Priseksempel

Her på siden kan du se et priseksempel
på, hvad det kan koste at få gardiner til et hus.
 


Priseksempel: Hvad koster nye gardiner?

Nedenfor ser du to priseksempler på gardiner til et hus på 120 m2. Priserne er en cirkapris og inklusiv opmåling (montering er ikke inkluderet).

Priseksempel på rullegardiner

Samlet pris for rullegardiner til hele huset: fra ca. 10.000,-


Priseksempel på plissegardiner

Samlet pris for plisségardiner til hele huset: fra ca. 20.500,- 

 

Husk, at ingen gardinopmåling er for stor eller for lille for os. Vi kommer gerne hjem til dig hvad enten du har brug for gardiner til et enkelt vindue – eller til en hel bolig.

priseksempel_120_botex

Book gardinbussen 
gratis og uforpligtende

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig og sørger for opmålingen så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgnagspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

Få besøg af vores gardinbus – helt gratis

Vil du gerne have en pris på, hvad nye gardiner på mål koster, så kan du booke vores gardinbus. Så kommer vi hjem til dig med råd og vejledning og hjælper dig med at træffe det rette valg.

Book gardinbussen

Få inspiration i din nærmeste Botex

Med mere end 40 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en Botex-butik og en gardinbus. Kom forbi og få inspiration til at forny din bolig, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd, og gardinbussen er altid pakket og klar til at give dig et besøg.

Find nærmeste botex-butik her

keyboard_arrow_up