Byttefrist for julegaver er lørdag d. 13. jan. 2024

botex Køge

Nørre Boulevard 152
4600 Køge
Danmark
Find vej

Book vores gardinbus


Åbningstider:

Mandag: 10.00 - 17.00
Tirsdag: 10.00 - 17.00
Onsdag 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 13.00
Søndag: Lukket
botex_køge_butik_gardiner_solafskærmning_gardinbus

Book en gardinbus gratis hos botex Køge

Med mere end 35 års erfaring kombineret med altid at være opdateret med de nyeste gardinprøver, kan vi tilbyde vores kunder en kompetent og seriøs løsning – skræddersyet efter dit ønske og behov.

Vores kundekreds omfatter i dag private husstande, virksomheder og den offentlige sektor, hvor vi dagligt løser opgaver. Botex Køge består i dag af engagerede og kompetente medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med dine gardindrømme. Vi har desuden egen systue og vaskeri, så skal gardinerne ikke skiftes endnu, så vil en professionel gardinvask gøre underværker.

Book gardinbussen for et uforpligtende besøg og lad os komme med et bud på din nye gardinløsning. Vi leverer også gardiner til Stevns, Roskilde og en række andre byer i området.

På gensyn fra os alle hos botex i Køge.

Få besøg af vores gardinbus

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning hjem til dig, uanset om du er på udkig efter nye gardiner, en ny markise eller noget andet. Du kan altid booke gardinbussen gratis og uforplilgtende, så kommer vi på besøg hjemme hos dig. Vi tager spændende vareprøver med, så du kan se de forskellige muligheder i dit eget hjem. Hos botex går vi op i, at du får de rigtige produkter og den bedste og kvalificerede service. Vi skræddersyer altid løsningen efter dine behov og tror på at den bedste beslutning tages i ro og mag i dit eget hjem.

Book vores gardinbus

Lad os hjælpe dig

Vores søde personale står altid klar til at tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning, når du har brug for det – både i og uden for butikken i Køge.


Lars Michelsen

Indehaver

Lars Michelsen

Birthe Michelsen

Indehaver

Birthe Michelsen

Joan Bumbech

Butiksansvarlig

Joan Bumbech

Vida Ullerup

Butiksmedarbejder

Vida Ullerup

Thomas Michelsen

Montør

Thomas Michelsen

Henrik Michelsen

Montør

Henrik Michelsen

keyboard_arrow_up