Ordrer lagt efter d. 12. juli vil først blive behandlet efter d. 29. juli

keyboard_arrow_down

 

Lad roen sænke sig for natten

Boligtekstiler og gardiner til soveværelset

Dit drømmeland

Soveværelset er det sted i huset, hvor vi frem for alt kan slappe af, lade op efter en lang dag og gøre os klar til den næste. Derfor skal du omgive dig med de farver og boligtekstiler, der passer dig og dine behov. Indret det drømmeland, du ønsker med dyner og puder samt sengetøj af høj kvalitet. 

Gardiner til soveværelset 

Der er flere gode gardinløsninger, som egner sig specielt godt til soveværelser – blandt andet rullegardiner, Duette®- samt plisségardiner og de klassiske stofgardiner. Ydermere kan det være godt at vælge en løsning med mørklægning og endda en kombiløsning. Vi har et stort udvalg af gardintyper både med og uden mørklægning. Læs mere via linket.

Gå til gardintyper

Boligtekstiler til soveværelset 

Skal dit soveværelse være romantisk, minimalistisk, rustikt, med spræl eller tone i tone, mørkt eller lyst? Hos botex har vi et stort udvalg af forskellige designs og farver, så du altid kan finde netop det mønster og de farver, der passer til din stil. Tag et kig på shoppen, og bliv inspireret af de mange flotte sengesæt. 

Shop sengesæt her

Bedre søvn og øget velvære

Skab et lækkert soveværelse, der indbyder til ro og afslapning. Den rigtige dyne, det rigtige sengesæt og den rigtige afskærmning for lyset kan være med til at sikre en god nattesøvn og give dig øget velvære i hverdagen. Du kan med fordel mikse dit yndlingssengesæt med flotte stofgardiner for at give rummet endnu mere stemning. 

Shop dyner her

Vælg en farvepalet til soveværelset

Vælg en farvepalette til dit soveværelse inden, du går i gang med at indrette det. Vælg to til tre farver, der passer godt sammen. Det kan være tone i tone eller to farver, der er tæt på hinanden på farveskalaen og en kontrastfarve. Den eller de farver, du vælger, kan anvendes på mange måder f.eks. til sengetøj, sengetæpper eller pyntepuder. 

Shop sengetæpper her

 

Få inspiration til indretningen i din nærmeste butik

Med mere end 35 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Dit drømmeland

Soveværelset er det sted i huset, hvor vi frem for alt kan slappe af, lade op efter en lang dag og gøre os klar til den næste. Derfor skal du omgive dig med de farver og materialer, der passer til netop dig. Indret dit soveværelse, så du får det drømmeland, du fortjener.

En afslappet oase

Boligtekstiler er uundværlige i soveværelset og kan sætte stemningen for hele indretningen. Skal du til at indrette dit soveværelse for første gang, eller trænger du til forandring? Med lidt maling og fine tekstiler kan du ændre hele udtrykket og skabe en afslappet oase. Farvevalget i soveværelset har stor betydning for, hvilken følelse du får, når du træder ind i rummet. For mange forskellige farver, eller farver der ikke matcher, kan give et uroligt og forvirrende udtryk. Vil du skabe en afslappet oase, kan du skabe hulestemning med mørke farver eller ro med lyse naturfarver.

Vælg en farvepalet til soveværelset

Udvælg en farvepalet til dit soveværelse inden, du går i gang med at indrette det. Vælg to-tre farver, der passer godt sammen. Det kan være tone i tone eller to farver, der er tæt på hinanden på farveskalaen og en kontrastfarve. Overvej hvilke farver der giver dig en følelse af afslapning. Nu kan du gå på udkig efter fine gardiner, sengetæpper og puder i disse farver. For at undgå at udtrykket bliver for monotont, kan det være en fordel at vælge tekstiler med forskellige strukturer. Vælg for eksempel et vævet sengetæppe eller puder i velour eller strik.

Vil du gå hele vejen med et farvetema eller blot skabe lidt ekstra dybde i soveværelset, kan du vælge at male en enkelt væg eller hele rummet, hvis du har mod på det. Maler du kun en enkelt væg, kan du med fordel vælge den, som sengen står op af for at indramme sovezonen. Du kan også male den ene endevæg for at skabe ekstra dybde i rummet og give illusionen af et større soveværelse. Husk, at vælger du mørke farver til dit soveværelse, kan det få rummet til at syne mindre, hvor lyse tekstiler og farver åbner rummet op.

keyboard_arrow_up