udvendige_perisenner_botex_acrimo_solafskærmning_gardinbus
keyboard_arrow_down

 

Kontrollér lyset

Udvendige persienner

Udvendig solafskærmning

Udvendige persienner / facadepersienner

 

Udvendige persienner tillader regulering af dagslyset. Da persiennerne afviser solens stråler før, at de når glasset, opnår du en meget effektiv afskærmning, der giver et mere behageligt indeklima. Udover at de udvendige perisenner fungerer som solafskærmning, kan de også benyttes som støjbeskyttelse. Med udvendige persienner fra vores leverandør Acrimo får du altså støjdæmpende solafskærmning med temperaturregulering

udvendige_perisenner_materiale_botex

Udvendige persienner

Materialevalg

 

Persiennerne fra Acrimo er fremstillet i en overfladebehandlet aluminium. Overfladebehandling består af en speciaellak, der er yderst modstandsdygtig overfor vejrpåvirkninger. Dette er især nyttigt med det skiftende vejrforhold, vi har i Danmark.


Ligeledes er stigebåndet fremstillet af et specielt tekstilmateriale i polyester, som garanterer stor holdbarhed og modstandsdygtighed med hensyn til slid, farveægthed, vind og vejr samt UV-stråler.

 

udvendige_perisenner_materiale_botex

Betjening

Som standard betjenes de udvendige persienner med en drejestand, men der kan tilvælges el-styring.
Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder for el-styring lige her

 

Har du brug for hjælp? Vi rådgiver dig gratis

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige solafskærmning hjem til dig? Så kig ind forbi din lokale botex-forhandler, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til din bolig. Du kan også booke vores gardinbus gratis og uforpligtende - så kommer vi hjem til dig med vejledning og spændende vareprøver. Vi måler også op ganske gratis, så du er sikker på at dine nye udvendige persienner passer perfekt.

 

Book bussen her

Hvad koster opmåling?

Hos os er det altid uforpligtende og gratis, at få målt op til udvendinge persienner. Du skal blot bestille vores gardinbus, og så kommer en af vores konsulenter ud og måler op, og vejleder. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine udvendige persienner afhænger meget af hvilken type du har valgt, samt om der er tale om en skræddersyet løsning. Som udgangspunkt vil leveringstiden cirka være 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig.

Hvad koster montering?

Den vejledende pris for montering af udvendige persienner afhænger af produkttypen, samt hvor mange der er tale om. Det er derfor meget svært at give en vejledende pris, og derfor kommer vi gerne ud til et gratis møde, så du kan få en reél pris på netop din løsning.

Find udendørs persienner til din bolig

Hvis du leder efter solafskærmning, men ikke ønsker at benytte de klassiske gardinløsninger i din bolig, så kan du finde udendørs persienner hos botex. Med disse persienner kan du regulere mængden af dagslys, som når ind i dit hjem. Derudover skærmer du også for nysgerrige blikke, så du kan værne om dit privatliv.

De smarte udvendige persienner afviser solen, inden strålerne rammer dine vinduer, og dermed får du en meget effektiv solafskærmning. Fordi solens stråler ikke når ind og rammer vinduets glas, så sikrer denne form for afskærmning også et godt indeklima i boligen. 

Persiennerne er lavet af overfladebehandlet aluminium, som gør, at de udvendige persienner er særligt modstandsdygtige overfor vind og vejr. Solafskærmningen passer altså godt til de skiftende vejrpåvirkninger i Danmark. Persiennernes stigebånd er ligeledes fremstillet af et stærkt polyestermateriale, som er meget modstandsdygtigt. 

Du får altså et produkt, som har en lang levetid og en stor holdbarhed. De udendørs persienner er yderst modstandsdygtige over for både slid, farveægthed, skiftende vejr og solens stærke UV-stråler. Persiennerne vil altså holde sig flotte og funktionelle i lang tid. Derudover er persiennerne faktisk støjdæmpende, så de skærmer også for forskellige lyde udefra, som blandt andet kan være generende for din nattesøvn. 
 

Udvendige persienner der klæder dit hus

Du tænker måske, at udvendig solafskærmning vil se klodset ud på din bolig, men vores udvendige persienner er både elegante og diskrete samtidig med, at de er utroligt effektive. Disse persienner vil klæde mange forskellige typer af huse, og botex kan hjælpe dig med at skræddersy solafskærmningen, så det passer bedst muligt hjemme hos dig. 

Med de udvendige persienner kan du nemt styre lysindfaldet i dit hjem. Du kan justere persiennerne i forhold til solens vinkling, så du undgår, at få den skarpe sol direkte ind i boligen. Vinklingen på persiennerne sikrer dog, at du stadig har et godt udsyn. Du kan altså indstille persiennerne alt efter, om du ønsker at lukke solens stråler helt ude, eller du ønsker at få en smule lys ind i din stue. 

De udvendige persienner bliver som standard betjent med en drejestand, men hvis du vil gøre din solafskærmning endnu smartere og nemmere, så kan du tilvælge el-styring. På den måde kan du blandt andet indstille persiennerne til at rulle for eller fra på et bestemt tidspunkt hver dag. Du kan blandt andet styre dine gardiner ved hjælp af din smartphone, tablet eller en fjernbetjening.

Vi har mange andre gode løsninger til solafskærmning hos botex, og du kan få alt fra rullegardiner til markiser. Hvis du mangler hjælp til at finde den helt rigtige gardinløsning til dit hjem, så kan du kigge forbi din lokale botex-forhandler, eller du kan booke vores gardinbus helt gratis og uforpligtende. Vi står altid klar til at vejlede dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til din bolig.

keyboard_arrow_up