udvendige_perisenner_botex
keyboard_arrow_down

 

Kontrollér lyset

Udvendige persienner

Udvendig solafskærmning

Udvendige persienner tillader regulering af dagslyset. Da persiennerne afviser solens stråler før de når glasset, opnår du en meget effektiv afskærmning, der giver et mere behageligt indeklima. Udover at de udvendige perisenner fungerer som solafskærmning, kan de også benyttes som støjbeskyttelse. Med udvendige persienner får du altså støjdæmpende solafskærmning med temperaturregulering

udvendige_perisenner_materiale_botex

Materialevalg 

Perisennerne er fremstillet i en overfladebehandlet aluminium. Overfladebehandling består af en speciaellak, der er yderst modstandsdygtig overfor vejrpåvirkninger.
Ligeledes er stigebåndet fremstillet af et specielt tekstilmateriale i polyester, som garanterer stor holdbarhed og modstandsdygtighed mht. slid, farveægthed, vind og vejr samt UV-stråler.

 

udvendige_perisenner_materiale_botex

Betjening

Som standard betjenes de udvendige persienner med en drejestand, men der kan tilvælges el-styring.
Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder for el-styring lige her

 

Har du brug for hjælp? Vi rådgiver dig gratis

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige solafskærmning hjem til dig? Så kig ind forbi din lokale botex-forhandler, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til din bolig. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer vi hjem til dig med vejledning og spændende vareprøver. Vi måler også op ganske gratis, så du er sikker på at dine nye udvendige persienner passer perfekt.

 

Book bussen her

Hvad koster opmåling?

Hos os er det altid uforpligtende og gratis, at få målt op til udvendinge persienner. Du skal blot bestille vores gardinbus, og så kommer en af vores konsulenter ud og måler op, og vejleder. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine udvendige persienner afhænger meget af hvilken type du har valgt, samt om der er tale om en skræddersyet løsning. Som udgangspunkt vil leveringstiden cirka være 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

Hvad koster montering?

Den vejledende pris for montering af udvendige persienner afhænger af produkttypen, samt hvor mange der er tale om. Det er derfor meget svært at give en vejledende pris, og derfor kommer vi gerne ud til et gratis møde, så du kan få en reél pris på netop din løsning.

keyboard_arrow_up