Gardiner

Er du til plisségardiner, rullegardiner eller persienner? Uanset om det er den skandinaviske minimalisme, det funktionelle eller den elegante romantiske stil, der lokker, kan du få det i din lokale botex. 

32

butikker

55

gardinbusser

148

Medarbejdere

Udtryk din personlighed

Gardiner er ideelle til at udtrykke forskellige stemninger og stilarter i dit hjem. Gardiner afhjælper desuden dårlig akustik, skærmer mod solen og bevarer dit privatliv for blot at nævne nogle få fordele. Indret din bolig med lige præcis den gardintype, som matcher din personlighed. 

Personlig service hos botex

Uanset om du ønsker at skabe trygge rammer for en god nats søvn med mørklægningsgardiner, eller du stræber efter gardiner, som komplimenterer din bolig, finder du det hos botex. Vi står altid klar med pålidelig rådgivning i vores butikker og yder gratis opmåling hjemme hos dig.

Lad dig inspirere

Følg os på Facebook og Instagram og bliv inspireret til din boligindretning. Vi giver dig alt dét, som giver dig sommerfugle i maven, og som du bare må have med hjem. Du kan også kigge forbi vores lokale botex-butikker og lade dig inspirere af vores showrooms. 

keyboard_arrow_up