellige udgaver af Duette®-gardinet, som vi fortæller kort om her.

Spar på energiforbruget med Duette®

Med Duette® kan du spare på energiforbruget. Duette®-gardinet har nemlig en isolerende effekt med sine to lag plisserede væv. Imellem disse to lag opstår der celler med luft, som skaber den isolerende effekt imod træk fra vinduet. På dén måde kan du holde varmen ude om sommeren, så rummet ikke bliver overophedet, mens du om vinteren bedre kan holde på varmen. Alt i alt er der mange penge at spare på forbruget af henholdsvis varme- og køleanlæg. Læs mere via linket nedenfor.

Gardiner og energibesparelser

Duette® og akustikforbedring

Udover Duette®-gardinets energivenlige funktion har det også lydabsorberende egenskaber. Dobbeltvævet, der skaber luftrum i gardinet, absorberer nemlig effektivt lyden i et rum. Især nybyggerier indeholder store rum med mange glatte og hårde overflader, og nogle huse har sågar også meget højt til loftet. Alt dette kan give en dårlig akustik i rummet, og dér kan Duette®-gardinet være den rette løsning. 

Mere om akustikforbedring

 

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de helt rigtige Duette®-gardiner til dit hjem. Det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus får du grundig vejledning om produkter, materialer og farver - og ikke mindst masser af inspiration til din boligindretning.

Book gardinbussen

Fordele ved at Vælge

Duette®-gardiner 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

De 3 Duette®-gardiner

Nedenfor kan du se de tre typer af Duette®-gardiner nemlig Duette® Fixé, Classic og Architella. Husk, du altid kan kontakte en af vores butikker, hvis du har spørgsmål, samt få råd og vejledning om, hvilken løsning, der er bedst for dig og dine behov.

Duette® Fixé

Duette® Fixé består af plisséret væv på begge sider af gardinet. Når gardinet er rullet helt ned, beholder gardinet sit plissérede form på forsiden, hvor den bliver trukket ud på bagsiden og minder mere om et rullegardin.

Duette_botex_gardiner_gardinbussen_fixé_luxaflex

Duette® Classic

Dette er det mest populære Duette®-gardin. Gardinet består ligeledes af et plisséret væv, som danner en celle med luft. Forskellen på Classic og Fixé er, at plisséfolderne forbliver ens på både for- og bagside.

Duette_botex_gardiner_gardinbussen_stila

Duette® Architella

Duette® Architella er den mest avancerede udgave af Duette®-gardinet og består af et dobbelt lag væv, hvilket skaber en ekstra lomme. Duette® Architella er en dyrere udgave, men samtidig også den mest isolerende af de tre.

Duette_botex_gardiner_gardinbussen_luxaflex

Duette®-gardiner med print

I vores Botex Highline®-kollektion kan du købe Duette®-gardiner med print. Vi tilbyder et udvalg af præ-definerede print, men du har også mulighed for selv at komme med et billede – f.eks. af børn eller kæledyr. Bemærk, at leveringstiden på disse er længere end de præ-definerede, og der stilles krav til billedkvaliteten, så du opnår det bedste resultat. Med gardiner med print har du mulighed for at personliggøre din hjem og få Duette®-gardiner, som kun du har.

 

botex_highline_print_motiver_gardiner_duette

botex_highline_print_motiver_gardiner_duette

botex_highline_print_motiver_gardiner_duette

Duette®: De forskellige printmotiver

Du kan vælge præ-definerede print fra tre kategorier og få dem printet på dine nye Duette®-gardiner fra Botex Highline®. Fra øverst til venstre ser du et eksempel på kategorien 'Inspireret af grafik'. Nederst til venstre finder du et eksempel på 'Passion for farver', og til højre ser du et print med fokus på naturen fra kategorien 'Skabt af naturen'.

De forskellige print findes i flere farvenuancer, så du nemt kan matche dine Duette®-gardiner til resten af dit hjem. 

Duette® og funktioner

Der findes forskellige løsninger, når det kommer til betjeningen af et Duette®-gardin. Blandt de mest populære løsninger finder du Top Down/Bottom Up, LiteRise® og SmartCord®. Du kan vælge lige præcis den løsning, som passer til dine ønsker, hvad enten de er æstetiske eller praktiske. 

LiteRise®

Ønsker du en gardinløsning, hvor der er tænkt på alt fra funktionalitet til børnesikring, tilbyder vi en LiteRise®-løsning. Med LiteRise® kan du hæve og sænke Duette®-gardinet med et lille greb, der sidder på listen. Du styrer lys og indkig ved at trække op eller ned og undgår snore og kæder.

Plissegardiner_literise_botex

Top Down / Bottom Up

Til din Duette® kan du vælge en Up and Down-løsning, som gør det muligt at betjene gardinet både ovenfra og nedefra. Det betyder, at du kan tilpasse lysindfaldet efter behov samtidig med, at du er sikret en perfekt balance mellem naturligt lysindfald og privatliv. 

Plissegardiner_upanddown_luxaflex

SmartCord®

Med SmartCord® får du en kort betjeningssnor, som forbliver kort, uanset om gardinet er rullet op eller ned. Du undgår lange kæder og snore, hvilket er børnesikret. Derudover kan du med SmartCord® sænke gardinet til din ønskede placering med ét enkel træk.

Plissegardiner_smartcord_luxaflex

Duette® til erhverv

Book et gratis møde med vores erhvervskonsulent

Søger du gardiner eller solafskærmning til erhverv, kan du booke et møde med vores erhvervskonsulent. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og de krav, der muligvis stilles i din branche, når det gælder gardiner. 

Book et gratis møde

Duette®: Flammehæmmende egenskaber

Brandhæmmende gardiner er i stigende grad en populær efterspørgsel – især til erhverv. Gardinstofferne bliver coatet med en særlig coating, som gør, at de ikke kan brænde. I blandt andet Botex Highline®-kollektionen som tilbyder vi også et udvalg af Duette®-stoffer, som er flammehæmmende. Disse hører også under 'Duotone'-sortimentet. Det betyder, du har én farve på forsiden og en anden på bagsiden – som regel hvid. Nogle af dem fås også som mørklægningsgardiner.

Mørklægning med Duette®

Duette findes også som mørklæggende gardiner, hvilket er praktisk i soveværelset især ved sommertid. De fleste har opfattelsen af, at mørklægningsgardiner skal være sorte eller meget mørke i stoffet, men det er langt fra nødvendigt. Faktisk kan du sagtens få Duette®-gardiner, som er lyse eller i en farve, og som samtidig er mørklæggende. I Botex Highline® tilbyder vi et stort udvalg af mørklæggende Duette®-gardiner – både farverige og neutrale.

Mere om mørklægningsgardiner

Vedligeholdelse af Duette®-gardiner

For at forlænge holdbarheden på dine Duette®-gardiner er det en god idé at vedligeholde dem. Det kan du gøre ved hjælp af rengøring. Du kan f.eks. jævnligt tørre dem af med en fugtig klud eller støve dem af med en støvkost. Trænger dine gardiner til den helt store rengøring, kan du kan også vælge at lade os vaske dem for dig.

Duette_botex_gardiner_gardinbussen_stila

Duette_botex_gardiner_gardinbussen_highline

Duette_botex_gardiner_gardinbussen_luxaflex

Duette®-gardinets pasform

Duette®-gardinet kan tilpasses enhver vindueskonstruktion – uanset hvilken form dit vindue har, og hvor det er placeret i din bolig. Har dit hjem eksempelvis runde vinduer eller trekantede vinduer, eller mangler du gardiner til en karnap, er Duette® et oplagt valg for dig.

Book gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de helt rigtige Duette®-gardiner til dit hjem. Det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus får du grundig vejledning om produkter, materialer og farver - og ikke mindst masser af inspiration til din boligindretning.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up