Gardiner

Er du til plisségardiner, rullegardiner eller persienner? Uanset om det er den skandinaviske minimalisme, det funktionelle eller den elegante romantiske stil, der lokker, kan du få det i din lokale botex. 

32

butikker

55

gardinbusser

148

Medarbejdere

Udtryk din personlighed

Gardiner er ideelle til at udtrykke forskellige stemninger og stilarter i dit hjem. Gardiner afhjælper desuden dårlig akustik, skærmer mod solen og bevarer dit privatliv for blot at nævne nogle få fordele. Indret din bolig med lige præcis den gardintype, som matcher din personlighed. 

Personlig service hos botex

Uanset om du ønsker at skabe trygge rammer for en god nats søvn med mørklægningsgardiner, eller du stræber efter gardiner, som komplimenterer din bolig, finder du det hos botex. Vi står altid klar med pålidelig rådgivning i vores butikker og yder gratis opmåling hjemme hos dig.

Lad dig inspirere

Følg os på Facebook og Instagram og bliv inspireret til din boligindretning. Vi giver dig alt dét, som giver dig sommerfugle i maven, og som du bare må have med hjem. Du kan også kigge forbi vores lokale botex-butikker og lade dig inspirere af vores showrooms. 

Gardiner som matcher din bolig

Trænger din bolig til nye gardiner? Så er du landet det helt rette sted. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af tekstiler, farver og mønstre til dine nye gardiner, så du kan finde netop det gardin, der passer ind i din bolig. Hos botex får du gardiner i bedste kvalitet, hvor design, materialer og syning er i top. Vi leverer færdigsyede gardiner efter specialmål fra dit hjem. Gardiner på mål tilpasses dit hjem og dine behov, så du får den mest optimale løsning. Uanset om dit behov er at opnå et helt mørkt og trykt soveværelse ved hjælp af mørklægningsgardiner, som skaber rammerne for en god nats søvn, eller om du ønsker nogle flotte gardiner, der komplimenterer din bolig og skaber stemning, så finder du det her hos botex. Du bestemmer selv gardintypen, materialet og farven, hvilket giver dig muligheden for sammenspil i din boligindretning. Du kan matche materialerne og farverne med hjemmets øvrige interiør og på den måde opnå et harmonisk hjem.

Gratis opmåling af gardiner og persienner

Vi leverer altid flotte, tidsløse og funktionelle løsninger, hvor du er garanteret god kvalitet og service fra vores medarbejdere. I vores butikker står der altid kompetente fagfolk klar og tilbyder pålidelig rådgivning og vejledning, så du er velinformeret og kan vælge den rigtige løsning, som dækker dine behov. Vi besvarer alle dine spørgsmål bedst muligt og sætter en ære i, at du er tilfreds med dit køb af gardiner fra botex. Du kan gratis og uforpligtende booke et møde med en botex-konsulent, som kommer hjem til dig med gardinbussen fyldt med et stort udvalg af prøver. Det giver dig muligheden at blive informeret om de mange muligheder, der er, og i ro og mag vælge et gardin, som passer til din bolig. Vi yder gratis opmåling på stedet, og du får et tilbud på gardiner med det samme helt uforpligtende. Så book dit møde med konsulenten, og vi finder en dato, som passer ind i din kalender.

botex gardiner – et praktisk og æstetisk formål

Gardiner er et ideelt virkemiddel til at udtrykke forskellige stemninger og stilarter i dit hjem. Gardiner kan bruges til at skabe din egen fortolkning af hjemmelig hygge, hvad enten du går efter en romantisk og nostalgisk stil, det enkle og lyse skandinaviske udtryk eller det moderne og farverige. Men gardiner er meget mere end det æstetiske udtryk. De afhjælper dårlig akustik, skærmer mod solen, så møblerne ikke falmer og bevarer dit privatliv. Solafskærmning har en positiv indflydelse på din boligs indeklima. Med de rette gardiner undgår du blænding og overophedning. De indendørs løsninger til afskærmning er nemme at håndtere og giver muligheder dekorationsmæssigt, men du finder også udendørs løsninger, som kan være det rette for dig. Mulighederne er mange, og hos botex får du det bedste ud af din bolig.

Høj faglighed og innovation

Vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere sikre en høj faglighed og kvalitet. Vi sørger for altid at være fagligt opdateret om de nyeste trends inden for gardiner, så du får den smarteste og mest funktionelle løsning til din bolig. Om det er nye køkkengardiner, gardiner til stuen, soveværelset eller spisestuen, så finder du det hos botex. Hvis du ønsker et mere intelligent hjem, har vi et udvalg af elektriske gardiner med fjernbetjening. Du får muligheden for at styre dine persienner, rullegardiner, makiser osv. via en pc’er eller smartphone/tablet. Det giver dig tryghed og kontrol over dine gardiner. Du kan få hjemmet til at se beboet ud, selvom du ikke er hjemme.

Hos botex finder du alle slags gardiner. De praktiske, enkle og stilfulde rullegardiner, som kan bruges i alle hjemmets rum. De fleksible persienner, hvor du kan indstille lamellerne alt efter dit behov for lysindfald. De funktionelle og dekorative plisségardiner, som passer perfekt til en moderne indretning og meget andet. Lad dig inspirere og book et møde med gardinbussen.

keyboard_arrow_up